Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator
Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator
Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator
Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator

Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator

Harga hijian: USD 0.9 - 2 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator

Pikeun nyumponan logam kana keramik sareng keramik ka téknologi ngahijikeun keramik , palapis logam bakal diterapkeun dina permukaan spésial keramik, teras éta tiasa ngahontal hasil ngaliwat prosés brazing . T hese keramik metallized anu idéal pikeun pamakéan dina vakum tinggi, tegangan tinggi na aplikasi tekanan tinggi.

Kami tiasa ngarobih variasi desain anu béda-béda, cakram métallization keramik struktural rumit ku mesin, motong laser sareng grinding, prosés manufaktur precision ieu ngabantosan kami ngahontal katuratan diménsi anu saé tina sadaya komponén keramik logam ieu.

Jenis metallization teratur

1. Bagian keramik baku + Mo / Mn metallization …………………………………. ....... 2. Bagian keramik mentah + Piring perak

3. Dataran keramik atah + Pompa plating .......................................... .. 4. Bagian keramik mentah + Lempeng Tin

5. Bagian keramik atah + Mo / Mn metallization + nikel plating ................ 6. keramik Baku + Wélakan sareng emas emas

Fitur Perdana insulatortor keramik keramik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat ● Sealing intensitas, hawa anu luhur, luhur teuing

● Rintangan panas anu hadé, tahan suhu tinggi ● Kakuatan mékanis tinggi, kakuatan insulasi ● anti-kimia, anti-sepuh tanpa korosi

Aplikasi has keramik metalikisasi keramik

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Balung Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali