Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Mekanisme Keramik Grébat Gred

Mekanisme Keramik Grébat Gred

Harga hijian: USD 0.65 - 2 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Standard

    Material: Metal, Alumina, Metal And Plastic

    Style: Manual

    Milled Food: Pepper

    Certification: SGS, LFGB, FDA, ISO, EEC

    Application: Commercial, Used In Wooden Pepper Mill

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Specification: Standard Type

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen,Hongkong,Shanghai

Panjelasan Produk

Mekanisme Keramik Grébat Gred

Intisari penggiling mékanisme giling lada tina keramik teknis, kauntungan anu ageung tina coét keramik dina alat panggiling lada alat tahan éta tahan sareng korosi bébas tina karat henteu lami sabaraha lila anjeun nganggo. Janten tiasa ngagiling uyah batu, lada pinis sareng rempah-rempah. Kami nawiskeun pilihan alat pabrik pabrik keramik, henteu ngan jinis standar tapi ogé buatan khusus.

Éta kasohor ku seueur fitur anu saé:

1. Gampang dilereskeun sareng ngagiling seragam sareng dina ukuran anu tetep

2. Gampang kanggo ngumpul sareng masang & dibubarkeun pikeun bersih, gampil gantian

Pepper Mill Mechanism Pepper Mill Parts Pepper Mill Grinder Parts

Kauntungannana

● Kami henteu ngan ukur nyayogikeun rupa-rupa bagéan kit gilingan lada standar tapi ogé ngadukung jasa buatan khusus.

mékanis gilingan gilingan uyah légét 3 ~ 30 inci panjang, upami aya aci anu langkung panjang, mangga ngahubungi kami pikeun konsultasi

● Dukungan tina kasus prototyping kalayan pesenan kuantitas leutik kanggo kamampuan produksi massa dina waktu anu singget.

● Sampel gratis dina jinis standar, desain standar tiasa disayogikeun pikeun barang-barang bisi, tapi pengiriman barang.


FAQ (Patanyaan Sering)

1. Naha milih ieu?

Salaku sababaraha komentar para nasabah, aranjeunna ngagaduhan mékanisme gilingan gilingan mékanis tukangeun kit anu kantos 10 taun, tapi tetep tiasa dianggo hébat.

2. Naha éta tiasa disaluyukeun?

Leres, éta tiasa disaluyukeun pikeun nyandak ukuran bijil anu diperkirakeun anjeun ti kasar ka anu leutik pisan.

3. Naha anjeun ngagentos mékanisme?

Henteu, kami henteu ngajual ngagantian, tapi urang tiasa ngical bagian tina kit mékanis lada upami anjeun toko.

4. Kumaha anjeun ngajamin kualitasna?

Anu mimiti, urang gaduh pamariksaan IPQC sareng OQC; Kadua, kami bakal ngirim sababaraha conto gratis pikeun konfirmasi customer.

Salajengna, kualitasna tiasa dijamin 100% liwat Parentah Assurance Perdagangan ngaliwatan Alibaba. Alibaba bakal ngesahkeun kualitas na.

5. Kumaha anjeun ngabersihan ieu?

Gampang ngaleupaskeun beresih, kami bakal nyayogikeun arahan ogé pangurus.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali