Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk Témbongkeun

kabéh Produk

  • Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik

    Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Tiasa Keramik Super Nganggo Pencét Maju Digital Keramik Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa sareng kakuatan lentur langkung seueur stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar...

  • Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi

    Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Tabung Keramik Tinggi Perindustrian Tinggi Spésifikasi tina tabung keramik 1. Cara ngahasilkeun: Tonjolan, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangunan Injeksi Keramik, ISO dipencet 2 . Pilihan material: alumina purity béda (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter...

  • Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun

    Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Rintangan Panas Keramik Industri Diawinkeun Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin...

  • Tabung Keramik Lég sadesitas Industri

    Tabung Keramik Lég sadesitas Industri

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Tabung Keramik Lég sadesitas Industri Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa, kakuatan compressive sareng fleksibel langkung waja stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar biasa,...

  • Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu

    Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Tabung Keramik Lérang-Suhu Serat Suhu Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin tiasa...

  • Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi

    Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Tabung Keramik Téhnik Tinggi insulasi tinggi Karakter utama tina tabung keramik alumina 1. resistansi ngagem anu luar biasa, langkung seueur 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 2. Sipat mékanis anu hébat, karasa, kakuatan compressive sareng fleksibel langkung waja stainless steel 3. Rintangan korosi anu luar...

  • 96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium

    96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    96% 99% 99,5% Tabung Keramik Aluminium Aluminium Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan material: béda puritas alumina kisaran ti 40% dugi ka 99,9% 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min. diaméter batin tiasa aya 1mm, Max....

  • Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium

    Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium

    • Harga hijian: USD 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

    • Material: 95%, 99% Or 99.5% Alumina

    Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium Salaku piring setter, keramik aluminium oksida nawiskeun kaunggulan kritis tibatan setter tradisional anu dijieun tina bahan sapertos tungsten sareng grafit . Aranjeunna ngaktifkeun énérgi sareng efisien pangolahan komponén tina komponén sintering-precision tinggi....

  • Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

    Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Material: Alumina, Metal And Plastic

    Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét Plincir pincin pincin baja karbon anu rada béda kalayan keramik sareng stainless steel, éta ditunjuk pikeun jajan lada, henteu rempah-rempah. Ngalangkungan lada ku mékanisme, minyak alami bakal dijaga dina beungeut gandum, teras ngaleupaskeun rasa langkung. Janten éta pilihan anu...

  • Ngaropéa 99,8% Tube Keramik High alumina

    Ngaropéa 99,8% Tube Keramik High alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Set/Sets

    • Material: 99.5% Alumina

    Tabung keramik aluminium luhur 99,8% Tabung keramik alumina dibentuk via mencét garing, gampang nyandak permukaan anu lancar tanpa porous. Kusabab kesucian luhur tabung keramik aluminium oksida janten 99,8% kesucian. Sadaya tabung keramik anu kami kirimkeun gaduh sipat mékanisme anu hébat. Nalika aluminium 99,5%...

  • Pabrik tabung parah thermocouple alumina réproduksi

    Pabrik tabung parah thermocouple alumina réproduksi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: 99.5% Al2O3 Or Higher Purity

    Tabung perlindungan thermocouple keramik Kusabab panggunaan béda kalayan suhu anu béda, seléksi kasucian tina alumina kedah dianggo pikeun ngahasilkeun tabung panyalindungan thermocouple keramik, sapertos tabung pelindung thermocouple, tabung keramik thermocouple, tabung keramik thermocouple, sareng tabung...

  • Perumahan tabung keramik insulasi tinggi

    Perumahan tabung keramik insulasi tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: High Purity Alumina

    Perumahan tabung aluminium Perkenalan istri: 1. Bahan pilihan: 95%, 99%, 99.5% sareng 99.7% keramik alumina oksida 2. Spésifikasi: Ukuran standar atanapi jasa ngaropéa sayogi 3. Présisi katepatan: Permukaan grinding, cylind komersial grinding 4. Beungeut parantos: Beungeut internal atanapi éksternal dicét, lebet...

  • Pipa keramik sareng 99.7%

    Pipa keramik sareng 99.7%

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: 99.7% Alumina Oxide Ceramics

    Pipa keramik sareng 99.7% Kami parantos mroduksi pipa 99,7% AL2O3 anu tiasa dilayanan maksimal. suhu kerja 1800 ℃ Accor Ding jeung pamakéan béda, tabung kami nu loba dipaké pikeun tube tungku, thermocouple tube panyalindungan, insulator thermocouple sarta aplikasi sejenna 1 .. Kasucian anu luhur, 99,7% kemurnian...

  • Dipakai rungkun penebat keramik

    Dipakai rungkun penebat keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Max. OD: 300mm

    Dipakai rungkun penebat keramik Rungkun keramik alumina mangrupikeun panggunaan anu populer dina bedah listrik sareng listrik anu béda-béda sapertos sifat-sifat anu luar biasa, sapertos: Kakuatan insulasi tinggi 2. Suhu tinggi, tegangan luhur, résistansi mata uang tinggi 3.Anti-kimia kalayan umur jasa anu lami pisan...

  • Bunder duaan bolos tabung keramik

    Bunder duaan bolos tabung keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: High Purity Alumina

    Tabung alumina sok dianggo salaku tabung keramik atanapi penebat serangga dina sababaraha widang anu béda. Éta didamel tina keramik aluminium oksida tina sagala rupa kamurnian kelas, sapertos 95%, 99%, 99,5% atanapi 99,5%. Urang tiasa ngahontal vérsi konfigurasi kompleks tina tabung keramik, sapertos buleud,...

  • Hiji tungtung tabung keramik ditutup

    Hiji tungtung tabung keramik ditutup

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: Alumina, Zirconia Optional

    Hiji tungtung tabung keramik ditutup Salaku urang ngagaduhan kamampuan desain kapang, éta bakal ngabantosan urang pikeun ngarancang varity tina pabrik manufaktur anu pantes pikeun sababaraha bentuk tabung keramik khusus. Hiji tungtung tabung keramik ditutup nyaéta jinis bentuk khusus hiji, urang tiasa ngungkulan éta...

  • Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi

    Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: Alumina

    Téknik Industri Teknik Listrik Seperti Keramik Tinggi Pedaran tabung keramik Pikeun nyumponan sababaraha aplikasi khusus, urang kapabile tina berbagai urusan geometri tabung keramik, kalebet satengah tabung, tabung keramik sareng léngkah, tabung keramik sareng léngkah, tabung keramik sareng sababaraha liang. Kalayan...

  • Tabung keramik alumina

    Tabung keramik alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Set/Sets

    • Material: Alumina, Zirconia Optional

    Kami parantos nyayogikeun seueur jinis tabung keramik halus khusus sapertos spésifikasi para palanggan, éta kalebet seueur pilihan bahan, sapertos kelas alumina, zirconia, Silicon carbide, steatite. Sadaya tabung keramik industri ieu ngagaduhan sipat diéléktrik anu hébat, daya tahan kimia sareng résistansi korosi,...

  • Tembok Keramik Xinks

    Tembok Keramik Xinks

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: 95%, 99% Alumina Optional

    Tembok Keramik Xinks Seueur kabinéka tabung keramik anu béda-béda aya kanggo nyayogikeun tambihan pigmén warnaan dina sanyawa keramik alumina oksida. Kami ngagaduhan garis gilap, garis produksi métallization. Samentawis waktos, urang tiasa ngahontal syarat precision anu pohara luhur dina diménsi via grinding fine, CNC...

  • Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium

    Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Material: High Purity Alumina

    Kemurnian Luhur Industri 99% 99.5% Tube Keramik Aluminium Spésifikasi tabung témpél alumina 1. Pilihan bahan: béda purina alumina (tina 95% dugi ka 99,8%), zirconia, Silicon carbide, steatite 2. Ngabentuk metode: Ekstrusi, Kering dipencet, Hot dipencet, Wangun Injil Keramik, ISO dipencet 3. Kamampuan diménsi: Min....

  • Tabung insél keramik murni

    Tabung insél keramik murni

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    • Mnt. pesenan: 500 Set/Sets

    • Material: 99.5% Alumina

    Tabung insulator keramik ieu dilakukeun tina keramik aluminium oksida dina kasucian 99,5%. Pikeun minuhan aplikasi khusus, permukaan jero ieu tiasa digosok. Nalika aluminium 99,5% ngagaduhan sipat diéléktrik anu saé, resistansi kimia sareng korosi anu saé, sareng kinerja listrik stabil dina kaayaan tukeur luhur sareng...

Produk anyar

Daptar Produk Patali