Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > tabung keramik > rod keramik

rod keramik

Kategori produk tina rod keramik, kami pabrik husus ti Cina, rod keramik, Alumina keramik Rod suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Zirconia keramik Rod R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Precision High Threaded 99 Al2o3 Batang Keramik Aluminium

    Precision High Threaded 99 Al2o3 Batang Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Precision High Threaded 99 Al2o3 Batang Keramik Aluminium Spésifikasi rod keramik alumina: 1.Forming method available: extrusion, isostatic pressing, pressing garing and hot pressing 2. Pilihan bahan atah: aluminium oksida, zirconium oksida, silikon nitrida sareng silikon karbida 3. Kamampuhan ukuran: kisaran diaméter...

  • Machining Magnesia MgO Stabilized Rod Keramik ZrO2 Zirconia

    Machining Magnesia MgO Stabilized Rod Keramik ZrO2 Zirconia

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Machining Magnesia MgO Stabilized Rod Keramik ZrO2 Zirconia Zirconium oksida (Zirconia) mangrupikeun bahan tahan panas anu teu cocog. Éta nunjukkeun inertness kimia sareng kimia tahan suhu dina suhu tinggi dugi ka 2200 ℃, luhureun lebur lebur lebur alumina. Zirconia stabilized dina struktur kristal kubik pikeun nyegah...

  • Ngaropéa High Precision C799 Baramik Keramik Bar

    Ngaropéa High Precision C799 Baramik Keramik Bar

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ngaropéa High Precision C799 Baramik Keramik Bar Cim99 alumina bar keramik padet nawarkeun daya tahan korosi anu hadé, insulasi anu luhur, kakuatan mékanis anu luar biasa. Cahaya panonpoe jangka panjang, curah hujan, asor atanapi faktor cuaca anu sanésna teu saeutik pangaruh sareng karusakan dina permukaan rod, bahkan...

  • 1mm 2mm 3mm 4mm 5mm Rod Aluminium Keramik

    1mm 2mm 3mm 4mm 5mm Rod Aluminium Keramik

    • Harga hijian: USD 0.08 - 0.1 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 5,000,000 sets/month

    1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Rod Aluminium Keramik Perdana fitur rod keramik alumina Nganggo 1.Extreme sareng tahan abrasion, leuwih 276 kali dibandingkeun sareng baja stainless 2.Golipasi mékanis, karasa sareng kakuatan lentur langkung luhur batan waja stainless 3.High precision kenceng kasabaran diménsi sareng inten -...

  • Tembok Mértér Tergantian Tinggi Si3N4 Keramik Rod

    Tembok Mértér Tergantian Tinggi Si3N4 Keramik Rod

    • Harga hijian: USD 0.08 - 0.1 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 5,000,000 sets/month

    Tembok Mértér Tergantian Tinggi Si3N4 Keramik Rod Karakter utama tina rod keramik Si3N4 1. Rintangan shock termal anu luar biasa, éta tiasa tahan dugi ka 1000 ℃ 2. Gampang ngalakukeun mesin anu bener, kasabaran diaméter tiasa 0,001 mm 3. Rintangan korosi kimia dina suhu anu luhur, kecuali HF sareng H3PO4 4. Énggalna...

  • Mesin Machining Dibungkus C799 Alumni Dowel Pin Keramik

    Mesin Machining Dibungkus C799 Alumni Dowel Pin Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Mesin Machining Dibungkus C799 Alumni Dowel Pin Keramik Pin dowel keramik dijieun tina bahan keramik alumina anu luhur, dibentuk ku cetakan suntikan, mencét garing, pencét panas, suhu suhu anu sinar sareng mesin machining, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa tinggi,...

  • High precision 3Y-TZP ZrO2 Zirconia Jarum Keramik

    High precision 3Y-TZP ZrO2 Zirconia Jarum Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    High precision 3Y-TZP ZrO2 Zirconia Jarum Keramik Kami parantos ngadamel rupa-rupa jarum keramik 3Y-TZP, sadaya jarum keramik zirconia ieu tiasa nawiskeun di handap prestasi anu luar biasa: 1. résistansi suhu tinggi, Korosi sareng insulasi 2.Ing tiasa berpungsi dina vakum suhu luhur sareng lingkungan korosi. Panangan...

  • Machined Rectangle Solid 99% 99,5% Bar Keramik Barisan

    Machined Rectangle Solid 99% 99,5% Bar Keramik Barisan

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Machined Rectangle Solid 99% 99,5% Bar Keramik Barisan Padamér témpél keramik alumina nawiskeun résistansi korosi anu hadé, insulasi tinggi, kakuatan mékanis anu luar biasa. Éta moal aya pangaruh sareng ngarusak permukaan rod na upami cahaya panonpoe jangka panjang, hujan, asor atanapi faktor cuaca anu sanés, ogé...

  • Kateresan High 95% Aluminium Oxide Keramik Rod

    Kateresan High 95% Aluminium Oxide Keramik Rod

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kateresan High 95% Aluminium Oxide Keramik Rod Batang keramik alumina didamel tina bahan keramik alumina anu luhur, dibentuk ku kamétan garing, kamét panas, témbok isostatik tiris, sintering suhu tinggi sareng mesin pemesanan, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa kuat,...

  • Kualitas High 99 Alumina Seramik Wadung Pin Pin

    Kualitas High 99 Alumina Seramik Wadung Pin Pin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kualitas High 99 Alumina Seramik Wadung Pin Pin Pin welding keramik titik didamel tina keramik alumina, atanapi keramik zirconia, dibentuk ku citakan suntikan, témbok garing,, sintering suhu tinggi sareng mesin pemesanan, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, konduktivitas termal low, koefisien...

  • Muhun Dipasang Al2o3 Pinunjuk Keramik Pin Pin

    Muhun Dipasang Al2o3 Pinunjuk Keramik Pin Pin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Muhun Dipasang Al2o3 Pinunjuk Keramik Pin Pin Pin pinunjuk keramik dijieun tina bahan keramik alumina anu luhur, dibentuk ku kamét garing, pencét isostatik tiis, sintering suhu tinggi sareng mesin pemesanan, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa tinggi, kateguhan tinggi...

  • Ngaropéa Si3N4 Silicon Nitride Keramik Pin Pin

    Ngaropéa Si3N4 Silicon Nitride Keramik Pin Pin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ngaropéa Si3N4 Silicon Nitride Keramik Pin Pin Bagean kimpalan keramik tina silikon nitrida sacara signifikan ningkatkeun kahirupan jasa sareng tingkat akurasi anu luhur sareng akurasi langkung ageung dina période panjang di prak-prakan. Pin welding logam sering kedah digentos sababaraha kali dina waktos ngagem sareng...

  • Hardness industri ZrO2 Zirconia Keramik Rotor Batang

    Hardness industri ZrO2 Zirconia Keramik Rotor Batang

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Hardness industri ZrO2 Zirconia Keramik Rotor Batang Batang keramik zirconia dianggo dina aci, plunger, struktur kedap, industri mobil mobile, pangeboran minyak alat-alat, alat-alat penebat dina alat-alat listrik, peso keramik, bagéan cadar keramik rambut keramik, kalayan kapadetan anu luhur, kakuatan bending sareng...

  • Inten digosok 99% 99,5% Al2o3 Aluminium Silamér Cylinders

    Inten digosok 99% 99,5% Al2o3 Aluminium Silamér Cylinders

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Inten digosok 99% 99,5% Al2o3 Aluminium Silamér Cylinders Spésifikasi silinder keramik alumina: 1.Kabersihan tina alumina: 75%, 85%, 90% 96%, 99%, 99,5%, 99,8%

  • Rintangan kabel aluminium keramik las ngagem tinggi

    Rintangan kabel aluminium keramik las ngagem tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Rintangan kabel aluminium keramik las ngagem tinggi Pin dowel keramik dijieun tina bahan keramik alumina anu luhur, dibentuk ku acuan suntikan, mencét garing, pencét panas, suhu suhu anu sinar sareng mesin machining, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa tinggi,...

  • Akurasi Tinggi Zirconia Akamik Lokasi Pin

    Akurasi Tinggi Zirconia Akamik Lokasi Pin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Akurasi Tinggi Zirconia Akamik Lokasi Pin Kalayan kakuatan mékanis sareng kateguhan anu hébat, jalma nyauran zirconia janten "baja keramik" dina keramik téknis dipilampah. Salajengna, zirconia nawiskeun karasa luhur anu luar biasa, résistansi shock termal anu alus, sipat suhu luhur, sareng konduktivitas...

  • Nganggo Rintangan Batang Keramik SiC Silicon Carbide

    Nganggo Rintangan Batang Keramik SiC Silicon Carbide

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Nganggo Rintangan Batang Keramik SiC Silicon Carbide Rod karbida silikon mimitina diproduksi ku réaksi elektro-kimia suhu luhur pasir sareng karbon. Karbida silikon nyaéta abrasive anu alus teuing sareng dilakukeun kana ngagiling roda sareng produk abrasive anu sanés. Dinten ieu bahanna parantos dikembangkeun janten...

  • Ngaropéa Éléktrik Al2o3 Aluminium Seramik Pin insam

    Ngaropéa Éléktrik Al2o3 Aluminium Seramik Pin insam

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ngaropéa Éléktrik Al2o3 Aluminium Seramik Pin insam Pin seramik seramik didamel tina bahan keramik alumina murni, dibentuk ku kamét panas, témbok garing, sintering suhu tinggi sareng mesin pemesanan, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa tinggi, kateguhan tinggi sareng...

  • Custom Yttria stabilized Zirconia Keramik Rod Batang

    Custom Yttria stabilized Zirconia Keramik Rod Batang

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Adat Yttria Dipercanten Zirconia Keramik Rod Batang Batang keramik zirconia dianggo dina aci, plunger, struktur kedap, industri mobile mobil, pangeboran minyak alat-alat, alat-alat penebat dina alat-alat listrik, peso keramik, bagian cadang keramik rambut keramik, kalayan kapadetan anu luhur, kakuatan bending sareng...

  • Dataran Precision 99% 99,5% Al2o3 Baramik Keramik Bar

    Dataran Precision 99% 99,5% Al2o3 Baramik Keramik Bar

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dataran Precision 99% 99,5% Al2o3 Baramik Keramik Bar Hiji bar keramik

  • Inten digosok 99,5% Rangka Keramik Aluminium

    Inten digosok 99,5% Rangka Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Inten digosok 99,5% Rangka Keramik Aluminium Rukun keramik didamel tina bahan keramik alumina anu luhur, dibentuk ku kamét garing, ngecul suntikan, pencét panas, sareng sinuhuna suhu sareng mesin pemesanan, kalayan sababaraha kaunggulan, sapertos résistansi abrasion, résistansi korosi, karasa tinggi, kateguhan tinggi...

Cina rod keramik suppliers

Simkuring geus manufaktur varity of rod keramik ku selektif tina bahan atah, spésifikasi béda & desain, perlakuan beungeut béda.

Ieu bisa dihasilkeun liwat panas mencet, garing mencet, molding suntik jeung saterusna. Ogé equipments machining di-imah urang mantuan pikeun achive precision tingkat béda tina dimensi.


Kabéh rod keramik ieu boga insulasi listrik anu luar biasa, suhu luhur unggulan tahan, Kimia lalawanan, ngagem lalawanan jeung saterusna. Hayu urang loba dipaké dina loba listrik, Perkakas éléktronik béda.

Produk anyar

Daptar Produk Patali