Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan
Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan
Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan
Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan

Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Outer Plating: Nickle, Silver Plating Optional

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong Port

Panjelasan Produk

Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan

Dina kasus anu umum, Metallized isolator keramik dijieun tina sanyawa keramik halus, sapertos alumina 95%, 99% alumina atanapi kesucian anu langkung luhur. Aya lapisan pelindung salaku lapisan dasar pikeun ningkatkeun tanggapan na dina prosés ngosong di atmostphere vakum, teras palapis logam khusus bakal katutupan ku metallization, sapertos palapis dompet, penyaduran pérak, plating emas atanapi anu sanés.

Jinghui industri Ltd parantos fokus dina suplai rupa-rupa isolator keramik metalikisasi langkung ti 15 taun, sadaya komponén metallized anu kami bere kabuktian naon:

Kakuatan logam-dimeunangkeun 1.Excellent sareng hermeticity ………………… 2.Provenasi dina aplikasi-ekstrim di dunya

Kinerja 3.Konsistén sareng sadayana halangan alloy-beige ................ 4. produksi produksi volume-volume sareng kamampuan ageung-ukuran Metallized Ceramic Isolator

Metallisasi has

1. Awak keramik atah + penyaduran perak ……………………………………. ..... 2. Awak keramik atah + plates tambaga

3. Awak keramik atah + Ngaalur timah ……………………………………. ........ 4. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization + nisan plating

5 . Awak keramik atah + metallization W + plating emas


Aplikasi has

Hayu urang dianggo sacara lega dina insulators Feed-through, Headers, Tampa -kakuatan anu luhur, Cakram insulating , Cincin Insulator sareng silinder,

Kakuatan switch, Wisata tabung gelombang, Vakum pacampur, Windows, tabung grid Power, tabung sinar X-an sareng anu kitu.


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi anu kaluar tina angkatan naon waé bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali