Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > anjing laut keramik > Rupa Seal keramik

Rupa Seal keramik

Kategori produk tina Rupa Seal keramik, kami pabrik husus ti Cina, Rupa Seal keramik, Keramik Rupa Seal Mechanical suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Karbon keramik Rupa Seal R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Tekanan Tinggi Teknik Lingkungan Keramik SSiC pikeun pompa

    Tekanan Tinggi Teknik Lingkungan Keramik SSiC pikeun pompa

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tekanan Tinggi Teknik Lingkungan Keramik SSiC pikeun pompa Karakter utama cincin keramik SiC 1. Karasa luar biasa, karasa fisik parantos dugi ka 2500MPa 2. stabilitas kimia anu luar biasa ngalawan asam kuat sareng alkali anu panas sareng karat salamina 3. Alus-tahan tahan sareng résistansi abrasion, langkung ti 276...

  • Métér Témon Komponén Silicon Carbide Cincin Daérah Beungeut

    Métér Témon Komponén Silicon Carbide Cincin Daérah Beungeut

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Métér Témon Komponén Silicon Carbide Cincin Daérah Beungeut Kami parantos ngahasilkeun langkung ti sababaraha ratusan pérsér keramik pompa rupa sareng ukuran / desain anu béda. Anjing laut keramik ieu dilakukeun tina bahan baku anu dioptimalkeun, sapertos alumina, zirconia, silikon karbida. Aranjeunna dipaké sacara...

  • Inten Giling Mekanikal ngégél Beungeut sareng Segel Keramik

    Inten Giling Mekanikal ngégél Beungeut sareng Segel Keramik

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Inten Giling Mekanikal ngégél Beungeut sareng Segel Keramik Salaku anjing laut mékanis dirancang sababaraha tipena béda. Nanging, faktor anu paling kritis nalika nangtoskeun sabaraha segel keramik badé terakhir nyaéta bahan segel anu pas. Ayeuna, aluminium oksida, silikon karbida, sareng tungga karbida diakui minangka...

  • Mémori Pencét Mesin Keramik SiC pikeun Pump Booster

    Mémori Pencét Mesin Keramik SiC pikeun Pump Booster

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Mémori Pencét Mesin Keramik SiC pikeun Pump Booster Langsung sintered S ilicone karbida (SSiC) sintered bubuk silikon sub-mikron karbohidrat dina 2100 ℃ tungku sintering vakum tanpa tekanan. Kusabab struktur kristal fase tunggal-fase tiasa ngajaga kakuatan anu luhur dina suhu luhur, produk SS iC kalayan kamurnian anu...

  • Cincin Keramik Beungeut Beungeut nganggo Permukaan Kering

    Cincin Keramik Beungeut Beungeut nganggo Permukaan Kering

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Cincin Keramik Beungeut Beungeut nganggo Permukaan Kering Silikon karaméter segel karamik nawiskeun kakuatan anu luhur, daya tahan ngagem, sareng kalenturan jauh langkung tina keramik téknis sanésna. Beungeut segel keramik mangrupikeun keramik téknis anu kuat sareng sipat anu alus dina karasa, kateguhan parekahan,...

  • Maké Cingak Keramik Coklat

    Maké Cingak Keramik Coklat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Maké Cingak Keramik Coklat Kalayan resistina ngagem luar biasa alumina oksida, anti-korosi, karasa ekstrim, suhu tinggi, tekanan tinggi, sareng kateguhan anu saé, 95%, 99% sareng 99,5% alumina sok janten bahan pilihan anu dianggo dina alat segel keramik mékanis. Urang tiasa nyayogikeun ukuran diménsi tina diaméter 1mm...

  • Eunteung Digilap Kaca Digital Keramik

    Eunteung Digilap Kaca Digital Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Kusabab alumina oksida nunjukkeun karasa anu pohara luhur, langkung-langkung ngalangkungan compressive, anti-korosi, luar biasa / kedutan cai sareng ciri peluasan diri. Keramik muka keramik salaku komponén penyegel konci ngaleungitkeun permukaan perlakuan anu alus kalayan lemes paling alus, sisi kerja anu lancar....

  • Silikon Keramik Silicon Carbide Mékanis-Beungeut Bérés

    Silikon Keramik Silicon Carbide Mékanis-Beungeut Bérés

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Silikon Keramik Silicon Carbide Mékanis-Beungeut Bérés Segel keramik akhir-mékanis nyaéta jinis segel anu digunakeun dina alat puteran, sapertos campuran, pompa, blowers, kompresor. Nalika sistem pompa damel, cair tiasa kabocoran pompa antara aci puteran sareng stator. Éta hésé nyegah bocorna lumangsung. Teras anjing...

  • Séramik Keramik Akhir-SiC Mesin

    Séramik Keramik Akhir-SiC Mesin

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Inten Giling Mekanikal ngégél Beungeut sareng Segel Keramik Perusahaan kami nawiskeun rupa-rupa anjing laut pameunteu keramik anu dipikahoyong. Kami ngadukung tina ukuran leutik dugi ukuranana ageung dina segel utiliti, prototyping pikeun kabutuhan tinggi dina produksi pompa cai, sadaya bahan segel keramik tiasa...

  • Kursi Klep Keramik SSiC pikeun Mérés Mesin

    Kursi Klep Keramik SSiC pikeun Mérés Mesin

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kursi Klep Keramik SSiC pikeun Mérés Mesin Karbida silikon gaduh seueur kaunggulan tahan tahan kasar, anti korosi, koefisien tinggi kekonduksian panas, pelumasan diri sareng perluasan termal rendah. Faktor gesekan tina kombinasi silikon karbida sareng karbon grafit nyaéta sahenteuna. Kalayan téknologi téknologi sareng...

  • Al2O3 Mesin Basuh Keramik Al2O3

    Al2O3 Mesin Basuh Keramik Al2O3

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Al2O3 Mesin Basuh Keramik Al2O3 Kami sanggup damel sareng sababaraha anjing laut keramik ngaropéa, sapertos segel keramik muka, cakram segel keramik, klep bal keramik sareng saterasna. Kami nawiskeun pilihan bahan keramik téknis pikeun ieu anjing laut keramik, kaasup kelas alumina anu béda, silikon karbida sareng...

  • Beungeut Bérés Mesin Keramik Kimia

    Beungeut Bérés Mesin Keramik Kimia

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Aluminium Oksida Keramik Éléktronik Mesin Pencét pikeun otomotif Salaku aluminium oksida (alumina) nawiskeun karasa tinggi, résistansi abrasion anu hadé, kejutan panas termal, sareng anti kimia. Ciri-ciri ieu ngajantenkeun alumina cocog pikeun wajah segel keramik. Anjing laut keramik ieu dipaké dina lingkungan korosip...

  • Rintangan Abrasive 95% 99% 99.5% Beungkeut Bungkusan Alumina

    Rintangan Abrasive 95% 99% 99.5% Beungkeut Bungkusan Alumina

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Rintangan Abrasive 95% 99% 99.5% Beungkeut Bungkusan Alumina Salaku alumina gaduh résistansi ngagem luhung, karasa, diri lubrication, keramik oksida aluminium sok dianggap salaku pilihan anu hadé pikeun pérak keramik dina pompa, klep. Kami nawiskeun segel keramik alumina kelas anu béda, kalebet 95% alumina, 99%...

  • Aluminium Oksida Keramik Éléktronik Mesin Pencét pikeun otomotif

    Aluminium Oksida Keramik Éléktronik Mesin Pencét pikeun otomotif

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ngepak hiji heula, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Aluminium Oksida Keramik Éléktronik Mesin Pencét pikeun otomotif Pabrik urang nawiskeun berbagai rupa segel keramik mékanis, anu didamel pikeun nyegah bocor antara aci puteran sareng stator dina kaayaan suhu-tinggi, tekanan tinggi sareng kecepatan luhur. Sadaya wajah segel keramik ieu aya kalayan karasa luar biasa,...

  • Cincin Keramik Silicon Carbide

    Cincin Keramik Silicon Carbide

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Cincin segel keramik silikon Cincin segel keramik nyaéta jinis nu paling umum dina alat-alat segel anu béda. Kami tiasa nyayogikeun dimensi anu éksténsif tina diaméter 1mm dugi 300mm. Éta bisa diwangun unggal gambar sareng spésifikasi konsumén. Angkatan anu leutik pisan sayogi nawiskeun pikeun nyayogikeun paménta...

  • Ganda Mechanical SiC keramik Seal raray

    Ganda Mechanical SiC keramik Seal raray

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Bag/Bags

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: packing individu kahiji, teras diékspor karton dipak

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ganda Mechanical SiC keramik Seal raray Segel keramik mékanis ganda mangrupakeun kombinasi duanana anjing laut permukaan tungtung dipasang boh patukang tonggong, atanapi segel tunggal ngabogaan sealing rupa dina dua sisi. Segel keramik ieu raray tiasa single-coiled atanapi multi cinyusu ngetik sagigireun maranéhna...

  • pompa cai anjing laut keramik

    pompa cai anjing laut keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Urang nyadiakeun varity sahiji anjing laut keramik ngaropéa pompa cai ti desain béda jeung dimensi béda. Salaku urang gaduh kamampuhan design kapang, Ieu gampang pikeun ngahontal constructure kompléks ieu anjing laut keramik. Aslo, urang gaduh mesin mencet ISO urang sorangan, mémang mantuan kami pikeun ngahasilkeun...

  • Ukuran badag alumina komponén segel keramik

    Ukuran badag alumina komponén segel keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Ukuran badag alumina komponén segel keramik dijieunna tina 95%, atanapi 99% keramik alumina oksida. Kalawan kapadetan ieu bahan low, titik lebur tinggi, anu teu karasa pisan tinggi, anti corrision, luar biasa gas / cai tightness kalawan characteriscs timer lubrication. Hayu urang salawasna dipake dina m etallurgical,...

  • Tinggi Precision Zirconia keramik klep Ball na Seat

    Tinggi Precision Zirconia keramik klep Ball na Seat

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000 sets/month

    Zirconia klep bola keramik Klep bola keramik, jok klep keramik utamana dijieunna tina zirconia liwat prosés precision tinggi janten 0.001mm pikeun dimensi konci. Ieu bisa diwangun per sarat konsumén '. Dina panempoan maké tambahan luhur tahan, koéfisién gesekan low maranéhanana jeung timer lubrication tur anti...

Cina Rupa Seal keramik suppliers

Segel raray mangrupakeun formulir sealing has sarta klasik. Alatan SiC, AL2O3 keramik gaduh teu karasa punjul, anti maké, anti kimia, tahan tempreture tinggi na tekanan sarta gesekan low kalawan ciri timer lubrication. Eta geus dipikawanoh mangrupa bahan alus teuing pikeun segel raray.


Keramik segel raray gawé salaku komponén sealing ngaliwatan permukaan perlakuan finish rupa kalawan flatness idéal greatest, sisi kerja pisan rata. Ilaharna, éta dipaké dina sababaraha pompa cai, pompa minyak, centrifuge.


Urang nawiskeun jasa prototyping, ogé volume tinggi kamampuhan produksi. Naon maneh kudu tumpak pisan leutik keur R & D, atawa ngarugikeun ka handap proyék kalawan volume tinggi. Ieu bakal warmly wilujeng sumping.

Produk anyar

Daptar Produk Patali