Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized
Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized
Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized

Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized

Harga hijian: USD 0.5 - 0.85 / Piece/Pieces
Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: Pure White

    Type: 1 Pin Ceramic Insulator

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Surface Finish: Glazed

    Feature: High Bonding Strength

    Application: High Voltage/high Current Feedthru

    Metallization Type: Base Layer With Mo/Mn Metallisation

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 10,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized

Kami nyayogikeun rupa-rupa keramik alumina logam réproduktif khusus pikeun dianggo dina gangguan vakum, tabung listrik, tabung x-ray sareng aplikasi anu sami dimana keramik-to-metal, keramik ka séri segel keramik tina kakuatan beungkeut anu hébat sareng kakuatan hermeticity.

Fasilitas kami ngahususkeun kana molybdenum / tungsten kandel pilem metallization dina 95% keramik alumina. Ogé, urang metallized alumina kemurnian tinggi, sapertos alumina 99%, zirconia sareng beryllia. Urang ngagunakeun panitén nél elektro atanapi pélroless / pérak / emas salaku déposisi anu langkung disenengi ku métallisasi. Hasilna dina hiji sistem gampang dibajikeun ku koperasi-pérak, gotong royong, emas sareng alloy kutang umum sanésna.

Ukuran-ukuran ukuranana ageung pikeun ukuran nyaéta kasadiaan, t he mnt. diameterna tiasa 1mm, diaméterna panggedéna dugi ka 800mm.

Metallized ceramic isolator

Parameter Kunci Téknis tina keramik alumina logam

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama keramik alumina dibébaskeun

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali