Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized > Metallized Ring keramik

Metallized Ring keramik

Kategori produk tina Metallized Ring keramik, kami pabrik husus ti Cina, Metallized Ring keramik, Ukuran badag keramik Metallization Ring suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Metallization keramik Threaded Ring R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Ukuran badag Coklat Keramik Metallized Coklat

    Ukuran badag Coklat Keramik Metallized Coklat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Ukuran badag Coklat Keramik Metallized Coklat Cincin keramik metallized dijieun tina keramik alumina anu luhur, palapis logam diterapkeun dina hiji tungtung, atanapi duanana tungtung pikeun nyumponan kabutuhan. Éta parantos kabeungharan segel sareng kakuatan hermeticity dina keramik pikeun ngahijikeun gabung sareng...

  • Kacapéan High aluminium Keramik Metacization Spacer

    Kacapéan High aluminium Keramik Metacization Spacer

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kacapéan High aluminium Keramik Metacization Spacer Fasilitas kami ngahasilkeun rupa-rupa spacers keramik metalikisasi ku kakuatan beungkeut anu kuat sareng téknologi metallisasi keramik maju . Inks metallization pilem kandel kami ngagunakeun rumus réplik Moly-Manganese (Mo / Mn) anu dirarancang pikeun keramik oksida....

  • Ngaropéa Nickle Plated Alumina Metallized Keramik Disc

    Ngaropéa Nickle Plated Alumina Metallized Keramik Disc

    • Harga hijian: USD 1.65 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Ngaropéa Nickle Plated Alumina Metallized Keramik Disc Cakram keramik metallized sok gaduh peran pikeun gabungan keramik sareng bagian logam. Éta bakal ngabantosan bagian keramik sareng logam ngabeungkeut pisan sareng kedap gas anu saé. Dina kasus anu umum, cakram keramik metallised didamel tina alumina, zirconia,...

  • Cincin Keramik Coklat Aluminium Metallized Cincin

    Cincin Keramik Coklat Aluminium Metallized Cincin

    • Harga hijian: USD 1 - 1.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin Keramik Coklat Aluminium Metallized Cincin Kami nganggo téknologi canggih pikeun nyayogikeun keramik metallized industri, éta nyertakeun pilihan bahan baku janten dasar komponén keramik metallized, sapertos aluminium oksida, zirconium oksida, beryllia, aluminium nitrida. Bagian keramik metallized ieu dipaké...

  • Kakuatan Tinggi Kabeunghutan Ulang Al2o3 Keramik Cincin

    Kakuatan Tinggi Kabeunghutan Ulang Al2o3 Keramik Cincin

    • Harga hijian: USD 1.65 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kakuatan Tinggi Kabeunghutan Ulang Al2o3 Keramik Cincin Kami ahli dina rupa-rupa cincin keramik metalikisasi, tabung keramik metalikis, substrat keramik metalikisasi langkung ti 14 taun. Dumasar téknologi canggih sareng pangalaman manufaktur Samaun, sadaya keramik metalikisasi kami nawiskeun kakuatan beungkeutan anu...

  • Cincin Keramik Metallized aluménén pikeun Éléktronik Listrik

    Cincin Keramik Metallized aluménén pikeun Éléktronik Listrik

    • Harga hijian: USD 1.65 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin Keramik Metallized aluménén pikeun Éléktronik Listrik Kami nawiskeun keramik tipis atanapi kandel kana keramik aluminium dina oksida aluminium, zirconium oksida, beryllia atanapi alumunium keramik nitrida. Kalayan cét buatan bumi kami sareng alat-alat métallization canggih, urang tiasa ngurus sagala rupa...

  • Bentuk Keramik Keramik Khusus Metallized

    Bentuk Keramik Keramik Khusus Metallized

    • Harga hijian: USD 1.65 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Bentuk Keramik Keramik Khusus Metallized Kami nawiskeun keramik tipis atanapi kandel kana keramik aluminium dina oksida aluminium, zirconium oksida, beryllia atanapi alumunium keramik nitrida. Kalayan cét buatan imah kami sareng alat-alat metallisasi maju, urang tiasa ngatasi rupa-rupa keramik metallized, kalebet tube...

  • Cincin Keramik Aluminium Metallised

    Cincin Keramik Aluminium Metallised

    • Harga hijian: USD 1.65 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin Keramik Aluminium Metallised Cincin keramik aluminium logam logam diperbuat tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian, Éta tiasa ngawangun via mencét garing, kamét panas, mencét ISO. Dina kasus anu umum, duanana molybdenum-mangan sareng tunglung minangka tempel metallizing anu kacida populerna disalut dina...

  • Metamisasi Bunder Keramik aluminium Metallised

    Metamisasi Bunder Keramik aluminium Metallised

    • Harga hijian: USD 3 - 5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Metamisasi Bunder Keramik aluminium Metallised Metallisasi nerapkeun palapis logam kandel ka daérah spésial awak keramik, atanapi substrat keramik. Metallization utama ngandung molibdenum sareng tungsten. .Jinghui keramik metallized gaduh ciri anu kurang ajar kusabab cét formula unik kami sareng alat-alat metallizing,...

  • Cincin Keramik High Precision High With Metallization

    Cincin Keramik High Precision High With Metallization

    • Harga hijian: USD 1.25 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin Keramik High Precision High With Metallization Jinghui nyayogikeun cincin keramik metallized dina keramik oksida aluminium pikeun militér, médis sareng aérospace. Ngaliwatan percetakan layar, palapis sikat sareng spary kamampuan urang ngamungkinkeun urang metallised dina datar, silinder sareng nd kompleks awak...

  • Industri ngaropéa mesin keramik logam logam

    Industri ngaropéa mesin keramik logam logam

    • Harga hijian: USD 0.65 - 1.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Industri ngaropéa mesin keramik logam logam Baheula mangtaun-taun, éta masalah anu ageung pikeun beungkeutan beusi logam di industri kusabab kaéfisién ékspansi anu panas antara aranjeunna. Pikeun ngahontal aplikasi ieu, lapisan logam ipis anu disimpen dina keramik kalayan suhu tinggi diubaran, saatosna, lapisan ipis...

  • Alumina Cingjing Metallized pikeun Médis Accuratator Linear Médis

    Alumina Cingjing Metallized pikeun Médis Accuratator Linear Médis

    • Harga hijian: USD 0.85 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Alumina Cingjing Metallized pikeun Médis Accuratator Linear Médis Metallized a lumina keramik anu idéal pikeun pamakéan dina vakum tinggi, tegangan tinggi na tekanan tinggi aplikasi vakum listrik & éléktronik, kayaning cingcin metallized di accelerators linier médis, tabung kakuatan, metallized tabung keramik di...

  • High aluminium Metallized Keramik Disk

    High aluminium Metallized Keramik Disk

    • Harga hijian: USD 1.5 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    High aluminium Metallized Keramik Disk Kami nyayogikeun cakram keramik alumunium oksida khusus réplika-metallized pikeun ngagunakeun dumasar kana alat gangguan vakum sareng aplikasi anu sami dimana sendi logam-to-keramik sareng hermeticity diwajibkeun. Metallization has anu kami nawiskeun: 1. Dasar keramik +...

  • Nickle Plated Metaillized Alumina Keramik O Cincin

    Nickle Plated Metaillized Alumina Keramik O Cincin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Nickle Plated Metaillized Alumina Keramik O Cincin Urang difokuskeun manufaktur rupa-rupa keramik metalikisasi dina keramik aluminium oksida, beryllium oksida. Keramik metallized ieu loba dianggo dina arus tinggi, aplikasi vakum voltase anu luhur. Pikeun ngahontal aplikasi anu béda ti para klién anu béda, kami...

  • High Keramik Metallized Aluminium Oxide Keramik Cincin

    High Keramik Metallized Aluminium Oxide Keramik Cincin

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    High Keramik Metallized Aluminium Oxide Keramik Cincin Kanggo ngajantenkeun kakuatan beungkeutan langkung kuat antara logam sareng keramik metalik, sababaraha prosés sekundér diperyogikeun, sapertos giling rata di dua tungtung, maka éta bakal ngagaduhan raris anu idéal. Cincin keramik metallised tinggi dina keramik...

  • Cincin metamérik keramik Beryllia

    Cincin metamérik keramik Beryllia

    • Harga hijian: USD 2.5 - 3.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin metamérik keramik Beryllia Cincin logam keramik ieu dilakukeun tina b keramik eryllia. Kusabab éta konduktivitas termal, kinerja shock termal sareng suhu luhur anu tahan tibatan alumina, sakapeung, éta biasa dianggo dina sababaraha industri khusus pikeun keramik sareng gabungan logam. Kami tiasa nyayogikeun...

  • Cincin Keramik Metallised Maju Kanggo Komponén Listrik

    Cincin Keramik Metallised Maju Kanggo Komponén Listrik

    • Harga hijian: USD 2.5 - 4 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Cincin Keramik Metallised Maju Kanggo Komponén Listrik Cincin keramik metalikisasi pikeun thyristors sering dilakukeun tina keramik oksida alumunium, duanana permukaan tungtung dilapisan ku métallisasi minangka lapisan dasar anu metallisasi khas nyaéta Molybdenum- magnesia, maka éta kedah dipecat dina hawu suhu tinggi...

  • Alumina spacer keramik precision tinggi

    Alumina spacer keramik precision tinggi

    • Harga hijian: USD 1.25 - 3 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kusabab sadaya bagian logam keramik kami kalayan kakuatan brazing anu luhur, ketat gas anu luar biasa, kami ngagaduhan seueur reputasi ti nasabah di dunya. Keramik metallized anu kami bikeun kalebet spacer keramik, silinder keramik, cincin keramik, dasar keramik, wadah keramik sareng varity insulators keramik. Inks...

  • Cincin keramik metallized katutupan ku palapis logam

    Cincin keramik metallized katutupan ku palapis logam

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin keramik metallized katutupan ku palapis logam Majelis kurang keramik-ka-logam mangrupikeun aplikasi anu umum dina arus tinggi, tegangan tinggi, aplikasi vakum tekanan tinggi. Salajengna, insulator keramik metalikisasi gaduh peran konci dina éta. Jinghui nyayogikeun keramik metalikisasi keramik dina keramik...

  • Cincin Metallisasi Keramik Coklat Ringan

    Cincin Metallisasi Keramik Coklat Ringan

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Cincin Metallisasi Keramik Coklat Ringan J inghui nawiskeun rupa-rupa témbok keramik alumina keramén alumina ipis, pilem ipis anu tipikal kalebet nickle plating, kuningan plating, emas plating, plating timah sareng sanésna. Ngaliwatan percetakan layar, palapis sareng nyemprot kamampuan kami ngamungkinkeun urang...

Cina Metallized Ring keramik suppliers

Ring keramik Metallized sok dipaké salaku insulator keramik, washer keramik di keramik jeung aplikasi logam jointing.


The metallization pang populerna nyaeta badan keramik jeung Mo / Bungbulang metallization, teras ku plating nickle. Tangtu, palapis logam béda lianna nyaéta sadia pikeun nyadiakeun, kawas plating pérak, plating emas, plating tin jeung saterusna.


Simkuring gaduh precision pisan tinggi flating grinding, grinding cylinderical, glazing kamampuhan dina produksi urang. Kami nu bisa nawiskeun ekstrim ketebalan témbok ring keramik ipis jeung mnt. 0.8mm, anu roundness na flatness bisa dikawasa janten tingkat idéal saluareun frékuénsi ékspéktasi klien '.

Produk anyar

Daptar Produk Patali