Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat
Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat
Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat
Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat
Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat

Metallized aluminium aln nitride CoB keramik substrat

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 100 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Alumina

    Color: White, Pink

    Max. Size: 250mm

    Precision Process: Fine Grinding, Machining

    Min. Wall Thickness: 0.25mm

    Features: Excellent Wear Resistance, Anti-high Temperature

    Application: Ceramic Waser, Ceramic Disc, Heat-sink Plate

Additional Info

    bungkusan: ékspor karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Aluminium nitride CoB substrat

Urang nyadiakeun loba béda jenis aluminium nitride CoB substrat ku garing mencét ti mnt. Ukuran jeung ukuranana badag kalayan ketebalan béda, kaasup has 0,30 kandel, 0,38 kandel, 0.50mm kandel, 0.635mm kandel, 1.0mm kandel. Sagedengeun ti eta, ketebalan ngaropéa anu avialble nawarkeun.

Ogé varity tina bentuk pajeulit, perlakuan permukaan precision tinggi na sarat dimensi tepat bisa dihontal via grinding rupa, polishing, lapping, motong, CNC maching jeung saterusna.

Patali produk:

Alumina ceramic substrateLaser cuttting substrateDry pressing 99.5% alumina ceramic substrate


Pink alumina ceramic substrate


Company profile


Manufacturing processing flow chart


FAQ:

Q1: I s eta sadia nyadiakeun produk ngaropéa?

A: Urang salawasna ngarojong paménta custom-dijieun salaku per dimensi, desain na beungeut béda perlakuan.

Q2. Nalika abdi tiasa hargana?

A: Urang rutin cutatan dina 24 jam sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun. Mun anjeun merlukeun urgent tina meunang harga, punten nelepon kami atawa ngabejaan urang di surelek Anjeun jadi bakal urang lumangsungna panalungtikan anjeun sakumaha prioritas.

Q3. Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?

A: Saatos Anjeun mayar muatan sampel sarta ngirim kami payil dikonfirmasi, sampel bakal siap pikeun pangiriman di 4 minggu. Sampel bakal dikirim ka anjeun via express sarta anjog di 3 ~ 5 dinten berpungsi. Anjeun tiasa make akun express sorangan tina prepay kami lamun teu boga akun.

Q4: Sabaraha lami teu sakabeh prosedur keur dikeureuyeuh kaluar?

A: Saatos Anjeun nempatkeun hiji urutan, waktu manufaktur téh kira 25 poé gawé.

Q5. Kumaha mastikeun kualitas nu?

A: The dimension kaluar tina angkatan wae bakal dilumangsungkeun inspeksi sampling per standar Internasional AQL. 100% inspeksi kosmetik bakal rengse.

Q6. Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang téh produsén profésional. Anjeun wilujeng sumping nganjang pabrik urang.


Contact us


Categories produk : keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali