Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik
Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik

Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik

Harga hijian: USD 2 - 5 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik

Disc keramik metallized dilapisan parat logam dina daérah tangtu dua belah sisi, atanapi sisi tunggal, teras diubaran dina suhu anu tinggi pikeun ngabentuk pilem ipis / kandel. Éta maénkeun peran dina keramik ka logam pikeun ngahiji sareng keramik.

Kami tiasa ngarobih variasi desain anu béda-béda, cakram métallization keramik struktural rumit via mesin, motong laser sareng grinding, prosés manufaktur precision ieu ngabantosan kami ngahontal katuratan diménsi anu saé tina sadaya komponén keramik logam ieu.

Jenis metallisasi disk metalized keramik

1. Plém keramik atah + Métallization Mo / Mn …………………………………. ........ 2. Plém keramik atah + Piring perak

3. Cétak keramik atah + Plato tambaga ……………………………………. .............. 4. Plém keramik atah + Lempeng Tin

5. disk keramik atah + Mét / metallization Mo / Mn plating ………………… 6. disk keramik Baku + metallization + emas plating

Perdana fitur disk diskéramik keramik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat …………………………………. ............................... ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

● kakuatan mékanis High, kakuatan insulasi ........................................ ● anti kimia, anti sepuh tanpa korosi

Aplikasi has tina cakram metalized keramik

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, Tiub miceunan gas, kapasitor vakum, thyristors vakum, Surge tangkap,

Tendangan thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.


Keramik Metallized Patali

Metallized ceramic base Metallized ceramic body Metallized ceramic tube

Peringatan: Kami ngahasilkeun rupa-rupa tabung keramik metalik, metaméparasi substrat keramik, cincin keramik metalikatif disamping cakram keramik.


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi anu kaluar tina angkatan naon waé bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali