Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > anjing laut keramik

anjing laut keramik

Kategori produk tina anjing laut keramik, kami pabrik husus ti Cina, anjing laut keramik, Rupa Seal keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Keramik Seal Ring R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina anjing laut keramik suppliers

Urang difokuskeun purity tinggi alumina, zirconia na silikon nitride salaku bahan pikeun keramik segel mékanis. Alatan komponén ieu téh bisa nawiskeun punjul anti maké, anti kimia, tahan tempreture tinggi na tekanan, sarta gésékan low kalawan ciri timer lubrication. Dina tinimbangan fitur ieu, keramik komponén sealing mékanis boga prestasi sealing hadé sarta bentang hirup layanan leuwih panjang batan logam jeung leuwih plastik. Ieu gampang janten trendency maké anjing laut mékanis keramik ngaganti leuwih logam.

The keramik segel mékanis kami dijieun utamana kaasup rupa segel, ring segel, disc segel na klep bola jeung saterusna.

Hayu urang loba dipaké rupa tina pompa minyak, pompa cai, alat klep jeung loba alat segel béda lianna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali