Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized > Metallized keramik pipah

Metallized keramik pipah

Kategori produk tina Metallized keramik pipah, kami pabrik husus ti Cina, Metallized keramik pipah, Metalized keramik insulating tabung suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Alumina keramik Metallization pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Kuat Lemak Keramik Beres Metallized pikeun Feedthru

    Kuat Lemak Keramik Beres Metallized pikeun Feedthru

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kuat Lemak Keramik Beres Metallized pikeun Feedthru Parameter Key Téknis tina tabung keramik metallized Leak Rate ≤1 x 10-11 Pa.m3/s Metal Layer Tensile Strength

  • Diameter leutik Metallized Tube Seramik Metallized

    Diameter leutik Metallized Tube Seramik Metallized

    • Harga hijian: USD 0.5 - 0.85 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2000,000pcs/month

    Diameter leutik Metallized Tube Seramik Metallized Urang ngagaduhan kamampuan pikeun nganyahokeun macem-macem tabung keramik tina ukuran leutik tina ukuran bagian ka ukuranana ageung. Min. diaméter leungeun baju logam keramik tiasa 1 mm, diaméter panggedéna tiasa dugi ka 800 mm. Kalayan parabot manufaktur precision...

  • Husus Tipe Al2O3 Aluminium Keramik Metallization Bushing

    Husus Tipe Al2O3 Aluminium Keramik Metallization Bushing

    • Harga hijian: USD 1.5 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Husus Tipe Al2O3 Aluminium Keramik Metallization Bushing Usul metallization keramik maénkeun peran penting antara keramik ka logam, keramik ka téknologi gabungan keramik, Ayeuna biasana diwangun tina 95%, alumina 99% via mencét garing, ngecul suntikan keramik, atanapi pencét panas. Lapisan métallization diterapkeun...

  • Hiji Tukang Kayu Terbeungutna Tukang Kayu Terameter

    Hiji Tukang Kayu Terbeungutna Tukang Kayu Terameter

    • Harga hijian: USD 10 - 8 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Hiji Tukang Kayu Terbeungutna Tukang Kayu Terameter Fasilitas kami nyayogikeun seueur tabung keramik precisionisasi dina keramik oksida aluminium, aluminium nitrida, zirconia sareng beryllium oksida pikeun industri éléktronika, éléktronik, medis, sareng industri aeroangkasa. Lapisan logam diterapkeun dina bagian...

  • Silinder Keramik Metallized Terkenal Pikeun Interrupter Vakum

    Silinder Keramik Metallized Terkenal Pikeun Interrupter Vakum

    • Harga hijian: USD 20 - 30 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Silinder Alumina Metallized Cylinder Keramik Kanggo Interrupter Vakum Silinder keramik metallized ieu sering dianggo dina saklar vakum, gangguan vakum, breaker vakum. Éta dijieun tina mnt. 95% alumina via mencét garing, atanapi mencetkeun panas. Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa spésifikasi silinder keramik...

  • Perumahan Plancung Keramik Tinggi Ilmu Tinggi

    Perumahan Plancung Keramik Tinggi Ilmu Tinggi

    • Harga hijian: USD 30 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 500,000pcs/month

    Perumahan Plancung Keramik Tinggi Ilmu Tinggi Depositisasi palapis logam tina Molybdenum-mangan (Mo-Mn) / Tungsten (W) cat dumasar kana nikel / plating emas, Terasna, antarmuka ditawarkeun anu ngamungkinkeun seramik ka logam atanapi keramik ka gabung seramik ku cara ngagurilkeun ku cara ngalual. Dina kasus anu umum,...

  • Gedé silinder Keramik Aluminium Metallized Gedé

    Gedé silinder Keramik Aluminium Metallized Gedé

    • Harga hijian: USD 20 - 30 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Gedé silinder Keramik Aluminium Metallized Gedé Kalayan kami milih metode pemendapan, ngandung percetakan layar, percetakan pad, palapis sikat, kami nawiskeun rupa-rupa insulators keramik metallized kalayan géométri anu béda dina komponén. Keramik metalikisasi ieu ngabantosan keramik ka logam, keramik ka seramik...

  • Tabung vakum Keramik Metallized pikeun Vakum Breaker

    Tabung vakum Keramik Metallized pikeun Vakum Breaker

    • Harga hijian: USD 35 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Tabung vakum Keramik Metallized pikeun Vakum Breaker Tukang keramik interaktif vakum ieu dilakukeun tina bahan alumina khusus kalayan résistansi insulasi anu tinggi. Éta salawasna berpungsi minangka tabung insulator keramik atanapi awak insulasi keramik dina kendat vakum kanggo médium tinggi atanapi tinggi / alat...

  • Aluminium Ngajaju Lengan Keramik Tinggi

    Aluminium Ngajaju Lengan Keramik Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Aluminium Ngajaju Lengan Keramik Tinggi Lengan keramik metalikisasi alumina loba dipaké dina alat anu ngaganggu vakum, sapertos tabung ngaleupaskeun gas, thyristors vakum, penangkepan mundur, feedthrus ayeuna sareng sateuacana, Kami ngagaduhan prototipe pikeun kamampuan produksi massa kalayan garis produksi...

  • Bagian Keramik Teramimis kanggo Tis Tepang Gas

    Bagian Keramik Teramimis kanggo Tis Tepang Gas

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Bagian Keramik Teramimis kanggo Tis Tepang Gas Kami gaduh séri lengkep bagian keramik logam pikeun tabungan ngaleupaskeun gas. Teras urang tiasa nyumpingan kabutuhan jangka pondok konsumén kalayan harga anu kompetitif pisan. Kami sanggup nawiskeun tabung keramik precision tinggi ku visi grinding, CNC maching, prosés...

  • Alun-alun 96% Tube Keramik Metallized

    Alun-alun 96% Tube Keramik Metallized

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Alun-alun 96% tabung keramik alumina Kami parantos damel sareng rupa-rupa bagian keramik metalikisasi langkung ti 14 taun, kalebet bentukna béda, spésifikasi anu béda, perlakuan permukaan anu béda, palapis béda dina awak keramik. Kami sanggup nawiskeun tabung keramik precision tinggi ku rupa-rupa grinding, machining...

  • Tabung Keramik Vakum Tinggi Kabersihan sareng Metallisasi

    Tabung Keramik Vakum Tinggi Kabersihan sareng Metallisasi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Tabung Keramik Vakum Tinggi Kabersihan sareng Metallisasi Sadaya keramik metalikisasi kami nawiskeun kakuatan-segel anu luar biasa sareng hermeticity anu tiasa dilas ku Pilihan komponén logam, kalebet Kovar, Tambaga, Stainless steel sareng sapanunggalan. Urang tiasa nyayogikeun pilihan jinis metallization kalayan alat...

  • Tukang Keramik Alumina sareng Mo / Mn Metallization

    Tukang Keramik Alumina sareng Mo / Mn Metallization

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Alumin Tube Keramik sareng Mo / Mn Metallization Alatan tabung keramik sareng metallization Mo / Mn tiasa dibajikeun sareng bagian logam langsung, sakapeung, sababaraha palanggan ngan saukur mésér témpél keramik alumina janten Mo / Mn metallized. Tube keramik metallized ieu biasana dilakukeun tina 95% alumina via...

  • High Bonding Vacuum Keramik Metallization Bushing

    High Bonding Vacuum Keramik Metallization Bushing

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    High Bonding Vacuum Keramik Metallization Bushing Beus metallization keramik vakum dilakukeun tina 95%, 99% atanapi oksida beryllium, kalayan rumus khusus. Pikeun nyumponan keramik pikeun kabutuhan sambungan logam, palapis logam dina daérah spesial bushing keramik diperyogikeun. Kami sanggup nawiskeun tabung keramik...

  • Taneuh Pabrik Pangéran Bumi Keramik Metallized Tube

    Taneuh Pabrik Pangéran Bumi Keramik Metallized Tube

    • Harga hijian: USD 1.35 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Taneuh Pabrik Pangéran Bumi Keramik Metallized Tube Dina éléktronika, téknologi vakum tinggi, téknologi médis, téknologi sénsor, industri nyetir listrik, supados tiasa kalebet hubungan keramik antara keramik, keramik antara logam, keramik metallized maénkeun peran penting pikeun ngiluan aplikasi. Dina kasus anu umum,...

  • Pipa Keramik Metallized Alumni Metallized pikeun Vakum Breaker

    Pipa Keramik Metallized Alumni Metallized pikeun Vakum Breaker

    • Harga hijian: USD 30 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Pipa Keramik Metallized Alumni Metallized pikeun Vakum Breaker Pipa keramik metalikisasi biasana didamel tina 95% alumina, atanapi kelas anu langkung luhur. Éta tiasa kabentuk via mencét garing, suntikan, atanapi pencét kamana panas. Urang tiasa damel manékaan spésifikasi pipa keramik metalik anu béda, maksim....

  • Ukuran Tube Keramik High Metallized

    Ukuran Tube Keramik High Metallized

    • Harga hijian: USD 30 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Ukuran Tube Keramik High Metallized Kami ngadamel anu seueur seueur keramik logam metalikisasi reflektor khusus pikeun dianggo dina vakum breaker, tabung éléktron vakum, gangguan vakum, tabung listrik sareng aplikasi anu sami dimana keramik-to-metal, keramik sareng téknologi gabung seramik kakuatan kakuatan beungkeut...

  • Keramik sareng Pelapis Logam

    Keramik sareng Pelapis Logam

    • Harga hijian: USD 1.5 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Beus beus keramik sareng palapis logam Alumining metallized keramik ieu loba dipaké dina keramik téknologi pikeun logam gabungan logam kusabab insulasi pohara alus, kakuatan brazing anu luar biasa sareng hermerticity luar biasa. Bushing keramik jenis ieu biasana didamel tina 95% alumina, alumina 99% atanapi 99.5%...

  • Murni Kasuburan Metamérasi Kasamaran Keramik

    Murni Kasuburan Metamérasi Kasamaran Keramik

    • Harga hijian: USD 30 - 50 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Murni Kasuburan Metamérasi Kasamaran Keramik Kami nganggo téknologi canggih pikeun nyayogikeun keramik metallized industri, éta nyertakeun pilihan bahan baku janten dasar komponén keramik metallized, sapertos aluminium oksida, zirconium oksida, beryllia, aluminium nitrida. Bagian keramik metallized ieu dipaké dina...

  • Insinyur Keramik Aluminium Metallized pikeun tabung éléktron

    Insinyur Keramik Aluminium Metallized pikeun tabung éléktron

    • Harga hijian: USD 17.5 - 30 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Insinyur Keramik Aluminium Metallized pikeun tabung éléktron Keramik alumina métallized loba dipaké dina sababaraha aplikasi industri anu béda kusabab fungsina anu hubunganana keramik ka logam sareng keramik ka keramik, sapertos komponén éléktronik listrik, komponén vakum tinggi, téknologi médis, téknologi sénsor,...

Cina Metallized keramik pipah suppliers

Bisi umum, metallized tube keramik / metalized silinder keramik dijieunna tina oksida alumium, kaasup bahan kelas béda, kawas 95%, 99% na 99,5% alumina.


Simkuring gaduh kamampuhan pikeun ngahasilkeun varity tina tube keramik metallized, metallized leungeun baju keramik, pipe keramik metallized via kaayaan tina ngolah manufaktur seni, kawas grinding datar, polishing, motong, CNC machining jsb


Ukuran leutik keur ukuran badag tina tube keramik metallized téh bisa nawiskeun, mnt di. diaméterna tiasa 1mm, max anu. diameter anu nepi ka 300mm.

Produk anyar

Daptar Produk Patali