Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > keramik Metallized > Metallized insulator keramik

Metallized insulator keramik

Kategori produk tina Metallized insulator keramik, kami pabrik husus ti Cina, Metallized insulator keramik, Vakum Metallized insulator keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Alumina Metallized keramik insulator R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi

    Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi

    • Harga hijian: USD 5.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Paket vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Insinyur Keramik Al2O3 Metalized pikeun Tegangan Tegangan tinggi Kami ngahasilkeun rupa-rupa insulators keramik metalikisasi sareng spésifikasi anu béda, sapertos tabung keramik metallized , cincin keramik metallized , substrat keramik metalikida sareng saterasna. Keramik logam ieu dilakukeun tina aluminium oksida,...

  • High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator

    High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator

    • Harga hijian: USD 5 - 7.5 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Paket vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    High Vacuum Metalized Keramik Mesin Insulator Pikeun ngahontal keramik ka logam anu ngagabung kana aplikasi, palapis logam bakal diterapkeun dina permukaan khusus tina komponén keramik, maka éta keramik ka logam, keramik ka seramik tiasa didamel babarengan. Kami nyayogikeun jinis metallization anu béda sareng palapis...

  • Kasus Mesin Keramik Keramik Metallized Tinggi

    Kasus Mesin Keramik Keramik Metallized Tinggi

    • Harga hijian: USD 0.6 - 0.85 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 500,000pcs/month

    Leresitas tinggi palapis mesin cuci keramik alumina Mesin cuci keramik logam biasana dilakukeun tina keramik oksida alumunium murni anu nutupan logam plating dina bagian anu tangtu salaku syarat konsumén. Kami nyayogikeun pilihan jinis métalikasi, kalebet kaasup ieu di handap: 1. Awak dasar keramik + Mo / Mn...

  • High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik

    High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik

    • Harga hijian: USD 6 - 8 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    High Precision Dioptimalkeun Keramik Metallized Keramik Insulator keramik métallized maénkeun peran anu penting pisan dina sababaraha alat vakum anu béda kusabab sipat listrik, mékanis sareng termal anu luar biasa. Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa komponén keramik vakum ngaropéa numutkeun gambar atanapi spésifikasi...

  • Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik

    Kustomisasi Keramik Metallized pikeun Aplikasi Elektronik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Kustomisasi keramik metalikisasi pikeun aplikasi éléktronik Keramik metalikisasi geus loba dipaké dina aplikasi éléktronik kusabab insulasi anu alus teuing, tegangan anti-tinggi, sareng ayeuna, sipat mékanis anu hadé sareng tahan kimia. Éta maénkeun peran konci tina sambungan tina logam ka brazing logam, logam nepi ka...

  • Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating

    Mesin Machining Aluminium ditutupan ku Ag Plating

    • Harga hijian: USD 28 - 40 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Paket vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 20,000pcs/month

    Machining alumina awak ditutupan ku Agating Awak keramik logam mesin pikeun sistem purifikasi cai kasohor ku kakuatan beungkeutan anu luhur, sesaran ideu, mékanisme sareng sipat listrik. Kaseueuran waktos, pérak sareng jempé minangka pilihan anu populer pikeun ngajuran luar. Kami tiasa ngarobih variasi desain anu...

  • High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik

    High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    High aluminium Oksida Kasus Metallized Mesin Keramik Dumasar kana prosés manufaktur kami, urang tiasa ngahasilkeun tina bagian leutik dugi ka bagian ukuran ageung ogé kami tiasa ngahontal kabébasan tina jinis metallization dina bagian anu tangtu cakram seramik ku percetakan layar, beungkeutan, nyemprot. Kami...

  • 2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized

    2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    2 Pin Insinyal Aluminium Oksida Keramik Metallized Kami nawiskeun rupa-rupa seueur jinis 1 pin, 2 pin atanapi alumina multi-pin aluminium metallized keramik. Sadaya aranjeunna bisa diwangun janten syarat pikeun palanggan. Jenis metallization utama kalebet kieu: 1. Dasar awak keramik + Mo / Mn métallization...

  • Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik

    Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik

    • Harga hijian: USD 10 - 20 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Tabung Keramik Metallized Terpanjang pikeun Tata Tata listrik Tabung keramik metalikisasi pikeun tabung grid listrik biasana dilakukeun tina keramik oksida alumunium, duanana permukaan ditutupan ku metallisasi minangka lapisan dasar anu metallisasi khas nyaéta Molybdenum-magnesia, maka éta kudu diubaran dina hawu suhu...

  • Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang

    Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang

    • Harga hijian: USD 35 - 50 / Bag/Bags

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Silinder metalikis keramik pikeun ngumbara tabung gelombang Silinder metalikisum keramik dijieun tina alumina oksida kalayan mnt. 95% kasucian. Éta tiasa ngawangun via pencét panas, mencét ISO. Pikeun nyumponan panggunaan khusus maranéhanana, palapis logam dina permukaan anu tangtu disaring liwat banding, percetakan...

  • Tube Keramik Tangan Vakum Luhur keur Tube Éléktron

    Tube Keramik Tangan Vakum Luhur keur Tube Éléktron

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    TubeU hampang Seus Keusum Bokub Tinggi pikeun Tepi Éléktron Kami nyayogikeun rupa-rupa keramik alumina logam réproduktif khusus pikeun dianggo dina gangguan vakum, tabung listrik, tabung x-ray sareng aplikasi anu sami dimana keramik-to-metal, keramik ka séri segel keramik tina kakuatan beungkeut anu hébat sareng...

  • Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized

    Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized

    • Harga hijian: USD 0.5 - 0.85 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 100,000pcs/month

    Custom Pabrik Mesin Keramik Metallized Kami nyayogikeun rupa-rupa keramik alumina logam réproduktif khusus pikeun dianggo dina gangguan vakum, tabung listrik, tabung x-ray sareng aplikasi anu sami dimana keramik-to-metal, keramik ka séri segel keramik tina kakuatan beungkeut anu hébat sareng kakuatan hermeticity....

  • Kondisi High aluminium oksida Keramik Component

    Kondisi High aluminium oksida Keramik Component

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Kondisi High aluminium oksida Keramik Component Komponén keramik metalikisasi tiasa dianggo salaku bagian konci dina alat GDT pikeun keramik pikeun gabungan logam pikeun hermeticity vakum. Aya seueur rarancang anu béda pikeun nyayogikeun alat GDT anu béda, pikeun nyayogikeun aplikasi GDT anu béda. Pikeun minuhan sarat...

  • Awak Aluminium Keramik Pink Alumina

    Awak Aluminium Keramik Pink Alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Awak Aluminium Keramik Pink Alumina Kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa keramik metalikisasi ti toléransi umum ka akurasi anu luhur ku cara ngagiling rupa, machining CNC jsb. Ogé kami tiasa nyayogikeun jasa prototyping sareng tumpak kuantitas anu alit. Insulator keramik métallized maénkeun peran anu penting pisan dina...

  • Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator

    Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator

    • Harga hijian: USD 0.9 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Rupa Lemah Aluminium Keramik Metallized Insulator Pikeun nyumponan logam kana keramik sareng keramik ka téknologi ngahijikeun keramik , palapis logam bakal diterapkeun dina permukaan spésial keramik, teras éta tiasa ngahontal hasil ngaliwat prosés brazing . T hese keramik metallized anu idéal pikeun pamakéan dina...

  • Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan

    Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Isolator Aluminium Metalized pikeun Majelis Pegunungan Dina kasus anu umum, Metallized isolator keramik dijieun tina sanyawa keramik halus, sapertos alumina 95%, 99% alumina atanapi kesucian anu langkung luhur. Aya lapisan pelindung salaku lapisan dasar pikeun ningkatkeun tanggapan na dina prosés ngosong di...

  • Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar

    Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar

    • Harga hijian: USD 1.85 - 2.5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 200,000pcs/month

    Komponén Keramik Metallised Aluminium pikeun Industri Énergi Anyar Dina industri énergi énggal, seueur insinyum keramik metalikisasi struktural anu béda pikeun nyumponan sarat khusus pikeun ngorondang. Jenis metallization utama kalebet kieu: 1. Awak keramik atah + Mo / Mn (W) metallization + plates nikel 2. Awak...

  • Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik

    Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik

    • Harga hijian: USD 2 - 5 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Keramik Metamodisasi Keramik pikeun Logam pikeun ngahijikeun Keramik Disc keramik metallized dilapisan parat logam dina daérah tangtu dua belah sisi, atanapi sisi tunggal, teras diubaran dina suhu anu tinggi pikeun ngabentuk pilem ipis / kandel. Éta maénkeun peran dina keramik ka logam pikeun ngahiji sareng keramik....

  • Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator

    Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator

    • Harga hijian: USD 0.65 - 0.8 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000pcs/month

    Ukuran leutik Al2o3 Keramik Metallizing Isolator Isolator keramik logam seramik biasana dilakukeun tina keramik oksida aluminium sabab kakuatan insulasi anu luar biasa, tegangan anti tinggi sareng arus, mékanis mékanis, tahan ageung sareng umur jasa panjang. Komponén jenis keramik ieu mangrupikeun média gabungan...

  • Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil

    Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil

    • Harga hijian: USD 0.5 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Bungkus vakum sareng karton ékspor

    • Kamampuhan suplai: 1000000pcs/month

    Dasar Keramik métallisasi nganggo Plating Emas pikeun Coil Kalayan sipat keramik alumina anu luhur sareng suhu anti suhu tinggi, tahan kimia sareng non-deformasi dina kaayaan kerja anu kasar, basa keramik metallized loba dianggo dina manufaktur komponén éléktronik. Éta bisa ngawujud ku ngecul suntik keramik, mencét...

Cina Metallized insulator keramik suppliers

Urang nyadiakeun insulators keramik metallized éksténsif, aranjeunna umumna dijieun tina alumunium oksida, zirconium oksida, aluminium nitride na beryllium oksida. A lapisan logam bakal disimpen dina permukaan husus awak keramik pikeun ngahontal keramik jeung logam, keramik jeung keramik gabung, papanggih brazing na hermetically Tujuan. Ayeuna, urang nawiskeun pilihan rupa metallization sakumaha di handap ieu:

- keramik basa + Mo / Bungbulang metallization

- substrat keramik + Tambaga (Cu) plating

- substrat keramik + Sliver (Ag) plating

- substrat keramik + Tin (SN) plating

- keramik basa + tungsten (W) + Emas (Au) plating


- keramik basa + molybdenum (Mo / Bungbulang) + nikel (Ni) plating

Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa desain husus sarta ngaropéa metallized insulator keramik per gambar teknis konsumén 'papanggih sababaraha aplikasi husus, kaasup substrat metallized keramik, metallized ring keramik, metallized tube keramik jeung saterusna. Ogé urang ngarojong prototyping mun produksi masif di dasar alat-alat di-perumahan komprehensif manufaktur, naon téh mangrupa angkatan pisan leutik, atawa paménta volume tinggi, kami sanggup kaayaan aranjeunna lancar.

Metallized insulator keramik nyaeta w idely dipaké dina interrupters vakum, kapasitor vakum / Thyristors, tube ngurangan gas, tabung éléktron, feedthroughs ayeuna, tabung sinar-X, saklar kakuatan jeung saterusna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali