Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator
Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator

Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator

Harga hijian: USD 0.65 - 0.8 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 1000 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator

Isolator keramik logam seramik biasana dilakukeun tina keramik oksida aluminium sabab kakuatan insulasi anu luar biasa, tegangan anti tinggi sareng arus, mékanis mékanis, tahan ageung sareng umur jasa panjang.

Komponén jenis keramik ieu mangrupikeun média gabungan antara keramik ka logam liwat prosés beungkeutan sareng kurang ajar.

Kami tiasa ngarobih variasi desain anu béda-béda, rumit keramik logam keramik kompléks via mesin, motong laser sareng grinding, prosés manufaktur precision ieu ngabantosan kami ngahontal akurasi dimensi anu saé tina sadaya keramik logam ieu.


Jenis métallisasi:

1. Plém keramik atah + Métallization Mo / Mn …………………………………. 2. Plém keramik atah + Piring perak

3. Cétak keramik atah + Plato tambaga ……………………………………. ...... 4. Plém keramik mentah + Lempeng Tin

5. disk keramik atah + Mét / pelarian metodization + nikel plating …………… 6. 6. Keramik mentah + W metallization + plating emas


Fitur Perdana:

1. Kakuatan beungkeutan / kakuatan kurang ajar ………………………………… ………………… 2. Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

3. Kakuatan mékanis, kakuatan insulasi tinggi ………………………………… 4. Anti-kimia, anti-sepuh tanpa korosi


Parameter konci utama

Leak rate
Less than 1×10^11 Pa•m3 / s
Metal layer tensile strength
Over than 150Mpa
Volume Resistivity
Over than 108Ω•cm
Coefficient of thermal expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10^6 /°C
Insulation strength
Over than 18kV/mm (D•C)
Dielectric constant
9~10(1MHz, 20°C)
Visual quality: 1. No cracks, no bubbles;  2. Evenly distributed glaze;  3. No contamination

Aplikasi has:

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Gerbang Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.


Komponén logam keramik patali

Peringatan: Kami ngahasilkeun rupa-rupa logam keramik metallized, cincin keramik metallized, tabung keramik metallized,

Disc keramik metallized sareng saterasna.

Insulation metallised ceramic rings Metallized ceramic disc Metallized ceramic disk


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi anu kaluar tina angkatan naon waé bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali