Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar
Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar
Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar
Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar

Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar

Harga hijian: USD 1.85 - 2.5 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 1000 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Standard or custom-made

    Material: Min. 95% Alumina

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Hermeticity Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar

Dina industri énergi énggal, seueur insinyum keramik metalikisasi struktural anu béda pikeun nyumponan sarat khusus pikeun ngorondang. Jenis metallization utama kalebet kieu:

1. Awak keramik atah + Mo / Mn (W) metallization + plates nikel

2. Awak keramik atah + métallization W + plating emas

Kami parantos nawiskeun rupa-rupa keramik metalurgi kalayan kualitas anu paling luhur sakumaha diukur ku uji internal sareng standar industri anu ketat.

Metallized Ceramic Isolator


Parameter konci téknis komponén keramik metallised

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination


Fitur utama komponén keramik metalik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum


Aplikasi komponén keramik metalik

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Surprés nyekel, péstasi Thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna


Seramik metallized patali

Peringatan: Kami nawiskeun seueur jinis keramik metalikisasi pikeun industri énergi énggal, ogé kategori anu béda dina metalikasi keramik substrat.

cakram keramik metallized, cincin keramik metalikéris sareng saterasna.

Metallized ceramic substrate Metallized substrate Ceramic body covered with Ag plating


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali