Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > tabung keramik > Zirconia keramik pipah

Zirconia keramik pipah

Kategori produk tina Zirconia keramik pipah, kami pabrik husus ti Cina, Zirconia keramik pipah, Zirconia pipe keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Industrial Zirconia keramik pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Yttria High Precision Stabilized ZrO2 Zirconia Tabung Keramik

    Yttria High Precision Stabilized ZrO2 Zirconia Tabung Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Yttria High Precision Stabilized ZrO2 Zirconia Tabung Keramik Fitur utama tabung keramik zirconia 1. Rupa-rupa kamampuan produksi desain rumit kalayan kasabaran anu ketat, dimensi anu tepat 2. Kalayan ngagem sareng résistansi kasar, langkung luhur 276 kali tibatan baja stainless 3. Langkung langkung luhur tibatan...

  • pipa keramik ogé digosok zirconia

    pipa keramik ogé digosok zirconia

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconia pipe keramik ngabogaan characteriscs luar biasa dina, sipat termal fisik ti sakabeh bahan keramik canggih lianna. Bahan zirconia oksida has urang kudu geus yttria stablized, magnesia stablized leuwih. Ieu gumantung kana aplikasi husus klien '. Di sagigireun prosés ngabentuk dasar pikeun varity sahiji...

  • MgO Stabilized zirconia tube keramik

    MgO Stabilized zirconia tube keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 50,000 sets/month

    bentang gaya = "font-ukuran: 18px; garis-jangkungna: 21px; warna: # E53333;"> Magnesia stabilized zirconia tube keramik pedaran: Zirconia keramik bahan nyadiakeun erosi alus teuing, korosi sarta lalawanan abrasion sapanjang kalawan lalawanan hawa, kateguhan narekahan jeung kakuatan. Ieu komponen keramik...

  • YSZ zirconia keramik tube kuadrat

    YSZ zirconia keramik tube kuadrat

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconia keramik tube kuadrat pedaran: A varity of zirconia tube pasagi keramik bisa dirancang di fasilitas urang. Ilaharna, ayeuna teh ngawangun ku suntikan molding keramik, teras dipecat janten produk réngsé. Sakapeung, anu dimenions precision kacida luhurna keur diperlukeun, kami baris lumangsungna éta internal,...

  • Kacepetan Hardness Dipilir Tube Keramik Zirconia

    Kacepetan Hardness Dipilir Tube Keramik Zirconia

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Salaku zirconium oksida bushing ngagaduhan ciri anu luar biasa: -High tahan ketahanan -Tahanan tahan korosi -Nébat tahan

  • Ngagem lalawanan digosok zirconia katrol keramik

    Ngagem lalawanan digosok zirconia katrol keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 50,000 sets/month

    pedaran: Zirconium pituduh katrol keramik sok dipaké pikeun kawat enameled atawa sutra thread cocog-berorientasi, bagian tina rupa-rupa mesin na mesin tekstil pungkal. Tingkat polishing tina alur tiasa kiyeu up Ra0.2 atawa saluhureuna, Dina aplikasi, katrol keramik anu loyog jeung arah-speed tinggi, anu ngalieurkeun...

  • Y2O3 stabilized zirconia leungeun baju keramik

    Y2O3 stabilized zirconia leungeun baju keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconia / ZrO2 / Zirconium Oksida mangrupa bahan-kinerja tinggi kawentar diantara sakabeh keramik oksida. Jinis ieu komponén eramic c dijieun kaluar tina dumasar Zirconium Oksida umum, tapi diwangun dina persentase tangtu oksida tambahan séjénna kawas Yttria (Y2O3) atanapi Magnesia (MgO). Gumantung kana cara...

  • bentuk husus glazed zirconia tube keramik

    bentuk husus glazed zirconia tube keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconia / ZrO2 / Zirconium Oksida geus lega spreaded kana industri modern jeung maénkeun peran anu kacida penting keur loba komponén keramik béda industri, bahan-kinerja tinggi kawentar diantara sakabeh keramik oksida. Jinis ieu komponén eramic c dijieun kaluar tina dumasar Zirconium Oksida umum, tapi diwangun dina...

  • Ngagem tahan YSZ ZrO2 Zirconia keramik Bushing

    Ngagem tahan YSZ ZrO2 Zirconia keramik Bushing

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Salaku bushing oksida zirconium gaduh handap fitur luar biasa: Lalawanan maké -High Lalawanan korosi -High Lalawanan listrik

  • Yttria Sawaréh stabil ZrO2 Zirconia Keramik Bush

    Yttria Sawaréh stabil ZrO2 Zirconia Keramik Bush

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Salaku zirconium oksida bushing ngagaduhan ciri anu luar biasa: -High tahan ketahanan -Tahanan tahan korosi -Nébat tahan

  • Tinggi kateguhan Threaded YTZP tube keramik

    Tinggi kateguhan Threaded YTZP tube keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dina aplikasi husus, tipe threaded nu ditunjuk geus diperlukeun. Kami sanggup ngawangun varity tina thread éksternal sarta internal tina zirconium tube keramik. YTZP tube keramik ngabogaan characteriscs luar biasa dina, sipat termal fisik ti sakabeh bahan keramik canggih lianna. Bahan zirconia oksida has urang kudu...

  • Canggih Zirconium Oksida keramik pipah

    Canggih Zirconium Oksida keramik pipah

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconium Oksida keramik pipah boga hiji characteriscs luar biasa dina, sipat termal fisik ti sakabeh bahan keramik canggih lianna. Bahan zirconia oksida has urang kudu geus yttria stablized, magnesia stablized leuwih. Ieu gumantung kana aplikasi husus klien '. Di sagigireun prosés ngabentuk dasar pikeun varity...

  • Multi Bores Zirconia keramik pipah

    Multi Bores Zirconia keramik pipah

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Bore tunggal, bore ganda na 4 bore zirconia tube keramik ngabogaan characteriscs luar biasa dina, sipat termal fisik ti sakabeh bahan keramik canggih lianna. Bahan zirconia oksida has urang kudu geus yttria stablized, magnesia stablized leuwih. Ieu gumantung kana aplikasi husus klien '. Di sagigireun prosés...

  • Tujuh High Precious ngalahirkeun Zirconia Keramik Tubing

    Tujuh High Precious ngalahirkeun Zirconia Keramik Tubing

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung keramik Zirconia gaduh karakteris anu luar biasa dina sipat fisik, termal tibatan bahan keramik maju sanésna. Bahan khas zirconia oksida anu urang gaduh nyaéta yttria stablized, magnesia stablized. Éta gumantung kana aplikasi khusus klien. Salian ti prosés dasar pikeun varity tina rupa-rupa tabung keramik...

  • Tapered Yttria Sebagian stabilitas Zirconia Tube Keramik

    Tapered Yttria Sebagian stabilitas Zirconia Tube Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sakapeung, bentuk khusus tina zamemik tabung keramik diperyogikeun pikeun ngahontal syarat khususna. Urang difokuskeun neraskeun varity bentuk keramik ZrO2 berbentuk khusus, sapertos bentuk kon, bentuk bujur, bentuk lentur sareng saterasna. Sadaya tabung keramik zirconium ieu ngagaduhan karakter anu luar biasa dina...

  • Yttria Stabilisasi tabung keramik Zirconia

    Yttria Stabilisasi tabung keramik Zirconia

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung keramik Zirconia Tabung keramik Zirconia gaduh karakteris anu luar biasa dina sipat fisik, termal tibatan bahan keramik maju sanésna. Bahan khas zirconia oksida anu urang gaduh nyaéta yttria stablized, magnesia stablized. Éta gumantung kana aplikasi khusus klien. Salian ti prosés dasar pikeun varity tina...

  • Ngagem tahan ZrO2 tube keramik

    Ngagem tahan ZrO2 tube keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconia tube keramik Zirconia tube keramik ngabogaan characteriscs luar biasa dina, sipat termal fisik ti sakabeh bahan keramik canggih lianna. Bahan zirconia oksida has urang kudu geus yttria stablized, magnesia stablized leuwih. Ieu gumantung kana aplikasi husus klien '. Di sagigireun prosés ngabentuk dasar...

  • Ukuran Micro Bore Zirconia Tube Keramik Leutik

    Ukuran Micro Bore Zirconia Tube Keramik Leutik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung keramik Zirconia Tabung keramik Zirconia gaduh karakteris anu luar biasa dina sipat fisik, termal tibatan bahan keramik maju sanésna. Bahan khas zirconia oksida anu urang gaduh nyaéta yttria stablized, magnesia stablized. Éta gumantung kana aplikasi khusus klien. Salian ti prosés dasar pikeun varity tina...

  • Yttria Stabilized ZrO2 Zirconia Keramik Silinder

    Yttria Stabilized ZrO2 Zirconia Keramik Silinder

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung keramik Zirconia Tabung keramik Zirconia gaduh karakteris anu luar biasa dina sipat fisik, termal tibatan bahan keramik maju sanésna. Bahan khas zirconia oksida anu urang gaduh nyaéta yttria stablized, magnesia stablized. Éta gumantung kana aplikasi khusus klien. Salian ti prosés dasar pikeun varity tina...

Cina Zirconia keramik pipah suppliers

Zircona tube keramik boga sababaraha charteristics luar biasa ti tube keramik rupa sejen, éta leuwih gampang ngahontal tantangan sababaraha teknis kaku.


Kami specizling di yttria na magnesia stablized zircia tabung keramik jeung baku tur husus desgin. Oge urang geus kamampuhan prototyping ngarojong konsumén 'R & D progra m.

Produk anyar

Daptar Produk Patali