Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik
High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik
High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik

High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik

Dumasar kana prosés manufaktur kami, urang tiasa ngahasilkeun tina bagian leutik dugi ka bagian ukuran ageung ogé kami tiasa ngahontal kabébasan tina jinis metallization dina bagian anu tangtu cakram seramik ku percetakan layar, beungkeutan, nyemprot.

Kami nyayogikeun pilihan jenis métalisasi kanggo minuhan aplikasi anu béda-béda, jinis métallization utami sapertos kieu:

1. Disc keramik atah + Mo / Mn metallization .......... 2. Cakram keram Baku + Pérak plato …………………. ......... 3. Keramik atah + Piring tambaga

4. Disc keramik atah + Pléh timah ……………… . 5. Cakram kerat mentah + Mo / Mn metallization + nikel plating

6. Raw keramik mentah + W metallization + plating emas

Salian ti éta, cakram keramik metallized, urang ogé ngahasilkeun rupa-rupa substrat keramik metallized, tabung keramik metallized, cincin keramik, komponén keramik vakum. Henteu aya urusan naon anu anjeun milari sababaraha conto pilot, atanapi ngarugikeun biaya tinggi pikeun paménta. Urang bakal ngabantosan bisnis anjeun.

Metallized Ceramic Isolator

Kamampuhan produksi bagéan logam keramik:

Mesin mesin anu komprehensif kalebet, sapertos bal nyampurkeun coét, mesin wujud, mesin sintering, mesin pamariksaan otomatis, CNC, mesin penggiling rupa. Diaméter pangbadagna nyaéta nepi ka 800mm; diaméterna minimum tiasa aya 1mm. Toleransi diménsi pangsaéna tiasa ngahontal 0,001mm.


Parameter Key Téknis bagian metallization keramik

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination


Karakter utama bagian metallization keramik

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal low Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum


Biasa panerapan bagian metalikasi keramik:

Digunakeun sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, housings Diode, tabung listrik Power,

Tabung ngarambat, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna



Seramik metallized patali

Alumina metalized body Metallized ceramic wafer Special type metallization ceramic bushing


FAQ (Patanyaan Sering)

● Upami henteu urang, saha?

Salaku dealer anu jujur ​​urang moal kantos ngabales konsumén urang. Kami jaga sadaya paréntah. Urang naékkeun bisnis anjeun.

Upami henteu ayeuna, iraha?

Kecepatan gancang pikeun ngabales nasabah sarat sarat. Kami ngagaduhan padamel tim khusus pikeun palayanan jasa. Sangkan urang tiasa ngawalonan dina waktos éksprési pikeun patarosan produk keramik téknis Jinghui.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali