Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized

keramik Metallized

Kategori produk tina keramik Metallized, kami pabrik husus ti Cina, Metallized keramik, Keramik vakum Alat suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Vaccum keramik kedap R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina keramik Metallized suppliers

Urang rancang rupa-rupa keramik metallized refractory, utamana kaasup metallized insulator keramik, metallized tube keramik, metallized ring keramik, metallized substrat keramik, C eramic tabung metallized. Ieu keramik metallized nyaeta pas keur vakum tinggi, tegangan tinggi na aplikasi tekanan tinggi alatan kakuatan maranéhanana istiméwa insulasi, kakuatan beungkeut luhung jeung logam alus teuing pikeun hermeticity gabung keramik.

Urang nawiskeun pilihan jenis metallization papanggih kabutuhan husus via percetakan layar, percetakan Pad, brushing, jenis biasa sakumaha dihandap:

● awakna keramik basa + molybdenum (Mo / Bungbulang) metallization ................. basa awakna keramik + Silver (Ag) plating

basa awakna keramik + Tin (SN) plating ........................................ ......... basa awakna keramik + molybdenum (Mo / Bungbulang) + Nickle plating


basa awakna keramik + tungsten (W) + Emas plating ........................... substrat keramik + Tambaga (Cu) plating.

Dumasar alat manufaktur di-imah komprehensif ti shaping kana prosés electroplating, urang kudu prototyping kana kamampuhan produksi kekembangan tinggi. Eta mantuan kami nyieun konsistensi dimensi kacida alusna, ogé, ngabantuan kami nawarkeun waragad leuwih kalapa ka konsumén urang. Naon, a urutan sidang pisan leutik keur program D R &, atanapi kedah volume pisan luhur pikeun ongkos ka handap, urang baris manggihan solusi optimal aya papanggih kabutuhan Anjeun.

Ieu keramik metallized anu loba dipaké dina keramik jeung logam, keramik jeung téhnologi gabung keramik di, éléktronika, téhnologi listrik tinggi vakum, téhnologi médis, téhnologi sensor, aplikasi has kawas keramik insulator / badan di interrupters vakum, kapasitor vakum / thyristor, gas ngurangan tube, tabung éléktron, feedthrough ayeuna, tabung sinar-X, saklar kakuatan jeung saterusna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali