Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > tabung keramik > Alumina keramik pipah

Alumina keramik pipah

Kategori produk tina Alumina keramik pipah, kami pabrik husus ti Cina, Alumina keramik pipah, Alumina keramik Thermocouple pipah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Garing mencét alumina keramik pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium

    Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min....

  • 96 Kotak Keramik Térang 96 Al2o3

    96 Kotak Keramik Térang 96 Al2o3

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    96 Kotak Keramik Térang 96 Al2o3 Kami nyayogikeun pilihan bahan anu béda pikeun tabung keramik alumina, sapertos 96%, 99%, 99,5% sareng 99,7%. Éta tiasa ngawangun via pencét panas, pencét garing, kapang suntik keramik atanapi ékstrusi. Pelbagai konfigurasi kompleks tina tabung keramik, siga buleud, alun-alun,...

  • Tembok Keramik Xinks

    Tembok Keramik Xinks

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tembok Keramik Xinks Seueur kabinéka tabung keramik anu béda-béda aya kanggo nyayogikeun tambihan pigmén warnaan dina sanyawa keramik alumina oksida. Kami ngagaduhan garis gilap, garis produksi métallization. Samentawis waktos, urang tiasa ngahontal syarat precision anu pohara luhur dina diménsi via grinding fine, CNC...

  • Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi

    Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi Pedaran tabung keramik Pikeun nyumponan sababaraha aplikasi khusus, urang kapabile tina berbagai urusan geometri tabung keramik, kalebet satengah tabung, tabung keramik sareng léngkah, tabung keramik sareng léngkah, tabung keramik sareng sababaraha liang. Kalayan...

  • Hiji tungtung tabung keramik ditutup

    Hiji tungtung tabung keramik ditutup

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Hiji tungtung tabung keramik ditutup Salaku urang ngagaduhan kamampuan desain kapang, éta bakal ngabantosan urang pikeun ngarancang varity tina pabrik manufaktur anu pantes pikeun sababaraha bentuk tabung keramik khusus. Hiji tungtung tabung keramik ditutup nyaéta jinis bentuk khusus hiji, urang tiasa ngungkulan éta...

  • Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik

    Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa sareng kakuatan lentur langkung seueur stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar...

  • Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi

    Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi Spésifikasi tina tabung keramik 1. Cara ngahasilkeun: Tonjolan, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangunan Injeksi Keramik, ISO dipencet 2 . Pilihan material: alumina purity béda (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter...

  • Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun

    Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin...

  • Tabung Keramik Lég sadesitas Industri

    Tabung Keramik Lég sadesitas Industri

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung Keramik Lég sadesitas Industri Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa, kakuatan compressive sareng fleksibel langkung waja stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar biasa,...

  • Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi

    Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa, kakuatan compressive sareng fleksibel langkung waja stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar...

  • 96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium

    96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan material: béda puritas alumina kisaran ti 40% dugi ka 99,9% 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin tiasa aya 1mm, Max....

  • Muburan keramik alumina anu berkualitas kualitas luhur

    Muburan keramik alumina anu berkualitas kualitas luhur

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Supaya ningkatkeun sipat listrik tina komponén keramik di anggoana. Sakapeung, éta bakal ditingali dina bagian spésin tabung keramik alumina. Kami gaduh garis produksi sorangan anu gampil, gampang pikeun ngahontal bérés permukaan gilap ngalereskeun ku alat khusus anu dirarancang. Palayanan kami Presentasi...

  • Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu

    Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin tiasa...

  • Tabung insél keramik murni

    Tabung insél keramik murni

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung insulator keramik ieu dilakukeun tina keramik aluminium oksida dina kasucian 99,5%. Pikeun minuhan aplikasi khusus, permukaan jero ieu tiasa digosok. Nalika aluminium 99,5% ngagaduhan sipat diéléktrik anu saé, resistansi kimia sareng korosi anu saé, sareng kinerja listrik stabil dina kaayaan tukeur luhur sareng...

  • Tabung keramik alumina

    Tabung keramik alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kami parantos nyayogikeun seueur jinis tabung keramik halus khusus sapertos spésifikasi para palanggan, éta kalebet seueur pilihan bahan, sapertos kelas alumina, zirconia, Silicon carbide, steatite. Sadaya tabung keramik industri ieu ngagaduhan sipat diéléktrik anu hébat, daya tahan kimia sareng résistansi korosi,...

  • Tukang Keramik Aluminium Industri Éléktrum

    Tukang Keramik Aluminium Industri Éléktrum

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Éta dijieun tina keramik aluminium oksida, kalebet bahan kelas béda ti 95% dugi ka 99,7% .. Kami tiasa ngahontal varity konfigurasi kompleks tina tabung keramik, sapertos buleud, alun-alun, alun-alun, retangular, hex, dobel, tri-bores. salah sahiji tungtung kabuka jsb. Kami ngagaduhan garis gilap, garis produksi...

  • Ngaropéa 99,8% Tube Keramik High alumina

    Ngaropéa 99,8% Tube Keramik High alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung keramik aluminium luhur 99,8% Tabung keramik alumina dibentuk via mencét garing, gampang nyandak permukaan anu lancar tanpa porous. Kusabab kesucian luhur tabung keramik aluminium oksida janten 99,8% kesucian. Sadaya tabung keramik anu kami kirimkeun gaduh sipat mékanisme anu hébat. Nalika aluminium 99,5%...

  • Perumahan tabung keramik insulasi tinggi

    Perumahan tabung keramik insulasi tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Perumahan tabung aluminium Perkenalan istri: 1. Bahan pilihan: 95%, 99%, 99.5% sareng 99.7% keramik alumina oksida 2. Spésifikasi: Ukuran standar atanapi jasa ngaropéa sayogi 3. Présisi katepatan: Permukaan grinding, cylind komersial grinding 4. Beungeut parantos: Beungeut internal atanapi éksternal dicét, lebet...

  • Tabung keramik alumina ukuran ageung

    Tabung keramik alumina ukuran ageung

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sababaraha tabung ukuranana ageung diperyogikeun pikeun nyumponan kabutuhan mesin ageung. Urang ngagaduhan kamampuan pikeun nganyahokeun tina varitas ukuranana béda tina ukuran keramik via tekanan anu garing pisan sareng témbok Iso. C kaleresan, kami parantos seueur tuang tabung keramik alumina kelas anu béda-béda,...

  • Pabrik tabung parah thermocouple alumina réproduksi

    Pabrik tabung parah thermocouple alumina réproduksi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Tabung perlindungan thermocouple keramik Kusabab panggunaan béda kalayan suhu anu béda, seléksi kasucian tina alumina kedah dianggo pikeun ngahasilkeun tabung panyalindungan thermocouple keramik, sapertos tabung pelindung thermocouple, tabung keramik thermocouple, tabung keramik thermocouple, sareng tabung...

  • Tabung keramik alumina leutik

    Tabung keramik alumina leutik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dina sababaraha panggunaan anu gancang, tabung keramik diameter leutik di keramik oksida aluminium diperyogikeun, sapertos ferrule keramik, lengan keramik sareng saterasna. Urang tiasa ngadamel diaméter janten 0.80mm. Pilihan bahan tina tabung keramik alumina anu béda, diliput 95% dugi ka 99,8% kesucian. Proses...

Cina Alumina keramik pipah suppliers

Urang nyadiakeun sabagian purity béda tina tube keramik alumina, kawas 95%, 99%, 99,5% jeung 99.7% nu eta patali jeung sarat specia sarta aplikasi.

Kami sanggup kaayaan jasa ngaropéa via grinding rupa, maching, polishing nurutkeun klien 'gambar, spésifikasi sarta sampel praktis.

Produk anyar

Daptar Produk Patali