Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized > Vakum keramik Cibalong

Vakum keramik Cibalong

Kategori produk tina Vakum keramik Cibalong, kami pabrik husus ti Cina, Vakum keramik Cibalong, Tinggi vakum Ayeuna keramik Cibalong suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Suhu tinggi vakum Cibalong R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • High Quality Coated Metallizing Keramik Komponén

    High Quality Coated Metallizing Keramik Komponén

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Keramik Aluminium Metallized pikeun Komponén Listrik Kami produsen rupa-rupa keramik metallized pikeun klien kami, kaasup dina tiub keramik metallized, cincin keramik, substrat keramik metallized, badan keramik metallized, sareng rupa-rupa bahan insamik keramik dina arus tinggi, aplikasi vakum voltase tinggi....

  • Vacuum Alumina Awak Keramik sareng Mo / Mn Metallization

    Vacuum Alumina Awak Keramik sareng Mo / Mn Metallization

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Vacuum Alumina Awak Keramik sareng Mo / Mn Metallization Kalayan sababaraha sarat khusus dina aplikasi vakum anu luhur, ngan ukur metalikasi Mo / Mn dina awak dasar keramik anu disukai. Urang tiasa nyayogikeun fiml kandel kana pilem ipis via métode déposisi anu béda. Lapisan molybdenum tiasa napel dina keramik...

  • Metalikasi Keramik Keramik Terétalisasi

    Metalikasi Keramik Keramik Terétalisasi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Metalikasi Keramik Keramik Terétalisasi Kami nawiskeun jasa fabrikasi khusus pikeun keramik metallized, kalebet tube tube keramik tipikal, silinder keramik metallized, cincin keramik metallized, substrat keramik metallized, anjing laut akhir metallized pikeun header tube éléktron, tegangan tinggi / feedthroughs ayeuna...

  • Keramik Metallisasi pikeun Alat Éléktronik sareng Alat Elektronik

    Keramik Metallisasi pikeun Alat Éléktronik sareng Alat Elektronik

    • Harga hijian: USD 1.8 - 3 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Keramik Metallisasi pikeun Alat Éléktronik sareng Alat Elektronik Persentase tinggi, keramik aluminium oksida tinggi-murni, keramik zirconium oksida sareng beryllia dianggo salaku bahan baku awak dasar keramik. Kusabab keramik téknis ieu dicirikeun ku sipat anu luar biasa ngeunaan konduktivitas termal, kapasitas...

  • Bagian Keramik Mo / Mn Metallized

    Bagian Keramik Mo / Mn Metallized

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Bagian Keramik Mo / Mn Metallized Kami nawiskeun jasa fabrikasi khusus pikeun keramik metallized, kalebet tube tube keramik tipikal, silinder keramik metallized, cincin keramik metallized, substrat keramik metallized, anjing laut akhir metallized pikeun header tube éléktron, tegangan tinggi / feedthroughs ayeuna...

  • Pabrik Keramik Teram Metallised pikeun Hidrogen Thyratron

    Pabrik Keramik Teram Metallised pikeun Hidrogen Thyratron

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Pabrik Keramik Teram Metallised pikeun Hidrogen Thyratron Perumahan Keramik Metallised pikeun Hidrogen Thyratron didamel tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian, Éta tiasa ngawangun via mencét garing, kamét panas, mencét ISO. Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglé minangka tempah...

  • 95% Tiub Plém Serum Plum Metallized

    95% Tiub Plém Serum Plum Metallized

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    9 5% Tiub Serat Seramik Aluminium Metallized Seramik alumina alumina janten bahan baku anu saé pikeun tube insulasi keramik metallized salaku résistansi penebat anu luhur, kakuatan mékanis anu hébat sareng pagelaran listrik & éléktronik. Éta salawasna berpungsi sareng tabung insulator keramik atanapi awak insulasi...

  • Komponén Keramik Metallized Metamélasi

    Komponén Keramik Metallized Metamélasi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Gla zed Cibalong Aluminium Keramik Metallized Komponén Keramik Metallized Metallized Alumni mangrupikeun bagian keramik téknis anu spesial dina aplikasi éléktronik sareng listrik. Éta tiasa ngahontal logam dugi ka keramik, keramik ka ngiluan keramik ku cara bébéndahan ngalangkungan anu lembut atanapi keras. Aya...

  • Alumina Al2O3 Komponén Keramik Metallized

    Alumina Al2O3 Komponén Keramik Metallized

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Alumina Al2O3 Komponén Keramik Metallized Perdana fitur komponén keramik logam: 1. Siap nampi metalona Mo / Mn atanapi W pikeun béja suhu suhu logam kana majelis keramik 2. Kakuatan beungkeut anu langkung saé leuwih ti 150 MPa sareng laju bocor idéal kirang tina ≤1 × 10 -11 Pa • m3 / s 3. Padet, awak keramik...

  • Insulator Keramik Metallic pikeun Gastriode

    Insulator Keramik Metallic pikeun Gastriode

    • Harga hijian: USD 0.5 - 1 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insulator Keramik Metallic pikeun Gastriode Insulator keramik pikeun gastriode dijieun tina mnt. 95% alumina ,. Kami gaduh prosés anu milih pikeun ngahasilkeun aranjeunna dumasar kana aplikasi khusus customer, sarat khusus, sapertos pencét garing, pencét panas, mencetak ISO. Dina kasus anu umum, duanana...

  • Insulator Keramik pikeun Tabung Larangan Gas

    Insulator Keramik pikeun Tabung Larangan Gas

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insulator Keramik pikeun Tabung Larangan Gas Kami geus ngahasilkeun rupa-rupa keramik metalikisasi pikeun éléktronika, sapertos substrat keramik metallized, cincin keramik metallized, mesin cuci keramik logam, silinder keramik logam. Metallizasi biasa ngandung lapisan dasar molibdenum atanapi tungsten. Aranjeunna...

  • Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor

    Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor

    • Harga hijian: USD 40 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Aluminium Oksida Awak Keramik Metallized pikeun Thyristor Awak keramik luhur pikeun thyristor dilakukeun tina 95% alumina, 97.5% alumina, atanapi eusi anu langkung luhur. Kami gaduh prosés anu milih pikeun ngahasilkeun aranjeunna dumasar kana aplikasi khusus customer, sarat khusus, sapertos pencét garing, pencét...

  • Awak keramik pikeun tabung X-Ray

    Awak keramik pikeun tabung X-Ray

    • Harga hijian: USD 40 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Awak keramik pikeun tabung X-Ray Awak keramik metallized pikeun tabung sinar-X dijieun tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian, Éta tiasa ngawangun via mencét garing, kamét panas, mencét ISO. Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglung minangka tempel metallizing anu kacida populerna bakal...

  • Keramik Aluminium Metallized pikeun Komponén Listrik

    Keramik Aluminium Metallized pikeun Komponén Listrik

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Keramik Aluminium Metallized pikeun Komponén Listrik Keramik téknis metallized loba dipaké dina aplikasi listrik jeung éléktronik, sapertos tabung éléktron, tabung listrik, téménis vakum, triode gas sareng sanésna. Pikeun ngahontal keramik ka logam anu ngagabung dina alat-alat listrik sareng éléktronik ieu, lapisan...

  • Insulator Keramik pikeun Tube Larangan Ignitor Discharge

    Insulator Keramik pikeun Tube Larangan Ignitor Discharge

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2000,000pcs/month

    Insulator Keramik pikeun Tube Discharge Switch Igniter Insulator keramik pikeun tabung ngaluarkeun panunjuk igniter dilakukeun tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian, Éta tiasa ngawangun via mencét garing, kamét panas, mencét ISO. Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglé minangka tempah...

  • Dukungan Keramik Metisiisasi Tinggi

    Dukungan Keramik Metisiisasi Tinggi

    • Harga hijian: USD 2 - 3.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Dukungan Keramik Metisiisasi Tinggi Kalayan kamampuan desain kapang urang, urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa komponén keramik. Dina hubungan ka palanggan kami pikeun keramuan kabutuhan logam gabungan, gampang ngahontal syarat khusus tina prototyping ka produksi massal. Jenis metallization utama kalebet kieu: 1. Awak...

  • Insulator Keramik pikeun Tube Transmitting Logam-keramik

    Insulator Keramik pikeun Tube Transmitting Logam-keramik

    • Harga hijian: USD 35 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insulator Keramik pikeun Tube Transmitting Logam-keramik Insulator alumina pikeun tabung transmisi logam-keramik dijieun tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian, Éta tiasa ngawangun via mencét garing, kamét panas, mencét ISO. Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglé minangka tempah...

  • Komponén Seramik Vakum Industri sareng Metallisasi

    Komponén Seramik Vakum Industri sareng Metallisasi

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Komponén Seramik Vakum Industri sareng Metallisasi Komponén keramik vakum sareng metallization mangrupikeun bagian keramik téknis anu khusus dina aplikasi éléktronik sareng listrik. Éta tiasa ngahontal logam nepi ka ngiluan keramik ku cara bébéakan ngalebetkeun lemes atanapi atos pédah. Aya lapisan métalik anu...

  • Insulator Keramik pikeun Daya Éléktron Frekuensi tinggi

    Insulator Keramik pikeun Daya Éléktron Frekuensi tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insulator Keramik pikeun Daya Éléktron Frekuensi tinggi Jinghui nyayogikeun seueur insulators keramik metallized, sadaya keramik logam ieu cocog pikeun dianggo dina vakum tinggi, arus ayeuna, tegangan tinggi sareng aplikasi tekanan tinggi. Kami nyayogikeun keramik metallised pikeun nyekel tangkil, tabung ngurangan...

  • Insulator Keramik Diangkut ku Nickle Plating

    Insulator Keramik Diangkut ku Nickle Plating

    • Harga hijian: USD 1.05 - 1.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insulator Keramik Diangkut ku Nickle Plating Metallisasi keramik aluminium oksida (min. 94.4% alumina) dilakukeun ku prosés molybdenum-mangan dina hidrogen sareng nitrogén dikirangan dina kaayaan 1250 ℃ ~ 1450 ℃ . Saatos sintering, palapis logam bakal adhering dina awak basa keramik, lapisan metalik anu diwangun ku...

Cina Vakum keramik Cibalong suppliers

Dina industri modéren, komponén keramik canggih ieu pisan ilahar dipaké dina loba, loba alat vakum éléktron, kawas tabung éléktron, feedthru tegangan tinggi, feedthru ayeuna tinggi, interrupter vakum, kapasitor vakum / Thyristors, tabung sinar-X sarta saklar kakuatan jeung saterusna .


Titik konci téh naon a palapis logam nyertakeun dina beungeut awak keramik, atawa basa keramik pikeun ngahontal hermetical vakum sarta sealing, kayaning plating nickle, sliver plating, plating emas, plating tambaga jeung Tin plating. Fitur utama pikeun komponén keramik vakum sakumaha dihandap:

-Extremely beungkeut tinggi / kaunggulan brazing

-High kakuatan mékanis

Lalawanan listrik -Minimum na tightness vakum

insulasi -Excellent


Bentuk has pikeun komponén keramik vacuum nyaeta janten salaku insulator, bungkusan keramik jeung awak keramik jeung sajabana

Produk anyar

Daptar Produk Patali