Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Keramik grinding Burr > Mékanisme Lada

Mékanisme Lada

Kategori produk tina Mékanisme Lada, kami pabrik husus ti Cina, Bagian Mill Pepper, Métri ngagiling Bagian Mékanisme suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bagéan coét lada R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Bener Mesin Laras Keramik Pepet Mesin anu Dijual

    Bener Mesin Laras Keramik Pepet Mesin anu Dijual

    • Harga hijian: USD 0.65 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Bener Mesin Laras Keramik Pepet Mesin anu Dijual Bakar keramik di jero bagian pabrik pabrik keramik kits didamel tina keramik alumina murni, anu nawiskeun tahan héréd, karasa sareng ciri anu ramah saé. Janten tiasa ngagiling uyah taringgul, lada pinis sareng rempah-rempah, bahkan upami mekanisme pabrik keramik garapan...

  • Gaya Antik Leungiteun Téknik Lempang Mesin Basuh Mesin

    Gaya Antik Leungiteun Téknik Lempang Mesin Basuh Mesin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Gaya Antik Leungiteun Téknik Lempang Mesin Basuh Mesin Kami nawiskeun pilihan klasik atanapi ngaropéa mékanis gilingan mésér panangan , inc jinis inti keramik, inti baja inti. Sadaya panangan engkol ieu / mékanis gilingan uyah tiasa f kalebet laras pikeun ukuran sisikian anu dipikahoyong kalayan nyetir aci tina 3...

  • Mekanisme Mesin Keramik Uyah Keramik Antik

    Mekanisme Mesin Keramik Uyah Keramik Antik

    • Harga hijian: USD 0.65 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mekanisme Mesin Keramik Uyah Keramik Antik Élmu keramik tina keramik uyah keramik keramik tina keramik alumina murni, anu kasohor ku tahan tahan luar biasa, karasa sareng ciri anu ramah saé. Sangkan bisa ngagiling uyah taringgul, buah lada sareng sagala rupa rempah-rempah. Sanaos mekanisme gilingan keramik garapan...

  • Mékanisme Stainless baja Pepper Mill Mesin Pencét

    Mékanisme Stainless baja Pepper Mill Mesin Pencét

    • Harga hijian: USD 0.65 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mékanisme Stainless baja Pepper Mill Mesin Pencét Sadaya bagian tina mékanisme gilingan baja baja stainless steel didamel tina stainless steel tirus, It has been very very popular with their many features feature: 1. Kuring tiasa tiasa ngagiling anu nyukcruk tina cabé anu langkung gampil tibatan beling atanapi...

  • Salt Shaker sareng Peppermill Hardware Kit

    Salt Shaker sareng Peppermill Hardware Kit

    • Harga hijian: USD 1.25 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Salt Shaker sareng Peppermill Hardware Kit Kami geus ngahasilkeun pilihan uyah shaker sareng kit hardware peppermill, henteu ngan ukur jinis standar tapi ogé anu didamel khusus. Sadaya mékanisme lada uyah panci nyaéta ku mékanis ngagem hébat, ramah eco, gampang dipasang sareng dibersihkeun pikeun bersih, ngagentos...

  • Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

    Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mékanisme Karét Lilin Mesin Pencét Plincir pincin pincin baja karbon anu rada béda kalayan keramik sareng stainless steel, éta ditunjuk pikeun jajan lada, henteu rempah-rempah. Ngalangkungan lada ku mékanisme, minyak alami bakal dijaga dina beungeut gandum, teras ngaleupaskeun rasa langkung. Janten éta pilihan anu...

  • Keramik Ngagiling Asam Uyah Keramik

    Keramik Ngagiling Asam Uyah Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Keramik Ngagiling Asam Uyah Keramik Aliran konci penguatan mékanisme ngagiling uyah didamel tina keramik alumina anu luhur anu gaduh prestasi anti-kasar. 1. Kuring t tiasa ngagiling anu nyabak tina séréal uyah éta. 2. Éta super anti korosi nganggo umur anu langkung panjang.

  • 6 "8" 10 "Keramik Pepper Mill Mesin Kit

    6 "8" 10 "Keramik Pepper Mill Mesin Kit

    • Harga hijian: USD 1.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    6 "8" 10 "Keramik Pepper Mill Mesin Kit Fitur utama kit mékanis giling lada : 1. Gampang dilereskeun tina setélan kana kasar lada / rempah / ukuran sisikian 2 Éta é asy pikeun ngiringan seragam sareng dina ukuran sisikian anu konsisten pisan 3.It urang

  • Rintangan Korosi 6 "8" 10 "Mékanisme Keramik

    Rintangan Korosi 6 "8" 10 "Mékanisme Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Rintangan Korosi 6 "8" 10 "Mékanisme Keramik Fitur utama kit mékanisme keramik 1. Éta é asy pikeun ngisoran saragam sareng dina ukuran sisikian anu konsisten pisan 2. Gampang dilereskeun tina setélan kana setting uyah / lada / bumbu / ukuran

  • 3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang

    3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    3 "~ 18" Mékanisme Lada Mémting Guntur Panjang Kami parantos nyayogikeun sababaraha desain standar bagian bagéan pabrik lada. panjangna biasana bagian tina coét keramik tina 3 "ka 18". Samentawis waktos, urang tiasa ngalakukeun sababaraha kabutuhan anu ngaropéa. Kami tiasa nyumponan kabutuhan...

  • Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA

    Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Dipaké 3 ~ 30 "Mékanisme Pepper Mill Leres Saran FDA Mékanisme bagian lada ieu gaduh sadaya komponén internal anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun luhur-beban, ngagiling luwes (saluyukeun tina kasar dugi ka ukuran sisikian) lada / uyah / pabrik bumbu. Fitur utama kit mékanis lada ieu nyaéta témbéngan keramik...

  • Salt Shaker sareng Pepper Mill Mesin Pencét Pencét

    Salt Shaker sareng Pepper Mill Mesin Pencét Pencét

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Salt Shaker sareng Pepper Mill Mesin Pencét Pencét Kami parantos damel pilihan pilihan pamilihan kit bagian tina cabé, henteu ngan ukur jinis standar tapi ogé anu didamel khusus. Éta kasohor ku seueur fitur anu saé: 1. Kuring tiasa tiasa ngagiling anu nyabak pisan tina jagong lada jauh langkung gampang tibatan beling...

  • Mekanisme Kerét Pepper Keramik

    Mekanisme Kerét Pepper Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mekanisme Kerét Pepper Keramik Keramik alumina mangrupikeun bahan anu ramah pisan anu teu cocog sareng tahan tahan, awét sareng tahan korosi. Ayeuna dipaké pikeun ngahasilkeun mékanisme penggiling keramik dina lada / uyah / kincir alat béh. Taneuh séréal ukuranana sami sareng nunjukkeun rasa seger sareng seungit....

  • Bagian Fero Gedung Keramik FDA standar Certified

    Bagian Fero Gedung Keramik FDA standar Certified

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Bagian Fero Gedung Keramik FDA standar Certified Kami nawiskeun pilihan bagian coét baja stainless steel, coét baja stainless steel, aci drive, bar retainer, turnplate, kenop luhur, sareng 2 potongan screws sareng leungeun. Sadaya bagian coét cabe ieu tiasa f ully adjustable pikeun anu dipikahoyong anu dipikahoyong...

  • Nganggo Rintangan Mesin Stainless Steel Pepper Mill Mesin

    Nganggo Rintangan Mesin Stainless Steel Pepper Mill Mesin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Nganggo Rintangan Mesin Stainless Steel Pepper Mill Mesin Fitur utama mékanisme gilingan baja stainless steel 1. Kuring tiasa tiasa ngagiling anu nyukcruk tina cabé anu langkung gampil tibatan beling atanapi palastik 2. Gampang dilereskeun sareng ngagiling seragam sareng dina ukuran anu

  • Bagéan, Pencét Bahan Bungkus Pepét Stainless

    Bagéan, Pencét Bahan Bungkus Pepét Stainless

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Bagéan, Pencét Bahan Bungkus Pepét Stainless Kami nawiskeun pilihan bagian coét baja stainless steel, coét baja baja stainless, aci drive, bar retainer, turnplate, kenop luhur, sareng 2 potongan screws sareng leungeun. Sadaya bagian coét cabe ieu tiasa f ully adjustable pikeun anu dipikahoyong anu dipikahoyong per...

  • Uyah Keramik Tetep sareng Mékanisme Mesin Jatri Pepper

    Uyah Keramik Tetep sareng Mékanisme Mesin Jatri Pepper

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Uyah Keramik Tinggi sareng Mékanisme Pepper Mill Spésifikasi uyah keramik sareng mékanisme ngagiling lada : 1. Énergi mékanisme lada uyah diwangun ku 1 sét mékanisme keramik, 1 poros logam, 1 perumahan plastik, 1 wadah tutup sareng 1 roda adjustive 2. Inti pengisaran didamel tina keramik oksida alumunium murni, ogé...

  • Mantep Keluli Crank Pepper Métriét Rét Mesin

    Mantep Keluli Crank Pepper Métriét Rét Mesin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mantep Keluli Crank Pepper Métriét Rét Mesin Spésifikasi mékanisme engkol ngarang mékan : 1. Bahan tina inti panggiling: baja stainless steel, atanapi alumina keramik. 2. Tombol logam luhur sareng cecekelan engkol tiasa ngaropéa nganggo perawatan permukaan anu béda 3. Béda panjang aluminium nyetir / batang stainless...

Cina Mékanisme Lada suppliers

Urang nawiskeun seueur pilihan jinis standar mékanisme ngagiling lada, patutan giling lada alat. Sadaya kase bagian panggiling lada ieu cocog sareng Perda FDA, LFGB. Pikeun nyayogikeun kabutuhan pikeun palanggan anu béda-béda, éta kaasup mékanis gilingan légal beusi jinis logam, mékanisme kerét papis panggiling mékanisme bagian.

Kit bagian digiling lada kami dibéré leres tiasa dilereskeun pikeun ngagiling ukuran sisikian anu dipikahoyong dina bubuk lada. Sadaya aranjeunna kuat pisan, efisiensi anu kacida luhurna, éta tiasa ngagilingkeun lada pécol.

Panjang batang aci anu biasa kami ngahasilkeun nyaéta ti 3 "ka 18" panjang. Tangtosna, langkung pondok anu langkung pondok atanapi batang langkung panjang kanggo ngawangun. Kami ngadukung rupa-rupa OEM, paménta ODM.

Produk anyar

Daptar Produk Patali