Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Rékayasa Cibalong keramik > Struktural Cibalong keramik

Struktural Cibalong keramik

Kategori produk tina Struktural Cibalong keramik, kami pabrik husus ti Cina, Struktural Cibalong keramik, Tinggi Precision Struktural Cibalong keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cibalong Struktural keramik Zirconia R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Abrasive tahan High purity Aluminium Oksida Spool keramik

    Abrasive tahan High purity Aluminium Oksida Spool keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 pieces/month

    Abrasive tahan High purity Aluminium Oksida Spool keramik Salaku kawat / thread / serat spool kudu ngajalankeun handapeun speed tinggi puteran, ogé aplikasi nu nyaratkeun yen spool moal menyakiti kawat / thread / serat. Lajeng spool keramik salaku hiji pilihan dioptimalkeun dipaké dina mesin husus sabab beredar...

  • precision tinggi 95% alumina aci keramik

    precision tinggi 95% alumina aci keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 pieces/month

    precision tinggi 95% alumina aci keramik Hayu urang dijieun tina 95% keramik aluminium oksida. Ngaliwatan pencet atawa kapang metoda manufaktur suntik keramik pikeun meunangkeun aci keramik atah, lajeng tepat grind diaméter luar janten spésifikasi final. Kami sanggup ngahasilkeun sagala rarancang béda lianna atawa...

  • 99,5% alumina assembly keramik

    99,5% alumina assembly keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000 pieces/month

    99,5% alumina assembly keramik Hayu urang dijieun tina 99,5% keramik aluminium oksida. Ngaliwatan pencét garing atawa kapang metoda manufaktur suntik keramik pikeun meunangkeun assembly keramik atah, lajeng tepat grind beungeut na mesin bagian rangka janten spésifikasi final. Kami sanggup ngahasilkeun sagala rarancang...

  • precision tinggi zirconia washer keramik

    precision tinggi zirconia washer keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Hayu urang dijieun tina keramik zirconium oksida. Ngaliwatan pencét garing atawa kapang metoda manufaktur suntik keramik pikeun meunangkeun washer keramik atah, lajeng tepat grind beungeut na mesin bagian saluran janten spésifikasi final. Kami sanggup ngahasilkeun sagala rarancang béda lianna atawa komponen keramik...

  • Semiconductor alumina panangan keramik

    Semiconductor alumina panangan keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspor karton sareng kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Panangan keramik alumina nyaéta panggero panangan robot keramik, ayeuna teh loba dipaké dina semikonduktor equipments, nu lian na mesin. Mangka ménta pikeun panangan robot ngabogaan sipat pisan stabil, sahingga 99,5% keramik aluminium oksida sok bisa choosed salaku bahan pikeun ngawangun komponén keramik ieu. Panangan...

  • kualitas luhur panangan Wafer bastian

    kualitas luhur panangan Wafer bastian

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspor karton sareng kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Simkuring geus nyokot pamakéan 99,5% keramik aluminium oksida mun ngawangun loba panangan keramik alumina dumasar kana spesifikasi customer atanapi kedah husus. Panangan keramik alumina boga hiji kaunggulan atra di ngabandingkeun kalayan leuwih logam, kayaning tahan maké gede, insulasi alus teuing, punjul suhu luhur...

  • 99,5% alumina panangan robot keramik

    99,5% alumina panangan robot keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspor karton sareng kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Kami bisa nyadiakeun rupa-rupa béda nu canggih panangan robot keramik di sahiji 99,5% keramik aluminium oksida, atawa purity luhur. Panangan keramik alumina boga hiji kaunggulan atra di ngabandingkeun kalayan leuwih logam, kayaning tahan maké gede, insulasi alus teuing, punjul suhu luhur tahan jeung anti korosi....

  • Zirconium oksida nozzle keramik

    Zirconium oksida nozzle keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 pieces/month

    Kiwari, nozzle keramik geus ilahar dipaké dina irigasi di tatanén kusabab maké beredar sipat tahan jeung anti kimiawi maranéhanana ti leuwih metal .. Ieu parobahan badag dina irigasi di tatanén. Mibanda leuwih hadé kualitas spary jeung akurasi ngalir kalayan nozzle keramik. Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa nozzle...

  • kualitas luhur alumina keramik nozzle sprial

    kualitas luhur alumina keramik nozzle sprial

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200 pieces/month

    Kalawan ngembangkeun industri modéren, nozzle tranditional dina logam teu bisa ngahontal peranna kacida alusna, utamana dina sababaraha korosi kasar tur alat maké tinggi keur nyemprot. Tapi bahan keramik canggih miboga sipat endah ngawula di Alat nu gawéna dina ieu kaayaan kaku. Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa...

  • nozzle keramik pikeun mesin tékstil

    nozzle keramik pikeun mesin tékstil

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200 pieces/month

    Kiwari, nozzle keramik geus ilahar dipaké dina mesin tekstil kusabab maké beredar sipat tahan jeung anti kimiawi maranéhanana ti leuwih metal .. Ieu parobahan badag dina irigasi di tatanén. Mibanda leuwih hadé kualitas spary jeung akurasi ngalir kalayan nozzle keramik. Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa nozzle sprial...

  • 95% pin pituduh keramik alumium oksida

    95% pin pituduh keramik alumium oksida

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 pieces/month

    Pin petunjuk keramik ieu dilakukeun tina 95% alumina anu paling populér pikeun bahan seramik dina widang. Éta kasohor listrik, kakuatan mékanik, résistansi suhu anu tinggi sareng komprésif anu langkung ageung. Urang sering ngagunakeun kamasan garing, prosés céngkah suntik keramik salaku cara ngawangun pikeun ngajamin...

  • Silicon Nitride keramik centering pin

    Silicon Nitride keramik centering pin

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 pieces/month

    Hayu urang dijieun tina keramik Silicon Nitride. Bisi umum, urang butuh pamakéan molding suntik keramik ngawangun jenis ieu ngeunaan rupa keramik posisi pin, éta gampang pikeun meunangkeun precision komponén keramik. Sakapeung, sarat kasabaran hadé ieu diperlukeun papanggih aplikasi ngaropéa supaya prosés sekundér...

  • purity tinggi bar keramik mencet garing

    purity tinggi bar keramik mencet garing

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 pieces/month

    Hayu urang dijieun tina 99,5% keramik aluminium oksida. Urang biasa nyandak pamakéan pencét garing atawa kapang metoda suntik shaping keramik pikeun meunangkeun bar keramik atah, lajeng ku denda tepat salajengna grinding di permukaan pikeun meunangkeun datar bar rengse pisan lempeng tur hébat keramik. Kami sanggup...

  • mencet 96% aluminium oksida bar keramik ISO

    mencet 96% aluminium oksida bar keramik ISO

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 pieces/month

    Dina raraga nyieun palang keramik leuwih hampang mibanda sipat listrik leuwih hadé, Urang sakapeung nyandak pamakéan metoda ISO mencet pikeun ngawangun sababaraha bar keramik canggih, teras ku rupa hade salajengna grinding di permukaan pikeun meunangkeun datar bar rengse keramik pisan lempeng tur hébat. Kami sanggup...

  • Ngaropéa alumina bar keramik

    Ngaropéa alumina bar keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 pieces/month

    Hayu urang dijieun tina 96% keramik aluminium oksida. Kami sanggup ngahasilkeun sagala rarancang béda lianna atawa nyusahkeun bar keramik struktural dumasar kana spesifikasi konsumén 'na gambar via mencet, mencet, kapang suntik panas garing keramik jeung ISO mencet. Simkuring gaduh kamampuhan pikeun neruskeun ti...

  • Tinggi mékanis kakuatan alumina pin keramik

    Tinggi mékanis kakuatan alumina pin keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000 pieces/month

    Hayu urang dijieun tina 95% keramik aluminium oksida. Ngaliwatan pencet atawa kapang metoda manufaktur suntik keramik pikeun meunangkeun aci keramik atah, lajeng tepat grind diaméter luar janten spésifikasi final. Kami sanggup ngahasilkeun sagala rarancang béda lianna atawa nyusahkeun aci keramik struktural via...

  • Eunteung digosok 99,5% ring keramik alumina

    Eunteung digosok 99,5% ring keramik alumina

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 100,000 pieces/month

    Aluminium oksida ring keramik 99,5% ieu ngawangun ku mencet garing, teras meunang awak keramik pisan padet tanpa pori jero ngeunaan eta. Dina urutan papanggih pamakéan assembly tepat tinggi, anu grinding datar tur grinding cylinderical ieu diperlukeun, anu kasabaran dimensi bisa ngahontal 0.01mm, atawa hadé sanggeus...

  • Tinggi purity alumina komponén rojongan keramik

    Tinggi purity alumina komponén rojongan keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 pieces/month

    Ngaliwatan pencét garing atawa kapang metoda manufaktur suntik keramik pikeun meunangkeun assembly keramik atah, lajeng tepat grind beungeut na mesin bagian rangka janten spésifikasi final. Alumina komponén rojongan keramik, Hayu urang dijieun tina 99,5% keramik aluminium oksida. Kami sanggup ngahasilkeun sagala...

  • Industrial alumina keramik Tungtung Cap pikeun UV lampu

    Industrial alumina keramik Tungtung Cap pikeun UV lampu

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Industrial alumina keramik Tungtung Cap pikeun UV lampu Urang nawarkeun rupa-rupa aslina atawa ngagantian of cap tungtung keramik salila lampu UV, éta sabudeureun 100 tipena béda dina rak nu. Ieu midang tungtung keramik dijieun tina purity alumina tinggi atawa frékuénsi luhur keramik nu boga insulasi listrik hébat,...

  • Aluminium keramik standoff keramik pink

    Aluminium keramik standoff keramik pink

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 5000 pieces/month

    Aluminium keramik standoff keramik pink Simkuring geus manufaktur varity of purity tinggi alumina standoff keramik, kaasup 95%, 99% na 99,5% bahan kelas béda. Simkuring gaduh kamampuhan pikeun ngarancang kapang, ku kituna kami ngalakukeun pakasaban hébat ngahasilkeun sababaraha konfigurasi pajeulit via kaayaan tina...

  • Alumina keramik babak sirah screw

    Alumina keramik babak sirah screw

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 2000 pieces/month

    Simkuring geus ngahasilkeun screw keramik salila sababaraha taun, anu bahan utamana atah kami dipaké nyaéta keramik oksida aluminium sarta keramik zirconia. Ngaliwatan pencét panas atawa suntik metoda molding manufaktur keramik pikeun meunangkeun screw keramik. Kami sanggup ngahasilkeun vairty of screw keramik...

Cina Struktural Cibalong keramik suppliers

Salaku ciri fisik bahan keramik rupa urang rongkah, komponén keramik Struktural ieu loba dipaké dina loba mesin béda, alat-alat dina varity lapangan béda. Sabab tiasa dianggo jadi komponén rojongan, bagian sambungan, insulator terminal, awak keramik, cangkang keramik, éléktronika wafer keramik, parabot rékayasa jeung saterusna.

Urang nyadiakeun varity kelas komponén keramik precision tinggi dumasar precision tinggi alat manufaktur sarta pamariksaan parabot dipercaya urang.



Produk anyar

Daptar Produk Patali