Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Tube Keramik Tangan Vakum Luhur keur Tube Éléktron

Tube Keramik Tangan Vakum Luhur keur Tube Éléktron

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 50 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Metallized Ceramic Insulator

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

TubeU hampang Seus Keusum Bokub Tinggi pikeun Tepi Éléktron

Kami nyayogikeun rupa-rupa keramik alumina logam réproduktif khusus pikeun dianggo dina gangguan vakum, tabung listrik, tabung x-ray sareng aplikasi anu sami dimana keramik-to-metal, keramik ka séri segel keramik tina kakuatan beungkeut anu hébat sareng kakuatan hermeticity.

Fasilitas kami ngahususkeun kana molybdenum / tungsten kandel pilem metallization dina 95% keramik alumina. Ogé, urang metallized alumina kemurnian tinggi, sapertos alumina 99%, zirconia sareng beryllia. Urang ngagunakeun panitén nél elektro atanapi élél / pérak / emas salaku déposisi anu langkung disenengi ku métallisasi. Hasilna dina hiji sistem gampang dibajikeun ku koperasi-pérak, gotong royong, emas sareng alloy kutang umum sanésna.

Kami ngagaduhan seleksi jenis metallization sapertos kieu:

● Méramik awak + Mo / Mn métallization ……………………………………. …………………………………… Awak keramik plating + pérak

Awak keramik + plates timah …………………………………. ……………………………………. .......... Awak keramik + W metallization + Plating emas

Awak keramik + Mo / Mn metalikalisasi + Lempar Nickle

Urang tiasa ngalakukeun prosés precision tinggi, sapertos grinding fine sareng machining CNC kanggo nyayogikeun sarat diménsi anu ketat. Ogé urang tiasa ngalakukeun gilap Metallized Ceramic Cylinder


Parameter Key Téknis

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Perdana fitur tabung keramik vakum

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi utama tabung keramik vakum

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Surprés nyekel, péstasi Thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Sabaraha lami prosedur sadayana dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja

Q 3. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali