Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik
Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik
Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik

Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: Pure White

    Type: Customised

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Surface Finish: Glazed

    Feature: High Bonding Strength

    Application: High Voltage/high Current Feedthru

    Metallization Type: Base Layer With Mo/Mn Metallisation

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 10,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

Kustomisasi keramik metalikisasi pikeun aplikasi éléktronik

Keramik metalikisasi geus loba dipaké dina aplikasi éléktronik kusabab insulasi anu alus teuing, tegangan anti-tinggi, sareng ayeuna, sipat mékanis anu hadé sareng tahan kimia.

Éta maénkeun peran konci tina sambungan tina logam ka brazing logam, logam nepi ka brazing keramik, langkung gampil nampi ketang gas anu saé pisan.

Ukuran-ukuran ukuranana ageung sareng ukuranana sayogi, t he mnt. diameterna tiasa 1mm, diaméterna panggedéna dugi ka 800mm. Plating khas sapertos ieu di handap:

1. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization …………………………………. .................. 2. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization + Nempel

3. Awak keramik atah + Ag (perak) plating …………………………………. ………………… 4. Awak keramik atah + W (tungak) metallization + Au (emas) plating

Kami sanggup nawiskeun tabung keramik precision tinggi, substrat keramik metallized, cakram keramik metallized, cincin keramik metallized ku rupa-rupa grinding rupa, machining CNC, prosés motong. Toleransi pangsaéna tiasa +/- 0,001 panjangna, +/- 0.005 pikeun diaméter batin sareng luar .

Metallized ceramic circuit Metallized ceramic tube MoMn metallizing ceramic insulator


Parameter Key Téknis

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
150Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur:

Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju leakage low High insulasi kakuatan High ayeuna / lalawanan tegangan

Tolak korosi bebas tina karat Kakuatan mékanis anu tinggi Énergi ékspansi termal

Aplikasi has:

Hayu urang dianggo dina tabung pelepasan bénsin, Panyebutan vakum, tabung éléktron, péstorén vakum, Wisata gelombang

Diode perumahan, tabung sinar-X sareng anu sanés.


Bagan aliran utamina

Kami ngagaduhan parabot manufaktur komprehensif di perumahan pikeun ngawangun kana éléktrroplasi.

éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi sakaligus, ogé ngabantosan urang pikeun nawiskeun biaya anu langkung saing.


Manufacturing Process For Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang sok ngadukung paménta anu didamel khusus sakumaha per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?
J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali