Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator

High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator

Harga hijian: USD 5 - 7.5 / Bag/Bags
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 200 Bag/Bags
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Customized

    Color: White, Pink Optional

    Type: Metallized Ceramic Insulator

    Metallization Type: Mo/Mn ,W Optional

    Coating Type: Nickle Plating

    Thickness Of Metallization: 20~40um

    Thickness Of Plating: Thin Or Thick Film Avaiable

    Feature: High Bonding Strength With Ideal Hermercity

    Application: Ceramic To Metal Jointing Technology

    Product Name: High Current Vacuum Ceramic Component

    Precision Process: Fine Grinding, CNC Machining

Additional Info

    bungkusan: Paket vakum sareng karton ékspor

    kakuwatan keur ngasilkeun: 50,000pcs/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong Port,Shanghai Port

Panjelasan Produk

High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator

Pikeun ngahontal keramik ka logam anu ngagabung kana aplikasi, palapis logam bakal diterapkeun dina permukaan khusus tina komponén keramik, maka éta keramik ka logam, keramik ka seramik tiasa didamel babarengan. Kami nyayogikeun jinis metallization anu béda sareng palapis logam via banding, percetakan layar, nyikat, nyemprot, sapertos Mo / Mn sareng saduran nikel, tung (W) sareng panyaluran emas, plating pérak.

Ilaharna dilakukeun tina alumina oksida sareng mnt. 95% kasucian. Insulator keramik metallized ieu tiasa kabentuk via garing ditetep, cetakan suntik keramik sareng panas dipencet. Kalayan penebat luhur anu luar biasa, tegangan anti tinggi sareng sipat arus anu luhur, aranjeunna sadayana ngagaduhan peran anu penting dina alat berbasis.

Di sagigireun keramik metalik, kami nawiskeun bagian keramik sanésna, sapertos komponén keramik zironia, anjing laut keramik, keramik termostat, keramik tékstil, rupa-rupa pelat keramik maju sareng tabung keramik sareng sapanunggalan.

Metallized ceramics


Parameter Key Téknis tina komponén keramik vakum

Leak Rate
1x10-11Pa.m3/s
Metal Layer Tensile Strength
150Mpa
Volume Resistivity
108Ω•cm
Coefficient of Thermal Expansion
(6.5 ~ 8.0) × 10-6 /°C
Insulation Strength
18kV/mm (DC)
Dielectric Constant
9~10(1MHz, 20°C)
Cosmetic Quality:1. No cracks, no bubbles; 2. Evenly distributed glaze; 3. No contamination

Kauntungan utama komponén keramik vakum

● Kakuatan beungkeut / kakuatan anu kuat Laju bocorna rendah Kakuatan insulasi anu tinggi Kakuatan mékanis tinggi Ékspansi termal saeutik

Tolak karat bebas tina karat ● Min. daya tahan listrik sareng ketat vakum

Aplikasi tina komponén keramik vakum

Hayu urang dianggo dina éléktronika, alat vakum tinggi, téknologi médis sareng téknologi sensor, militér, aeroangkasa sareng saterasna.


Ngobrol Aliran Utama

Kami gaduh alat manufaktur komprehensif in-house tina ngawujud jadi electroplating,

ogé ku rupa-rupa kompleks anu nyiptakeun kamampuan produksi. Naon waé, éta prototiping peryogi atanapi proyek turunkeun, kami yakin urang tiasa ngabantosan usaha anjeun.

Manufacturing Process for Metallized Ceramics


FAQ (Patarosan Anu Sering ditanyakeun)

Q 1. Naha sayogi nyayogikeun produk khusus?

A: Urang sok ngadukung paménta anu didamel khusus sakumaha per dimensi anu béda, desain sareng pelapis sareng plating.

Q 2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.

Q 3. Sabaraha lami sadayana prosedur dianggo?
A: Saatos anjeun mesen, waktos manufaktur sakitar 25 dinten kerja.

Q 4. Naon ngeunaan tanggal angkutan sareng pangiriman?
J: Biasana kami nganggo Int`l ekspres ku payuner urang, atanapi nganggo nomer akun klien. Sakitar 3 ~ 5 dinten damel.

Q 5. Kumaha carana mastikeun kualitas?

A: Diménsi anu kaluar tina angkatan naon waé bakal dilakukeun pamariksaan mpling per standar AQL Internasional. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.

Categories produk : keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali