Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil
Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil
Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil

Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil

Harga hijian: USD 0.5 - 2 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Metallization Type: Mo/Mn, W Optional

    Coating Type: Nickle,or Gold Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

    Type: Metallized Ceramic Base

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1000000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong Port

Panjelasan Produk

Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil

Kalayan sipat keramik alumina anu luhur sareng suhu anti suhu tinggi, tahan kimia sareng non-deformasi dina kaayaan kerja anu kasar, basa keramik metallized loba dianggo dina manufaktur komponén éléktronik. Éta bisa ngawujud ku ngecul suntik keramik, mencét garing atanapi mencét panas.

Kami nawiskeun pilihan jenis metallization pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda pikeun konsumén anu béda-béda, upami anjeunna ngetik jinis metallization sapertos kieu:

1. Awak keramik atah + Molybdenum (Mo / Mn) + nikel (Ni) plating ...................... 2. Awak keramik atah + tung (W) plating + emas (Au)

3. Awak keramik atah + Molybdenum (Mo / Mn) métallization ukur ……………… 4. Awak keramik atah + Pérak (Ag) ngan ukurkeun

Parameter Key tina bagian keramik metallized

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
150Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama dasar keramik metallized:

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi bagian keramik metallized:

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Balung Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.


Komponén Keramik Metallized Patali

Kami geus ngahasilkeun rupa-rupa komponén keramik logam, kalebet cincin keramik metalik,

tabung keramik metallized, tabung keramik metallized sareng insulators keramik metalikisasi.

Metallized alumina ceramic cover aluminum nitride ceramic wafer DBC alumina ceramic substrate


FAQ (Patarosan Anu Sering ditaroskeun)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali