Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized
2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized
2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized

2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Standard or custom-made

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong Port

Panjelasan Produk

2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized

Kami nawiskeun rupa-rupa seueur jinis 1 pin, 2 pin atanapi alumina multi-pin aluminium metallized keramik. Sadaya aranjeunna bisa diwangun janten syarat pikeun palanggan.

Jenis metallization utama kalebet kieu:

1. Dasar awak keramik + Mo / Mn métallization …………………………………. ………………… 2. Dasar awak keramik + Mo / Mn metallization + plates nikel

3. Dasar awak seramik + W metallization + plating emas …………………………………. .. Dasar awakna + pelapis perak

Kami ngadukung béda-béda grade insulators keramik metallized ku cara ngagiling, CNC machining, lapping jsb. Ogé kami tiasa nyayogikeun layanan prototyping kalayan jumlah sakedik anu leutik.

Metallized ceramic isolator

Parameter Key Téknis tina keramik metalik

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama keramik logam

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi has keramik metalikisasi

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cipa gas, kapasitor vakum, thyristors vakum, Surge panahan, hérméntasi thyristor, housings Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna.



Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating. Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali