Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Metallized Substrat keramik

Kategori produk tina Metallized Substrat keramik, kami pabrik husus ti Cina, Metallized Substrat keramik, Wahana Metallized Substrat keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Multilayer Laminated Metallization keramik Substrat R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Substrat keramik DBC alumina pikeun éléktronika

    Substrat keramik DBC alumina pikeun éléktronika

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Substrat keramik DBC alumina Substrat DBC mangrupikeun bahan dasar komponén thermoelektrik sareng modul listrik & éléktronik, substrat keramik ieu kalayan konduktivitas termal h igh, donstant diéléktrik rendah, leungitna diéléktrik low, Insulasi anu hadé, Utamana, éta gaduh koefisien ékspansi termal sapertos Si...

  • Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat

    Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Aluminium nitride CoB substrat Urang nyadiakeun loba béda jenis aluminium nitride CoB substrat ku garing mencét ti mnt. Ukuran jeung ukuranana badag kalayan ketebalan béda, kaasup has 0,30 kandel, 0,38 kandel, 0.50mm kandel, 0.635mm kandel, 1.0mm kandel. Sagedengeun ti eta, ketebalan ngaropéa anu avialble nawarkeun....

  • substarte keramik katutupan ku plating emas

    substarte keramik katutupan ku plating emas

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kadang-kadang, guna sangkan wettability antara keramik jeung logam di proses brazing, awak keramik perlu plated kalawan plating emas. Kami bisa rancang a varity tina spesifikasi béda ti ukuran bagian leutik keur ukuran bagéan badag. Dumasar garis produksi komprehensif kami ti ngabentuk kana metallization sarta diukur...

  • Listrik metallized substrat keramik

    Listrik metallized substrat keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000pcs/month

    Hayu urang dijieun tina oksida alumina, atawa nitride aluminium alumina substrat keramik sok bisa dipake salaku dicitak circuit board (PCB), kawas DBC substrat, Siliver palapis substrat, Nickle palapis substrat jeung saterusna. A varity of ketebalan tina substrat keramik metalized téh bisa nawiskeun, anu ketebalan...

  • substrat keramik jeung plating emas

    substrat keramik jeung plating emas

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000pcs/month

    Hayu urang dijieun tina oksida alumina, atawa nitride aluminium alumina substrat keramik sok bisa dipake salaku dicitak circuit board (PCB), kawas DBC substrat, Siliver palapis substrat, Nickle palapis substrat jeung saterusna. A varity of ketebalan tina substrat keramik metalized téh bisa nawiskeun, anu ketebalan...

  • substrat keramik jeung Mo-Bungbulang metallization

    substrat keramik jeung Mo-Bungbulang metallization

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000pcs/month

    Substrat keramik jeung Mo-Bungbulang metallization Hayu urang dijieun tina oksida alumina, atawa nitride aluminium alumina substrat keramik sok bisa dipake salaku dicitak circuit board (PCB), kawas DBC substrat, Siliver palapis substrat, Nickle palapis substrat jeung saterusna. A varity of ketebalan tina substrat...

  • Ukuran Leutik metallized keramik plat insulating

    Ukuran Leutik metallized keramik plat insulating

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    pedaran: Bisi umum, Metallized isolator keramik dijieunna tina sanyawa keramik rupa, kayaning 95% alumina, 99% alumina atanapi purity luhur. Aya metallization lapisan salaku lapisan basa keur ngaronjatkeun wettability di proses brazing di atmostphere vakum, teras hiji palapis logam husus bakal katutup on...

  • Tinggi daya LED substrat keramik

    Tinggi daya LED substrat keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000pcs/month

    Tinggi daya LED substrat keramik A varity of ketebalan tina substrat keramik metalized téh bisa nawiskeun, anu ketebalan baku kaasup 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm, 0.50mm, 0.635mm na 1.0mm. Hayu urang dijieun tina oksida alumina, atawa nitride aluminium alumina substrat keramik sok bisa dipake salaku dicitak circuit board...

Cina Metallized Substrat keramik suppliers

Salaku sipat listrik sarta termal unggulan alumina keramik substrat urang, lamun percetakan logam nyertakeun on pabeungeutannana kalayan inohong husus, kawas Ag palapis, palapis Ni jeung tambaga palapis éta salawasna bisa dipaké salaku dicitak circuit dewan (PCB), Daya tinggi LED substrat keramik , gelombang mikro (wireless Komunikasi & Radar), semikonduktor Equipment Prosés, Cell surya, hibrid Electric Kandaraan, flip chip / eutectic substrat, sensor substrat keramik.


A varity of ketebalan tina substrat keramik metalized téh bisa nawiskeun, anu ketebalan baku kaasup 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm, 0.50mm, 0.635mm na 1.0mm.

Produk anyar

Daptar Produk Patali