Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Kasus Mesin Keramik Keramik Metallized Tinggi
Kasus Mesin Keramik Keramik Metallized Tinggi

Kasus Mesin Keramik Keramik Metallized Tinggi

Harga hijian: USD 0.6 - 0.85 / Bag/Bags
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 1000 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong Port,Shanghai Port

Panjelasan Produk

Leresitas tinggi palapis mesin cuci keramik alumina

Mesin cuci keramik logam biasana dilakukeun tina keramik oksida alumunium murni anu nutupan logam plating dina bagian anu tangtu salaku syarat konsumén. Kami nyayogikeun pilihan jinis métalikasi, kalebet kaasup ieu di handap:

1. Awak dasar keramik + Mo / Mn métallization …………………………………. ...... 2. Dasar awak seramik + Mo / Mn metallization + Nickle (Ni) plating

3. Awak dasar keramik + Pérak (Ag) plating …………………………………. ............. ........ 4. Keramik awak dasar + tung (W) metallization + Emas (Au) plating

Kami nawiskeun rupa-rupa keramik metalik, sapertos tabung keramik metallized, substrat keramik metallized, cincin keramik, logam keramik metallized sareng rupa-rupa insulator keramik logam dina téknologi vakum tinggi. Kami ngadukung prototipe kanggo produksi volume anu saé, naon waé angkatan sidang anu alit, atanapi produksi massa anu ageung. Urang bisa ngahontal éta lancar.

Metallized ceramic isolator

Parameter Key Téknis tina keramik metalik

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
150Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Fitur utama metallized s keramik

● Kakuatan beungkeut anu luhur Kakuatan penebat anu tinggi Laju bocorna rendah ● Rintangan / tegangan tahan tinggi

Tolak korosi bebas tina karat Kakuatan mékanis anu tinggi Énergi ékspansi termal

The pplication keramik metallized

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Surprés nyekel, péstasi Thyristor, Balung diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna


Kauntungan manufaktur kami

Saban potongan keramik metalikisasi tina unggal angkatan bakal dilakukeun sacara ketat pamariksaan sateuacan pangiriman,

kami bangga kualitas jeung gelar s a t i s fac tion customer ngahontal 95%.

Workshop and quality guarantee


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali