Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang
Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang
Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang
Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang

Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang

Harga hijian: USD 35 - 50 / Bag/Bags
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 10 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Metallized Ceramic Insulator

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

Panjelasan Produk

Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang

Silinder metalikisum keramik dijieun tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian. Éta tiasa ngawangun via pencét panas, mencét ISO. Pikeun nyumponan panggunaan khusus maranéhanana, palapis logam dina permukaan anu tangtu disaring liwat banding, percetakan layar, brushing, nyemprot, sapertos Mo / Mn sareng plato nikel.

Silinder logam keramik ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu saé sareng kedap hawa anu idéal dina keramik kanggo téknologi sambungan logam.

Metallized ceramic cylinder


Parameter Key Téknis

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination


Fitur utama silinder metalized keramik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum


Aplikasi has tina silinder metalized keramik

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Surprés nyekel, péstasi Thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna


Komponén logam keramik patali

Metallized ceramic sleeve Metallized substrate Ceramic body for Thyristor

Peringatan: Di sagigireun silinder keramik, urang ogé nawiskeun rupa-rupa keramik metalik anu séjén,

sapertos tabung keramik metallized, cincin keramik metalik, metamé keramik logam sareng saterasna.



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali