Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Standard

    Material: Alumina, Metal And Plastic, Metal

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Application: Used In Wooden Pepper Mill, Commercial

    Specification: Standard Type

    Style: Manual

    Milled Food: Pepper

    Certification: SGS, LFGB, FDA, ISO, EEC

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen,Hongkong,Shanghai

Panjelasan Produk

Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

Plincir pincin pincin baja karbon anu rada béda kalayan keramik sareng stainless steel, éta ditunjuk pikeun jajan lada, henteu rempah-rempah. Ngalangkungan lada ku mékanisme, minyak alami bakal dijaga dina beungeut gandum, teras ngaleupaskeun rasa langkung. Janten éta pilihan anu paling pantes pikeun bumbu saatos masak.All mékanisme baja karbon tiasa dilereskeun sareng aci pikeun ngarobih sakedik ngagiling, kalebet rupa, sedeng, kasar.

Kabin mékanisme baja karbon dikedalkeun ku sabab éta nyababkeun sabeulah parut anu seukeut anu tiasa ngagilingkeun lada pinis anu paling kuat kalayan kaluaran ngahasilkeun anu luhur, ogé ngajamin daya tahan grinding. Dina raraga anti anti korosi, mékanisme logam dilapis anu nyumponan sarat kelas. Kitu anjeun moal pernah hariwang ngeunaan jaminan waktu hirup sareng sababaraha lada cukur, rempah-rempah.


Ceramic Pepper Mill Parts Crushgrind pepper mill mecchanism With metal hand 1

Kauntungannana pikeun mékanisme ngagiling lada

● Seueur pilihan lada desain has, mékanisme ngagiling uyah kisaran ti 3 inci dugi ka 30 inci

● Dukungan tina urutan conto prototyping kalayan jumlah leutik pikeun kamampuan produksi massa

● Sampel gratis pikeun pamariksaan kualitas tiasa disayogikeun pikeun rarancang standar ku barang-barang bisi.

● Kami henteu ngan ukur nyayogikeun rupa-rupa kit anu ngagiling lébar standar tapi ogé ngadukung jasa ngaropéa.


FAQ (Patanyaan Sering)

1. Naha milih ieu?

Salaku réspon sababaraha palanggan, kit mékanisme masih tiasa dianggo hébat sanajan 10 taun ngagunakeun.

2. Naha éta tiasa disaluyukeun?

Leres, éta tiasa disaluyukeun pikeun nyandak ukuran bijil anu diperkirakeun anjeun ti kasar ka anu leutik pisan.

3. Naha anjeun ngajual ngagantian éta?

Henteu, kami henteu ngajual ngagantian, tapi kami dijual mékanisme pabrik lada per kit atanapi set.

4. Kumaha anjeun ngajamin kualitasna?

Anu mimiti, urang gaduh pamariksaan IPQC sareng OQC;

Kadua, kami bakal ngirim sababaraha conto gratis pikeun konfirmasi customer.

Katilu, urang nampi Tarjamahan Jaminan Dagangan ngalangkungan Alibaba. Pesenan bakal disarankeun ku Alibaba.

5. Kumaha anjeun ngabersihan ieu?

Gampang ngaleupaskeun beresih, kami bakal nyayogikeun petunjuk ogé.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Mékanisme Lada

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali