Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Substrat keramik DBC alumina pikeun éléktronika

Substrat keramik DBC alumina pikeun éléktronika

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Color: White

    Max. OD: 100mm

    Max. Overall Length: 100mm

    Min. Wall Thickness: 0.3mm

    Precision Process: Fine Grinding,maching,laser Cutting

    Tolerance: Best To Be 0.01mm

    Certificate: ISO9001:2008, SGS

    Features: Excellent Insulation, Heat Dissipation

    Application: Ceramic Circuit Board

    Material: 95% Alumina, AlN Ceramics

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Substrat keramik DBC alumina


Substrat DBC mangrupikeun bahan dasar komponén thermoelektrik sareng modul listrik & éléktronik, substrat keramik ieu kalayan konduktivitas termal h igh, donstant diéléktrik rendah, leungitna diéléktrik low, Insulasi anu hadé, Utamana, éta gaduh koefisien ékspansi termal sapertos Si tanpa karacunan .


Aplikasi has:

Sirkuit Hibrid High-Density, Piranti Daya Gelombang Mikrofon, Alat Semikonduktor Kakuatan, Alat Éléktronik Daya, Komponén Optoelectronic,

Produk kulkas Semikonduktor



Presentasi perusahaan

Kami, di Jinghui Industry Ltd mangrupikeun produsén komponén keramik maju di China leuwih ti 15 taun.


Metode manufaktur pilihan kalebet kamét garing, mencét panas, mencét isostatik, cetakan suntik keramik, penyemplitan kalayan seléksi bahan. Ogé kami gaduh pamrosésan precison tinggi komprehensif kami sareng nyebarkeun garis produksi. Sapertos metallizing, glazing, grinding fine, CNC machining, laser cut and so etc.


Produk kualitas asalna tina seni kaayaan prosés manufaktur, ogé kedah diperyogikeun alat pamariksaan maju. Peralatan pamariksaan utama kalebet CMM, proyektor dll.


Kalayan produk dipercaya kami, jasa profésional sareng kiridit saé ditetepkeun sareng para nasabah, kami parantos ngekspor produk urang ka Eropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul, Afrika Kidul langkung ti 50 nagara


Kauntungannana

PlantWorkshop and quality guarantee


FAQ (Patanyaan Sering)

Q1. Naha aya kanggo nyayogikeun produk khusus?

A: Kami sok ngadukung substrat keramik metalized custom-made per per dimensi anu béda, desain sareng metallization sareng plating.
Q2. Iraha abdi tiasa nampi harga?
A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun. Upami anjeun kaperluan dina kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal neraskeun ku panalungtikan anjeun salaku prioritas.
Q3. Sabaraha lami abdi ngarep-arep nyandak conto?
A: Saatos anjeun mayar biaya conto sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, conto bakal siap pangiriman dina 4 minggu. Sampel anu bakal dikirim ka anjeun via ekspres sareng sumping dina 3-5 damel. Anjeun tiasa nganggo akun énggal anjeun atanapi prepay kami upami anjeun teu ngagaduhan akun.
Q4. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.
Q5. Kumaha ngajamin kualitas?
A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.
Q6. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami produsén profésional. Kami ngabagéakeun para nasabah ti sakuliah dunya pikeun kunjungan pabrik urang sareng gawé bareng kami.


Categories produk : keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali