Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi
Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi
Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi
Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi

Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi

Harga hijian: USD 5.5 / Piece/Pieces
Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Application: High Voltage/high Current Feedthru

    Material: Alumina, Zirconia, Beryllia Optional

    Metallization Type: Molybdenum, Tungsten Optional

    Coating Type: Nickle, Silver, Gold Plating Optional

    Color: Pure White, Pink, Red, Grayish

    Thickness Of Metallization: Thickness Range From 15~40um

    Thickness Of Plating: Thickness Range From 0.2~70um

    Surface Finish: External Surface To Be Glazed

    Precision Process: Fine Grinding, CNC Machining

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,Hongkong

Panjelasan Produk

Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi

Urang ngahasilkeun rupa-rupa insulators keramik metalikisasi sareng spésifikasi anu béda, sapertos tabung keramik metallized , cincin keramik metallized , substrat keramik metalikisét sareng saterasna. Keramik logam ieu dilakukeun tina aluminium oksida, zirconium oksida atanapi keramik beryllia via mencét garing , suntikan suntikan, atanapi mencét panas.

Urang tiasa neraskeun ku ukuran-ukuran alit kanggo ukuranana ageung, t he mnt. diameterna tiasa 1mm, diaméterna panggedéna dugi ka 800mm. Pikeun nyumponan kabutuhan anu tipena béda, kami nawiskeun pilihan jinis métalisasi, anu biasana sapertos ieu di handap:

1. Dasar keramik + Molybdenum (Mo / Mn) métallization ……………………… 2. Keramik basa + Mo / Mn metalikalisasi + Nickle (Ni) plating

3. Dasar keramik + Pérak (Ag) plating …………………………………. ........................ 4. Dasar keramik + tung (W) metallization + Emas (Au) plating

Kami nawiskeun parédator keramik precision béda nalika anjeun peryogi komponén keramik ieu pisan tepat, komponén keramik vakum ieu bakal diteruskeun deui ku lapping, grinding, CNC machining sateuacan metallization dina produksi situs. Toleransi pangsaéna tiasa +/- 0,001 panjangna, +/- 0.005 pikeun diaméter batin sareng luar .

Metallized ceramics

Parameter Kunci Téknis tina insulator keramik logam

Leak Rate

1x10-11Pa.m3/s

Metal Layer Tensile Strength

150Mpa

Volume Resistivity

108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(5 ~ 8.0) × 10-6 /°C

Insulation Strength

18kV/mm (DC)

Dielectric Constant

9~10(1MHz, 20°C)

Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles;  2. Evenly distributed glaze;  3. No contamination

Fitur utama keramik dibébaskeun

● Kakuatan beungkeut / kurang ajar antara bagian keramik sareng komponén logam

Laju bocorna rendah sareng tightness hawa anu idéal sareng hermeticity bénsin saatos ngirut

Kakuatan insulasi anu luhur, nilai diéléktrik anu luhur anu cocog pikeun aplikasi tegangan sareng mata uang tinggi

Kakuatan mékanis anu luhur, kakuatan flextural tiasa 320MPa, karasa tiasa 1700HV

Koefisien ékspansi panas, kisaran ti 5 ~ 8 × 10 -6 / ° C

● stabilitas kimia anu tiasa tahan kana enviroment dina asam kuat, kaayaan alkali

Aplikasi typi cal tina insulators keramik metallized

Dipaké sacara umum dina gangguan vakum, tabung éléktron, tabung cair gas, kapasitor vakum, thyristors vakum,

Gendam peluncuran, Perumahan Thyristor, Balung Diode, tabung grid Power, tabung gelombang Perjalanan, Cincin Insulator sareng silinder, tabung X-ray sareng saterasna .


Aliran manufaktur utama

Kami gaduh komprehensif komprehensif peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang tiasa ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?

J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitasna?

A: Diménsi kaluar tina naon waé angkatan bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali