Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Tekstil > Umum Tekstil keramik

Umum Tekstil keramik

Kategori produk tina Umum Tekstil keramik, kami pabrik husus ti Cina, Umum Tekstil keramik, keramik alumina suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Tekstil keramik pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Geser Kerang Zirconia Alumni Sintil dina tékstil

    Geser Kerang Zirconia Alumni Sintil dina tékstil

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Geser Kerang Zirconia Alumni Sintil dina tékstil Ciri tina panduan alis keramik alumina: 1. Karasa luar biasa, ngagemkeun tahan sareng jasa hirup super panjang sareng waktos pangropéa kirang. 2. Beungeut intan kalayan geseran rendah, anti magnét, anti statik listrik bébas tina salju nalika prosés 3. stabilitas kimia...

  • Asesoris mesin keramik tekstil

    Asesoris mesin keramik tekstil

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Urang gaduh pangalaman manufaktur anu cekap dina varitas komponén keramik tékstil langkung ti 10 taun, kalebet seueur pituduh benang keramik anu béda, pituduh benang keramik tina bahan baku kelas anu béda, warna anu béda, béda-béda bentuk, tingkat precision anu béda sareng saterasna. Upami anjeun bade neuleuman...

  • Murni kabel purity pedoman bushing

    Murni kabel purity pedoman bushing

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Pitunjuk kabel keramik bushing umumna dilakukeun tina 95% sabab baju tahan tinggi teuing, karakter gesekan anu handap dibanding plastik sareng logam. W é parantos nyiptakeun keramik tékstil pikeun umur, panduan sesela keramik salaku tipikal dina mesin tékstil, aya seueur jinis standar dina rak pikeun nyumponan...

  • Pitunjuk slit keramik Titanium oxide

    Pitunjuk slit keramik Titanium oxide

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Kami nawiskeun varity titania keramik panduan pituduh sareng ngadukung syarat anu ngaropéa tina desgin anu béda, spésifikasi anu béda sareng prosés precision anu béda. Samentawis waktos, kami ngembangkeun sababaraha barang standar pikeun pilihan alternatif anjeun. Upami anjeun bade diajar langkung rinci, punten...

  • Rupa digosok alumina pituduh roller keramik

    Rupa digosok alumina pituduh roller keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Simkuring geus supplying loba rupa béda Buku roller keramik jeung bahan pilihan. Bahan pikeun panduan roll keramik: ● Aluminium oksida ● Zirconium oksida ● titanium oksida Fitur Perdana: ● Alus lalawanan maké ● gesekan Low kalawan timer

  • Grooved alumina pituduh eyelets keramik

    Grooved alumina pituduh eyelets keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Simkuring geus supplying loba rupa béda Buku eyelet keramik jeung bahan pilihan, kawas jenis biasa, tipe flanged, grooved, tipe threaded sarta sagala rupa struktur husus. Bahan pikeun panduan eyelet keramik: ● Aluminium oksida ● Zirconium oksida ● titanium oksida Fitur Perdana: ● Alus lalawanan maké ● gesekan Low...

  • Alumina oksida keramik bushing kerucut

    Alumina oksida keramik bushing kerucut

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Urang rancang loba, rupa-rupa nu bushing kerucut keramik sakumaha per spésifikasi atawa praktis sampel konsumén ', ngawengku bahan béda kelas atah, warna béda, bentukna béda, tingkat precision béda jeung saterusna. Lamun bade diajar rinci, mangga boga pilari di handap: Bahan pilihan pikeun bushing kerucut keramik:...

  • 99,5% alumina oiling nozzle

    99,5% alumina oiling nozzle

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    99,5% alumina oiling nozzle salawasna dipake dina proses spinning tina industri tekstil. Kami sanggup kaayaan hiji varity tina keramik oiling nozzle ngarojong sarat ngaropéa tina desgin béda béda, spésifikasi béda jeung prosés precision béda. Samentara éta, urang dikembangkeun sababaraha item baku pikeun pilihan...

  • Zirconia capstan pikeun kawat mesin gambar

    Zirconia capstan pikeun kawat mesin gambar

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Urang nawarkeun rupa-rupa capstan keramik, ring keramik salila varity tina mesin kawat gambar, kaasup bahan béda kelas atah, warna béda, bentukna béda, tingkat precision béda jeung saterusna. Lamun bade diajar rinci, mangga boga pilari di handap: Bahan pilihan pikeun panduan ruku keramik: ● Aluminium oksida ●...

  • Zirconia cutter keramik pikeun mesin tékstil

    Zirconia cutter keramik pikeun mesin tékstil

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Kami bisa ngawangun hiji varity of cutter keramik di zirconia pikeun mesin tékstil jeung ngarojong sarat ngaropéa tina desgin béda béda, spésifikasi béda jeung prosés precision béda. Samentara éta, urang dikembangkeun sababaraha item baku pikeun pilihan alternatif Anjeun. Mangga boga pilari di handap pikeun leuwih...

  • Wearable pituduh hook keramik

    Wearable pituduh hook keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Buku hook keramik mangrupakeun komponén konci dina mesin tékstil. Eta miwarang bahan atah kalawan kinerja punjul d ue mun pamakéan anak, bahan keramik canggih mangrupakeun salah unmatchable papanggih kedah maranéhanana. Urang pabrik hiji varity Buku hook keramik, ngawengku bahan béda kelas atah, warna béda, bentukna...

  • Panungtun kembangan tipe Buka di keramik

    Panungtun kembangan tipe Buka di keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Urang nawiskeun varity sahiji jenis kabuka Panungtun kembangan tur ngarojong ngaropéa sarat ti bahan béda, desgin béda, spésifikasi béda jeung prosés precision béda. Samentara éta, urang dikembangkeun sababaraha item baku pikeun pilihan alternatif Anjeun. Bahan pilihan séjén pikeun Buka tipe Panungtun kembangan: ● 95%...

  • Pink alumina pituduh ring keramik

    Pink alumina pituduh ring keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Urang manufactures loba, rupa-rupa cingcin keramik sakumaha per spésifikasi atawa praktis sampel konsumén ', ngawengku bahan béda kelas atah, warna béda, bentukna béda, tingkat precision béda jeung saterusna. Lamun bade diajar rinci, mangga boga pilari di handap: Bahan pilihan pikeun panduan ruku keramik: ●...

  • digosok pituduh sasak keramik tinggi

    digosok pituduh sasak keramik tinggi

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Urang nawiskeun varity komponén keramik texitle, pituduh sasak keramik, ruku keramik, pituduh buncher keramik mangrupa salah sahiji runtuyan kami boga. Urang ngarojong sarat ngaropéa tina bahan anu béda, desgin béda, spésifikasi béda jeung prosés precision béda. Bahan pilihan séjén pikeun panduan eyelet keramik: ●...

  • Aluminium oksida pituduh ruku keramik

    Aluminium oksida pituduh ruku keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Kami bisa nawarkeun rupa-rupa pituduh ruku keramik kaluar tina dimensi béda, desain béda, bahan béda, tingkat precision béda. Lamun bade diajar rinci, mangga boga pilari di handap: Bahan pilihan pikeun panduan ruku keramik: ● Aluminium oksida ● Zirconium oksida ● titanium oksida Fitur Perdana: ● maké lalawanan Alus ●...

  • 99% panon keramik alumium oksida

    99% panon keramik alumium oksida

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Alumina panon keramik mangrupakeun komponén pituduh pisan umum di mesin ti tekstil Filed pungkal. Kadang-kadang, guna sangkan hirup layanan leuwih panjang, produsén tekstil bakal luhur purity alumina salaku bahan baku Buku eyelet keramik, dina Samentara éta, beungeut interior kedah janten inten digosok pikeun...

  • kualitas tekstil tinggi hook keramik

    kualitas tekstil tinggi hook keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Alumina pituduh hook keramik ilahar dijieunna tina 95%, 99% keramik aluminium oksida. Kami bisa nyadiakeun loba diveristiy of hook keramik di warna béda saperti per spésifikasi lengkep konsumén 'atawa sampel fisik. Dina raraga ngurangan gesekan Buku kawat, liang jero sok bisa digosok, tingkat Polandia bisa Ra0.3 ~...

  • purity tinggi kawat alumina tube pituduh

    purity tinggi kawat alumina tube pituduh

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Simkuring geus kaayaan varity komponén keramik tekstil keur umur, anu bahan utamana atah kami dipaké ngawengku varity of alumina, zirconium oksida jeung titanium oksida. Simkuring gaduh ablity ngawangun rupa-rupa dimensi béda tina keramik tube pituduh kawat ti ukuran leutik nepi ka leuwih badag. Sagedengeun ti eta,...

  • katrol keramik padet nu mibanda bearing

    katrol keramik padet nu mibanda bearing

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Bahan keramik canggih geus lila dipaké dina varity mesin tekstil kusabab characteriscs maké tambahan luhur tahan, gesekan low, résistansi suhu luhur, anti kimiawi na. Ayeuna, urang candak pamakéan rupa-rupa tina keramik aluminium kelas oksida mun ngawangun varity s olid katrol keramik, guna minuhan kedah sababaraha...

  • 95% alumina buntut anjing bodas pituduh keramik

    95% alumina buntut anjing bodas pituduh keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    95% alumina dogtail bodas pituduh keramik Simkuring geus manufaktur keramik tekstil keur umur, pituduh sesela keramik salaku salah has dina mesin tékstil, aya loba jenis baku dina rak ka pasamoan sarat umum sarta pondok-waktos konsumén '. Kami bisa ngahasilkeun rupa Buku sesela keramik bisa dihasilkeun per...

  • 95% alumina pituduh pigtail keramik

    95% alumina pituduh pigtail keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Kami bisa ngahasilkeun rupa Buku sesela keramik bisa dihasilkeun per spésifikasi konsumén 'na gambar. Buku sesela keramik ilahar dijieunna tina 95%, 99% alumina kusabab maké tambahan luhur tahan, characteriscs gesekan low na ti leuwih palastik jeung logam. Simkuring geus manufaktur keramik tekstil keur umur,...

Cina Umum Tekstil keramik suppliers

Tékstil Genernal keramik utamana kaasup pituduh keramik eyelet, pituduh pigtail, pituduh kawat keramik, pituduh roller, pituduh dogtail, pituduh hook, sesela pituduh, pituduh rod nu dipaké di sagala rupa mesin tékstil.

Papanggih paménta pasar, aya loba béda jenis baku nyaeta sadia pikeun pilihan.

Samentara éta, urang ngarojong ngaropea layanan pikeun ngahontal spésifikasi pasti konsumén '.

Produk anyar

Daptar Produk Patali