Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang
3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang
3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang

3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Standard

    Material: Alumina, Metal And Plastic

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Specification: Standard Type

    Application: Used In Wooden Salt, Pepper Mill

    Type Of Grinder: Ceramic, Stainess Steel Type

    Size: 3" ~ 18" Long

    Product Name: Pepper Mill Mechansim

    Certification: SGS, LFGB, FDA, ISO, EEC

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang


Kami parantos nyayogikeun sababaraha desain standar bagian bagéan pabrik lada. panjangna biasana bagian tina coét keramik tina 3 "ka 18". Samentawis waktos, urang tiasa ngalakukeun sababaraha kabutuhan anu ngaropéa.

Kami tiasa nyumponan kabutuhan jangka pondok para nasabah kusabab tingkat saham anu cekap. Ayeuna sayogi nyayogikeun sababaraha conto gratis pikeun mariksa kualitasna.

Palayanan kami

Why choose us


Presentasi perusahaan

Kami, di Jinghui Industry Ltd, mangrupakeun produsén komponén keramik maju di China leuwih ti 15 taun.

Metode manufaktur pilihan kalebet kamét garing, mencét panas, mencét isostatik, cetakan suntik keramik, extrusion sareng Pilihan bahan. Ogé, urang gaduh pamrosésan precison luhur komprehensif kami sareng nyebarkeun garis produksi. Sapertos metallizing, glazing, grinding fine, CNC machining, laser cut and so etc.

Produk kualitas asalna tina seni kaayaan prosés manufaktur, ogé kedah diperyogikeun alat pamariksaan maju. Alat pamariksaan utama kalebet CMM, proyektor dll.

Kalayan produk dipercaya kami, jasa profésional sareng kiridit saé ditetepkeun sareng para nasabah, kami parantos ngekspor produk urang ka Eropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul, Afrika Kidul langkung ti 50 nagara

Inpormasi kontak

Contact us

Categories produk : Keramik grinding Burr > Mékanisme Lada

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali