Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor
Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor
Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor

Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor

Harga hijian: USD 40 - 50 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Metallized Ceramic Body

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic Body For X-ray Tubes

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor

Awak keramik luhur pikeun thyristor dilakukeun tina 95% alumina, 97.5% alumina, atanapi eusi anu langkung luhur. Kami gaduh prosés anu milih pikeun ngahasilkeun aranjeunna dumasar kana aplikasi khusus customer, sarat khusus, sapertos pencét garing, pencét panas, mencetak ISO.

Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglung minangka tempel metallizing anu kacida populerna bakal disadarkeun dina permukaan keramik tertentu nyumponan anggoan antara logam sareng keramik, teras ditutupan ku plates nikel, plating emas sareng sapanu.

Awak logam keramik ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu saé sareng hawa udara idéal dina keramik téknologi ngahijikeun logam.

Perdana fitur keramik bermata

Kakuatan beungkeut anu alus kalayan laju bocor idéal ………………………………… .. ● Padet, teu keropos sareng vakum ketang

● Daya tahan tinggi Koefisien ékspansi anu saé Nolak serangan kimia tahan seuneu sareng henteu bérés

● Siap nampi metelisasi Mo / Mn atanapi W kanggo suhu hawa brazing suhu tinggi tina varity logam ka rakitan seramik

Kakuatan urang pikeun insulator keramik metalized

● Biaya anu efektif sareng kualitasna tiasa dipercaya ● Dukungan standar pikeun barang anu didamel khusus ● Nagara proses precision sekunder

● réspon gancang dina 24 jam kalayan pangiriman waktos sareng fleksibel ● Prototyping sareng urutan kuantitas leutik kanggo kamampuan produksi massa Keuntungan konsumén pikeun komponén keramik vakum

● Biaya efektif ● Jadwal produksi anu fleksibel ● Palanggan tiasa ngarancang katepatan idéalna

● Ngarojong tumpak sakedik atanapi pesenan uji pikeun nyayogikeun kabutuhan R&D ● Tawarkeun konséntikasi sareng dukungan téknis


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Sampel pamariksaan bakal dilakukeun unggal standar Internasional AQL. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Vakum keramik Cibalong

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali