Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

substrat keramik jeung plating emas
substrat keramik jeung plating emas

substrat keramik jeung plating emas

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 100 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: JH.MC.019

    Material: Alumina

    Color: White

    Type: Electrical Ceramic Substrate

    Coating Type: Copper, Silver, Nickle, Gold And Tin Plating

    Feature: High Bonding Strength

    Application: PCB Substrate

    Specification: Stanard Or Customized

    Thickness Of Plating: Thin And Thick Film Avaiable

Additional Info

    bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

Panjelasan Produk

Hayu urang dijieun tina oksida alumina, atawa nitride aluminium alumina substrat keramik sok bisa dipake salaku dicitak circuit board (PCB), kawas DBC substrat, Siliver palapis substrat, Nickle palapis substrat jeung saterusna.


A varity of ketebalan tina substrat keramik metalized téh bisa nawiskeun, anu ketebalan baku kaasup 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm, 0.50mm, 0.635mm na 1.0mm.


Samentara éta, kami bisa disadiakeun circuit dicitak béda jeung ukuran per spésifikasi custom, Sakur OEM, ODM mangrupa wilujeng sumping.


jasa kami

Why choose us


Bungkusan na kiriman

Shipping and advantage



inpo parusahaan

Simkuring, dina Jinghui Industri Ltd nyaeta produsén hiji komponen keramik canggih ngarah 'di Cina leuwih ti 11 taun.


Metodeu manufaktur Pilihan kaasup garing mencet, panas mencet, isostatic mencét, keramik suntik molding, Tonjolan kalawan Pilihan bahan. Oge urang geus garis processing precison tinggi na firing produksi komprehensif urang sorangan. Kayaning metallizing, glazing, grinding rupa, CNC machining, laser motong jeung saterusna.


Produk kualitas datangna ti seni kaayaan prosés manufaktur, ogé éta merlukeun alat pamariksaan maju. Parabot inspeksi utama kaasup CMM, projector jsb


Kalayan produk dipercaya urang, layanan profésional sarta kiridit alus ngadegkeun jeung konsumén, urang geus exporting produk urang ka Éropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul, Aprika Selatan leuwih ti 50 nagara.


Kauntungan urang

Workshop and quality guarantee



Contact us


Categories produk : keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali