Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik
Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik
Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik

Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik

Harga hijian: USD 10 - 20 / Piece/Pieces
Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Standard or custom-made

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: Pure White

    Type: Ceramic Tube Insulator

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Surface Finish: Glazed

    Feature: High Bonding Strength

    Application: High Voltage/high Current Feedthru

    Metallization Type: Base Layer With Mo/Mn Metallisation

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik

Tabung keramik metalikisasi pikeun tabung grid listrik biasana dilakukeun tina keramik oksida alumunium, duanana permukaan ditutupan ku metallisasi minangka lapisan dasar anu metallisasi khas nyaéta Molybdenum-magnesia, maka éta kudu diubaran dina hawu suhu tinggi dina kaayaan dikirangan pikeun ngabentuk pilem dina permukaan khusus, saatos nganyahokeun sareng electroplating.

Kami geus ngahasilkeun rupa-rupa tube keramik metallized, cincin logam keramik, komponén keramik vakum, substrat keramik metallized sareng insulator keramik metallized tina dimensi anu béda, desain anu béda, palapis logam béda dina permukaan. Cara utama pikeun ngawujudkeun témbok garing, ngecul suntikan keramik, mencetak ISO sareng pencét panas.

Ukuran leutik-ukuran pikeun kamampuan ukuran ageung, t he mnt. diaméter keramik metalikisér tiasa 1mm, diaméterna panggedéna dugi ka 800mm. Plating khas sapertos ieu di handap:

1. Awak keramik + Mo / Mn métallization …………………………………. ..................................... 2. Keramik awak + Mo / Mn metallization + Nickle plating

3. Awak keramik + Piring Agar ………………………………… ……………………………………. ......... 4. Keramik awak + W gabung + Au plating

5. substrat keramik + plates tambaga

Metallized ceramic isolator

Parameter Key Téknis

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
150Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama tabung keramik dibébaskeun

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi hasrat tabung keramik dampingan

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Balung Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna .



Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali