Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Zirconia komponén keramik > Zirconia Cibalong keramik

Zirconia Cibalong keramik

Kategori produk tina Zirconia Cibalong keramik, kami pabrik husus ti Cina, Zirconia aci, Tinggi Precision Zirconia aci suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Industrial Zirconia keramik aci R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Zirconia keramik Dispersing Rotator pikeun Keusik panggilingan Mesin

    Zirconia keramik Dispersing Rotator pikeun Keusik panggilingan Mesin

    • Harga hijian: USD 100 - 90 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia keramik Dispersing Rotator pikeun Keusik panggilingan Mesin Hiji mesin panggilingan keusik unggulan perlu nawiskeun kaunggulan efisiensi grinding tinggi, kinerja stabil sarta kualitas produk

  • Wangun husus Zirconium Oksida Bagian keramik

    Wangun husus Zirconium Oksida Bagian keramik

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Wangun husus Zirconium Oksida Bagian keramik Keramik Zirconium oksida dicirikeun ku teu karasa luhur, ngagem tahan, kateguhan luhung narekahan, insulasi listrik, suhu luhur tahan, shock termal tahan jeung

  • Industri Zirconia Keramik Sealing Disc pikeun Klep

    Industri Zirconia Keramik Sealing Disc pikeun Klep

    • Harga hijian: USD 1 - 2 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Industri Zirconia Keramik Sealing Disc pikeun Klep Disc kedap keramik dilakukeun tina anjing laut keramik zirconium oksida, éta seueur dipaké dina sistem kontrol cair klep inovatif. Saban piringan keramik pengedap zirconium oksida nawiskeun inten anu digosok permukaan sareng tékstur paling heureut. Aslo sadayana...

  • Zirconium Oksida Ink Minyak keramik Piala Ring

    Zirconium Oksida Ink Minyak keramik Piala Ring

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconium Oksida Ink Minyak keramik Piala Ring Bisi umum, cingcin tinta cangkir mesin percetakan Pad dijieun tina keramik jeung tungsten baja. Ukuran saluyu tina ring keramik keur printer Pad bakal dipaké nurutkeun ukuran nu beda-beda sekop minyak dipaké dina printer Pad. Simkuring geus supplying rupa-rupa rentang...

  • Magnesia sawaréh Stabilized Zirconia Produk keramik

    Magnesia sawaréh Stabilized Zirconia Produk keramik

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Magnesia sawaréh Stabilized Zirconia Produk keramik Aya sababaraha hambalan nu paling umum tina Zirconia di industri modéren, kawas yttria sawaréh stabilized zirconia (Y-PSZ), magnesia sawaréh stabilized zirconia (Mg-PSZ), cerium sawaréh stabilized zirconia (CE-TZP) jeung kalsium stabilized zirconia (CSZ). Kabéh bahan...

  • Industrial Precision Zirconia keramik Ring

    Industrial Precision Zirconia keramik Ring

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Industrial Precision Zirconia keramik Ring Kalawan béda jeung keramik tradisional nu condong jadi teuas jeung regas, Zirconium oksida nawarkeun kakuatan tinggi, narekahan tinggi lalawanan kateguhan maké, sarta kalenturan tebih saluareun pamadegan paling keramik canggih lianna. Alatan ieu sipat alus teuing, eta mantuan...

  • Ngagem tahan Zirconium Oksida ZrO2 keramik Spacer Washer

    Ngagem tahan Zirconium Oksida ZrO2 keramik Spacer Washer

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconium Oksida ZrO2 keramik Spacer Washer The spacer washer keramik dijieun kaluar tina keramik zirconium oksida, zirconia nawarkeun lalawanan luhung pikeun kimia na korosi tanpa brittleness has di keramik teknis. Lamun dibandingkeun bahan keramik rupa sejen, zirconia boga kakuatan luar biasa dina suhu kamar. Sipat...

  • Yttria Threaded Zirconium Oksida Keramik Énggal

    Yttria Threaded Zirconium Oksida Keramik Énggal

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Yttria Threaded Zirconium Oksida Keramik Énggal Plunger keramik zirconida dirarancang sareng dikembangkeun dumasar kana kaayaan ayeuna yén plunger logam anu digunakeun dina pompa piston, minyak bumi, kimia, mesin kadaharan sareng industri sanésna sanés ngan ukur tahan kakurangan korupsi, umur pondok, tapi ogé anu...

  • Kursi Kurva Kerét Serat Zirconia

    Kursi Kurva Kerét Serat Zirconia

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Kursi Kurva Kerét Serat Zirconia Zirconium oksida (ZrO2), khususna yttria stabilized zirconia keramik (Y-PSZ), mangrupikeun bahan keramik téknis biasa. Éta kakuatan narekahan anu kawilang luhur, ngagem tahan, koefisién gesekan rendah dibandingkeun sareng bahan keramik canggih sanésna, ditambah ditambah anti-korosi...

  • Digosok Zirconia Roller keramik pikeun mesin Tekstil

    Digosok Zirconia Roller keramik pikeun mesin Tekstil

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia Roller keramik pikeun mesin Tekstil Zirconium oksida (ZrO2) mangrupakeun keramik canggih unik, éta nawarkeun Sifat mékanis punjul kayaning kakuatan tinggi, résistansi maké tinggi, kateguhan tinggi sarta kalenturan, ogé zirconia nawarkeun kimia, lalawanan korosi di unggal lingkungan kasar ogé sarta tanpa...

  • Zirconia keramik Cone katrol pikeun Kawat teken Mesin

    Zirconia keramik Cone katrol pikeun Kawat teken Mesin

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia keramik Cone katrol pikeun Kawat teken Mesin congcot keramik ngagantian zirconia kami katrol, capstans jeung asesoris cocog sagala baku kawat gambar, mesin sambungan kabel gambar. Pituduh congcot katrol keramik pitur lalawanan maranéhna unmatched maké, teu polusi bahan, kateguhan tinggi, kakuatan bending...

  • Ngaropéa Machining Zirconia keramik Rod

    Ngaropéa Machining Zirconia keramik Rod

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Ngaropéa Machining Zirconia keramik Rod Zirconia rod keramik anu loba dipaké dina keramik struktural kusabab kaunggulan maranéhanana kayaning kateguhan tinggi, kakuatan bending tinggi, résistansi abrasion

  • Nganggo Tangkal Rotary Keramik Zistonia Tahan

    Nganggo Tangkal Rotary Keramik Zistonia Tahan

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Nganggo Tangkal Rotary Keramik Zistonia Tahan Kami nawiskeun seueur klep rotary rotér-keramik khusus anu didamel ku dimensi anu tepat sareng hubungan pas, ieu klep puteran keramik dilakukeun tina

  • Industrial ngagem tahan Zirconia keramik Ball klep

    Industrial ngagem tahan Zirconia keramik Ball klep

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Industrial ngagem tahan Zirconia keramik Ball klep The klep bola keramik dijieun pakakas grinding canggih via kaayaan téhnologi seni. ciri It`s of roundness tinggi precision, beungeut kerja alus teuing, stabilitas kimiawi tinggi na teu karasa luhung (teu karasa geus kadua ukur keur inten, Rockwell karasa janten...

  • Awet Bagéan Zircona Keramik Bagean pikeun Klep

    Awet Bagéan Zircona Keramik Bagean pikeun Klep

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Advanced Cylinders Keramik Advanced Anjing laut keramik Zirconium oksida pikeun konstruksi mékanis punjul pikeun bahan-bahan sanés dina résistansi korosi kimia, résistansi ngagem, résistansi suhu sareng sipat antimagnetik. Kukituna, seueur dipaké dina lingkungan anu beurat dina logam sareng bahan sanés teu tiasa...

  • Advanced Cylinders Keramik Advanced

    Advanced Cylinders Keramik Advanced

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Advanced Cylinders Keramik Advanced Kami parantos masihan rupa-rupa silinder piston keramik zirconia anu nawiskeun bahan kimia langkung alus sareng ngagem sipat anu tahan. Sadaya bagian-bagian keramik ieu dipisahkeun sacara tepat kalayan dimensi anu dipercaya sareng akurat anu luhur. Pikeun ngirangan gesekan,...

  • Precision Threaded Zirconium Oksida keramik pipah

    Precision Threaded Zirconium Oksida keramik pipah

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Precision Threaded Zirconium Oksida keramik pipah Simkuring geus ngahasilkeun & supplying teknis keramik ngaropéa canggih kana desain husus Anjeun. Zirconia bushing keramik nu nyungsi jalan ka beuki loba aplikasi alatan mékanis, termal, résistansi maranéhanana pohara desirable kimia jeung sipat listrik. Bushings...

  • Yttria Stabilized Zirconium Oksida Zirconia keramik sabeulah

    Yttria Stabilized Zirconium Oksida Zirconia keramik sabeulah

    • Harga hijian: USD 0.6 - 1 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia keramik motong sabeulah Zirconia wilah keramik dijieun tina keramik teknis non-logam. Salaku purity bahan baku jeung sisikian ukuranana Perbaikan, ogé nambahkeun rupa karbida, nitrida, borides jeung oksida pikeun ngaronjatkeun sipat maranéhanana, dina waktos anu sareng, anu kateguhan narekahan of zirconia...

  • Ngagem tahan Zirconia ZrO2 Plunger keramik keur Kongrés

    Ngagem tahan Zirconia ZrO2 Plunger keramik keur Kongrés

    • Harga hijian: USD 2 - 3 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia keramik piston Plunger The zirconium oksida plunger keramik anu dirancang jeung mekarkeun nurutkeun kaayaan ayeuna yén plunger logam dipake dina pompa piston, minyak bumi, kimia, mesin dahareun jeung industri lianna boga teu ukur lalawanan goréng korosi, hirup pondok, tapi ogé assembly-usulna teu jelas jeung...

  • Zirconia keramik Kawat Guide katrol

    Zirconia keramik Kawat Guide katrol

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Zirconia keramik Kawat Guide katrol Keramik Zirconium oksida pitur lalawanan maké unggulan anak, low-gesekan sareng timer lubrication, ékspansi termal low, sarta anti kimia, non-polusi pikeun kawat, thread, fibers.so ayeuna teh loba dipaké salaku bahan baku kawat keramik pituduh katrol di mesin tékstil. Ieu komponen...

  • Ngaropéa High Precision 3Y-TZP Keramik Zirconia Bagéan

    Ngaropéa High Precision 3Y-TZP Keramik Zirconia Bagéan

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Ngaropéa High Precision 3Y-TZP Keramik Zirconia Bagéan Spésifikasi utama bagian keramik Material options: Zirconium oxide (ZrO2), Aluminum oxide (Al2O3), Silicon nitride (Si3N4), Silicon carbide Dimensional capability: max. outer diameter to be 500 mm, max. length to be 800 mm Tolerance: Outer diameter to be 0.001 mm,...

Cina Zirconia Cibalong keramik suppliers

Salaku zirconia ngabogaan insulasi punjul, ngagem tahan kalawan cofficient low gesekan, anti corrision, suhu luhur tahan, tahan extrem tiis sarta pohara low conductitivity termal, téh mangrupa bahan pisan idéal pikeun aci na bushing.


Bisa nyadiakeun vairtyof baku zirconia aci keramik, ogé ngarojong program R & D. Loba béda precision kelas aci keramik bisa dihontal ngaliwatan precision tinggi grinding rupa jeung machining nu janten 0.005mm.


Produk anyar

Daptar Produk Patali