Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Zirconia komponén keramik

Zirconia komponén keramik

Kategori produk tina Zirconia komponén keramik, kami pabrik husus ti Cina, Zirconia komponén keramik, Tinggi Kakuatan Zirconia Cibalong keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Custom Zirconia Cibalong keramik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Zirconia komponén keramik suppliers

Nawaran keramik Zirconium oksida kakuatan mékanisme teuing kuat , Kateguhan narekahan ti bahan keramik rupa sejen, éta ogé cocog kana ngaganti logam alatan ieu fitur luar biasa na. Sagedengeun ti eta, zriconia boga lalawanan tebih pangluhurna pikeun kimia sarta lalawanan erosi punjul, bahan Ieu pas pisan keur ngawangun bagian maké, parabot motong di unggal lingkungan kasar. Samentara éta, konduktivitas termal pisan low mangrupakeun ciri kritis séjénna zirconia, téh mangrupa bahan pisan idéal merlukeun lapangan konduktivitas termal low.

Yttria sawaréh stabilized zirconia (Y-TZP), Magnesia sawaréh stabilized zirconia (M-PSZ) salaku dua bahan nu biasa aya di dinya pikeun rupa-rupa produksi zirconia komponén keramik '.

Komponén keramik Zirconia ilaharna jalan sakumaha keramik struktural, ngagem bagian, motong parabot, korsi klep precision jeung anjing laut, pistons pompa, ngompa sleeves, nozzles semprot, arah keramik, kapilér optik fiber, sensor oksigén jeung saterusna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali