Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Company profile

Jinghui Industry Limited mangrupikeun produsen produk keramik téknis, urang parantos ngalaksanakeun pangwangunan, produksi, penjualan sareng jasa tina sababaraha komponén keramik langkung ti 15 taun ti saprak ngadegna taun 2005.

Fasilitas fokus kana ngahasilkeun dina alumina, zirconia, sareng komponen keramik steatite, kalebet keramik logam, grinders keramik, keramik termostat, anjing laut keramik, pituduh kawat keramik, insulator keramik pikeun narik colokan sareng seueur bagian keramik éléktronik sareng industri sanésna. Utamina dianggo dina pakakas éléktronik, alat, sareng rékayasa mékanis, industri otomotif, téknologi médis, énergi anyar sareng perlindungan lingkungan, aérospace sareng saterasna.

Perusahaan ieu ngagaduhan ISO9001: 2008 taun 2009, urang sadaya di Jinghui neraskeun kabijakan éta [No kualitas, No development ", sareng éta ngabantuan urang suksés ngékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul sareng Afrika langkung ti 30 nagara ngalangkungan sadayana Usaha masarakat Jinghui, inovasi, sareng inisiatif.

Seueur solusi anu saé pisan anu bakal disayogikeun ka konsumén pikeun ngahontal tantangan teknis anu pédah. Tujuanana kami nyaéta pikeun mendakan solusi anu langkung saé sareng optimal pikeun sadaya para palanggan ti téknologi, kualitas, kontrol ongkos, sareng jasa saatos penjualan, kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun pikeun nyiptakeun usaha anu saé dina widang anjeun.

Info parusahaan

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Anticorrosive Material , Ceramics, Porcelain & Enamel , Other Circuit Board

Produk / Service : Seramik Keramik , Komponén Keramik Zirconia , Téknik Komplek Keramik , Pabrik keramik , Segel Keramik , Larangan keramik

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : 5,000,000RMB

taun Didirikeun : 2005

Sertipikat : ISO9001 , FDA

Alamat parusahaan : Shangmei Town, Xinhua, Loudi, Loudi, Hunan, China

Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Peak season lead time:0

Off season lead time :0

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : Below US$1 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 71% - 80%

Pasar utama : Americas , Asia , Europe , Worldwide

video

Email pikeun supplier ieu

Daptar Produk Patali