Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating
Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating
Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating
Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating

Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating

Harga hijian: USD 28 - 40 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Paket vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 10,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 20,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Machining alumina awak ditutupan ku Agating

Awak keramik logam mesin pikeun sistem purifikasi cai kasohor ku kakuatan beungkeutan anu luhur, sesaran ideu, mékanisme sareng sipat listrik. Kaseueuran waktos, pérak sareng jempé minangka pilihan anu populer pikeun ngajuran luar.

Kami tiasa ngarobih variasi desain anu béda-béda, cakram métallization keramik struktural rumit ku mesin, motong laser sareng grinding, prosés manufaktur precision ieu ngabantosan kami pikeun ngahontal akurasi dimensi anu saé tina komponén keramik logam ieu.

Metallized ceramic cylinder

Jenis metallization standar:

1. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization …………………………………. ............ 2. Kandaga keramik atah + Ag (Perak) plating

3. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization + Ni (nickle) plating …………… 4. 4. Keramik atah + W (tungak) metallization Plating + Au (emas)

5. Plém keramik atah + Sn (Tin) plating

Parameter konci utama

Leak rate
≤ 1×10^11 Pa•m3 / s
Metal layer tensile strength
Over than 150Mpa
Volume Resistivity
Over than 108Ω•cm
Cofficient of thermal expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10^6 /°C
Insulation breakdown
Over than 18kV/mm (D•C)
Dielectric constant
9~10(1MHz, 20°C)
Visual quality: 1. No cracks, no bubbles;  2. Evenly distributed glaze;  3. No contamination

Fitur Perdana tina keramik logam:

1. Kakuatan beungkeut / kurang ajar ………………………… 2. Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

3. Kakuatan mékanis, kakuatan insulasi anu tinggi ……… . 4. anti-kimia, anti-sepuh tanpa korosi

Aplikasi has keramik metalikisasi:

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.


Bagan aliran utamina

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan . Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang sok ngadukung paménta anu didamel khusus sakumaha per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?
J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payuner urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Naha anjeun ngahasilkeun bagéan keramik maju anu sanés?

A: Leres, urang ogé difokuskeun ngahasilkeun piring keramik maju, tabung keramik, anjing laut keramik sareng keramik tékstil.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali