Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik
High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik
High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik

High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik

Harga hijian: USD 6 - 8 / Piece/Pieces
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Material: Min. 95% Alumina

    Color: White, Pink Optional

    Type: Industrial Ceramic Part

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Precision Process: Fine Grinding

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

Additional Info

    bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong Port,Shanghai Port

Panjelasan Produk

High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik

Insulator keramik métallized maénkeun peran anu penting pisan dina sababaraha alat vakum anu béda kusabab sipat listrik, mékanis sareng termal anu luar biasa. Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa komponén keramik vakum ngaropéa numutkeun gambar atanapi spésifikasi para nasabah, sapertos tabung keramik metallized, substrat keramik metallized, cakram keramik metallized, cincin keramik metallized sareng saterasna.

Kami nawiskeun pilihan jenis métalisasi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda ti konsumén anu béda-béda, sapertos jinis metallization utami sapertos kieu:

1. Awak keramik atah + penyaduran perak ……………………………………. ……………………… 2. Awak keramik atah + penyaduran tambaga

3. Awak keramik atah + Penyaduran Tin ……………………………………. ………………………… 4. Awak keramik Baku + Mél / Mn

5. Awak keramik atah + Mo / Mn (W) metallization + nikel plating ………………………………… 6. Awak keramik atah + metallization W + plating emas

Kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa bagian keramik metalikét ti toléransi umum ka akurasi anu luhur ku cara ngagiling halus, machining CNC, sareng prosés sekundér jsb. Ogé, urang tiasa nyayogikeun layanan prototyping sareng tumpak kuantitas anu leutik pisan.

Metallized ceramics

Parameter Kunci Téknis tina insulator keramik metallized

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
120Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Perdana fitur insulator keramik logam :

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis anu luhur

Ékspansi termal saeutik ● Tolak korosi bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi tina insulator keramik metallized :

Hal ieu loba dianggo dina gangguan vakum, kapasitor / vakum, tabung grid listrik, tabung ngarambat, tabung arénter sareng saterasna.


Bagan aliran utamina

Kami gaduh komprehensif in-house peralatan produksi pikeun keramik metallized ti ngabentuk ka electroplating.

Éta ngabantuan urang ngadamel konsistensi diménsi lumayan pisan. Ogé, ngabantosan urang nawiskeun harga saingan.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang sok ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per dimensi anu béda, desain sareng metallization sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?
J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payun urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitas?

A: Diménsi anu kaluar tina angkatan naon waé bakal dilakukeun pamariksaan sampling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali