Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Kondisi High aluminium oksida Keramik Component
Kondisi High aluminium oksida Keramik Component

Kondisi High aluminium oksida Keramik Component

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

Kondisi High aluminium oksida Keramik Component

Komponén keramik metalikisasi tiasa dianggo salaku bagian konci dina alat GDT pikeun keramik pikeun gabungan logam pikeun hermeticity vakum. Aya seueur rarancang anu béda pikeun nyayogikeun alat GDT anu béda, pikeun nyayogikeun aplikasi GDT anu béda. Pikeun minuhan sarat palanggan sareng kamampuan desain kapang urang, éta ngabantosan kami pikeun ngahontal inpormasi ngeunaan insél keramik metalikisasi.

Kami nawiskeun pilihan jenis métalisasi kanggo nyumponan aplikasi anu béda ti konsumén anu béda, t tipeu metallization utami sapertos kieu:

1. Awak keramik atah + Mo / Mn metallization …………………………………. …………………… 2. Awak keramik atah + Mo / Mn (W) metallization + nyulik nikel

3. Awak keramik atah + metallization Wiring emas + ……………………………………. .... 4.Rawarna awak keramik + plating perak

Kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa bagian tina keramik metalikis ti toléransi umum ka akuritas anu luhur ku cara ngagiling halus, machining CNC jsb. Ogé kami tiasa nyayogikeun jasa prototyping sareng tumpak kuantitas anu alit.

Metallized Ceramics

Parameter Kunci Téknis Komponén Metamika Keramik

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama Komponén Metamika Keramik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi Biasa tina Komponén Metallization Keramik

Digunakeun dina tabung pelepasan gas, Surge panahan, gangguan vakum, tabung éléktron, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gerbang thyristor, Balung diode, tabung grid listrik, tabung gelombang Pelancong, cincin Insulator sareng silinder, tabung sinar-X sareng saterasna


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. 100% ékspérimasi kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali