Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Ukuran Leutik metallized keramik plat insulating
Ukuran Leutik metallized keramik plat insulating

Ukuran Leutik metallized keramik plat insulating

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 5000 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: JH.MC.036

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Outer Plating: Nickle, Silver Plating Optional

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Vacumm bungkusan jeung karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

Panjelasan Produk

pedaran:

Bisi umum, Metallized isolator keramik dijieunna tina sanyawa keramik rupa, kayaning 95% alumina, 99% alumina atanapi purity luhur. Aya metallization lapisan salaku lapisan basa keur ngaronjatkeun wettability di proses brazing di atmostphere vakum, teras hiji palapis logam husus bakal katutup on metallization, sapertos plating nickle, plating pérak, plating emas atawa lianna.

DSC_0307_Fotor


Jinghui Industri Ltd geus fokus kana suplai varity of isolator keramik metallized leuwih ti 10 taun, sakabeh komponen metallized kami disadiakeun geus kabuktian naon:

1.Excellent metallized-segel putus jeung hermeticity.

2.Proven dina aplikasi ekstrim-tugas di sakuliah dunya

Kinerja 3.Consistent kalayan sagala alloy umum-braze

4.High-volume kapasitas produksi jeung-bagian-ukuran badag kamampuhan


Fitur perdana:

Ukuran -Various mun tolerances dimensi pisan ketang.

Mékanis, listrik sarta termal ciri -Excellent.

Ukuran -Various jeung desain pola
Kakuatan beungkeutan -Excellent.


Jinis metallization has pikeun jointing:

1.Raw keramik awak + pérak plating

2.Raw awakna keramik + plating tambaga

3.Raw awakna keramik + Tin plating

4. awakna keramik atah + Mo / Bungbulang metallization

5. awakna keramik atah + Mo / Bungbulang (W) metallization + nickle plating

6. awakna keramik atah + W metallization + emas plating


aplikasi:

Hayu urang loba dipaké dina insulators Feed-liwat, headers, receptacles-kakuatan High, insulating Cakram, cingcin insulator na tabung, produk Precipitator, saklar Power, iinditan tabung gelombang, vakum interrupters, Windows, tabung Power grid, tabung sinar X nd a sangkan on.


jasa kami

Why choose us


Bungkusan na kiriman

Shipping and advantage



inpo parusahaan

Simkuring, dina Jinghui Industri Ltd nyaeta produsén hiji komponen keramik canggih ngarah 'di Cina leuwih ti 12 taun.


Metodeu manufaktur Pilihan kaasup garing mencet, panas mencet, isostatic mencét, keramik suntik molding, Tonjolan kalawan Pilihan bahan. Oge urang geus garis processing precison tinggi na firing produksi komprehensif urang sorangan. Kayaning metallizing, glazing, grinding rupa, CNC machining, laser motong jeung saterusna.


Produk kualitas datangna ti seni kaayaan prosés manufaktur, ogé éta merlukeun alat pamariksaan maju. Parabot inspeksi utama kaasup CMM, projector jsb


Kalayan produk dipercaya urang, layanan profésional sarta kiridit alus ngadegkeun jeung konsumén, urang geus exporting produk urang ka Éropa, Amérika Kalér, Asia, Amérika Kidul, Aprika Selatan leuwih ti 50 nagara.


Kauntungan urang

Plant



Workshop and quality guarantee



Contact us


Categories produk : keramik Metallized > Metallized Substrat keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali