Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA
Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA

Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 21 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Standard

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Application: Used In Wooden Pepper Mill, Commercial

    Material: Wood, Alumina, Aluminum, Stainless And Plastic

    Style: Manual

    Milled Food: Pepper

    Certification: SGS, LFGB, FDA, ISO, EEC

    Specification: 3"~30" Long

    Product Name: Pepper Mill Parts Mechanisms

    Type: Classical Type

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA

Mékanisme bagian lada ieu gaduh sadaya komponén internal anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun luhur-beban, ngagiling luwes (saluyukeun tina kasar dugi ka ukuran sisikian) lada / uyah / pabrik bumbu. Fitur utama kit mékanis lada ieu nyaéta témbéngan keramik alumina anu dilakukeun tina 95% keramik alumina. Alumina mangrupikeun friendly, tahan ngagem tahan, bahan langkung saé tibatan tina baja stainless tradisional. Éta ngaronjatkeun kahirupan jasa ngagiling cabe pisan.

Mékanisme bagian cabé cabé sayogi dina 3 ", 6", 8 "10" 12 "sareng 18" panjang nominal. Kami nawiskeun ogé ngaropéa panjang upami aci aluminium langkung panjang diperyogikeun. Max anu. panjang urang tiasa ngahasilkeun 30 "panjang.

Kanggo nyumponan kabutuhan waktos anu pondok, urang sok nyiapkeun stok anu cekap kalayan panjang standar. Kami yakin yén éta bakal ngabantosan bisnis nasabah. Salian ti éta, sampel gratis sayogi nawiskeun pikeun pamariksaan kualitas.

Karakteristik utama mékanisme bagian lada

1. Sadaya bagian mékanisme ngagiling lada anu saluyu sareng RoHS, FDA, LFGB, Perda EEC;

3.Mudah gampang ngumpul sareng masang & dibersihkeun pikeun bersih, gampil ngagentos;

2 Gampang nyaluyukeun sareng ngilu seragam kalayan ukuran sisikian konsisten , uyah, ramuan

4.It ongkos pisan - efektif tibatan stainless kit / karét inti inti mékanisme;

5.Langkung jasa hirup langkung panjang dibandingkeun sareng mékanisme stainless steel / mékanis baja karbon.

Mékanisme bagian ngagiling légal anu biasa

Kami parantos nyayogikeun seueur seléksi mékanismis bagian mékanis, kalebet inti penggiling keramik, inti stainless steel sareng inti karét karbon.

Ceramic pepper mill mechanismPepper Mill Mechanism KitPepper grinder mechanism kit

Aplikasi:

Mekanisme bagian cabé lada dipaké di hotél, réstoran, uyah dapur / lada / bumbu / ramuan / cabé / pabrik ngagiling atanapi ngagiling.


Naha milih kami?

★ 10 + Taun pangalaman manufaktur di OEM, ODM sareng tim anu berpengalaman ★ Kuat P&P, kamampuan produksi massa

★ Jenis manufaktur komprehensif in-house jinis alat sareng mesin ★ sistem kontrol kualitas anu ketat

★ Ngalangkepan pra-penjualan, penjualan & jasa saatos penjualan sareng fleksibel & dina pangiriman waktos ★ Tungtun sagala pesenan salaku anu prioritas pangheulana


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami produsén profésional leuwih 15 taun pangalaman manufaktur.

Q 2: Naha anjeun ngirim conto pikeun mariksa?

A: Pasti, mékanisme ngagiling cabe tiasa disayogikeun gratis, tapi pengiriman barang.

Q 3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun harga?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun. Upami anjeun dina kabutuhan kabutuhan kéngingkeun hargana.

Mangga nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal neraskeun ku panalungtikan anjeun salaku prioritas.

Q 4: Naha sayogi pikeun nyayogikeun produk ngaropéa?

A: Urang sok ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per bahan, ukuran, sareng desain anu béda-béda.

Q 5: Kumaha carana mastikeun kualitas?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Q 6: Naon produk sanés anjeun atosan?

A: Urang difokuskeun rupa-rupa tabung keramik, piring keramik industri, keramik metallized, anjing laut keramik sareng saterasna.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Mékanisme Lada

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali