Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

substarte keramik katutupan ku plating emas

substarte keramik katutupan ku plating emas

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 5000 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: JH.MC.029

    Material: Min. 95% Alumina

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

Panjelasan Produk

Kadang-kadang, guna sangkan wettability antara keramik jeung logam di proses brazing, awak keramik perlu plated kalawan plating emas.


Kami bisa rancang a varity tina spesifikasi béda ti ukuran bagian leutik keur ukuran bagéan badag. Dumasar garis produksi komprehensif kami ti ngabentuk kana metallization sarta diukur inspeksi internal enquipment, urang gaduh kaunggulan hébat dina kualitas jeung kontrol ongkos. Éta naha kami leuwih gampang nawiskeun jasa prototyping ku angkatan pisan leutik dina waktu mingpin pondok.




jasa kami

Why choose us


Bungkusan na kiriman

Shipping and advantage



inpo parusahaan

Simkuring, dina Jinghui Industri Ltd nyaeta produsén hiji komponen keramik canggih ngarah 'di Cina leuwih ti 11 taun.


Metodeu manufaktur Pilihan kaasup garing mencet, panas mencet, isostatic mencét, keramik suntik molding, Tonjolan kalawan Pilihan bahan. Oge urang geus garis processing precison tinggi na firing produksi komprehensif urang sorangan. Kayaning metallizing, glazing, grinding rupa, CNC machining, laser motong jeung saterusna.


Produk kualitas datangna ti seni kaayaan prosés manufaktur, ogé éta merlukeun alat pamariksaan maju. Parabot inspeksi utama kaasup CMM, projector jsb


Kalayan produk dipercaya urang, layanan profésional sarta kiridit alus ngadegkeun jeung konsumén, urang geus exporting produk urang ka Éropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul, Aprika Selatan leuwih ti 50 nagara.



Contact us


Categories produk : keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali