Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Canggih keramik Lempeng > Industrial Lempeng keramik

Industrial Lempeng keramik

Kategori produk tina Industrial Lempeng keramik, kami pabrik husus ti Cina, Industrial Lempeng keramik, Alumina Industrial keramik Lempeng suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngagem-tahan Industrial Lempeng keramik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium

    Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium

    • Harga hijian: USD 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kemurnian Luhur 99% 99.5% Lempeng Keramik Aluminium Salaku piring setter, keramik aluminium oksida nawiskeun kaunggulan kritis tibatan setter tradisional anu dijieun tina bahan sapertos tungsten sareng grafit . Aranjeunna ngaktifkeun énérgi sareng efisien pangolahan komponén tina komponén sintering-precision tinggi....

  • Ukuran badag 99,5% Lempeng Keramik Alumina Pikeun Sintering

    Ukuran badag 99,5% Lempeng Keramik Alumina Pikeun Sintering

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ukuran badag 99,5% Lempeng Keramik Alumina Pikeun Sintering Sipat utama tina piring keramik alumina 1. Konduktivitas panas termal tina 99,5% alumina, dugi ka 30 W / mk tabuh 25 ℃, Éta cocog pikeun aplikasi insulasi panas 2. Rintangan shock termal anu saé, langkung ageung ti 250 T (℃) dina kaayaan suhu gancang sareng...

  • Suhu Luhur Sintil 96% Lembaran Keramik Al2O3

    Suhu Luhur Sintil 96% Lembaran Keramik Al2O3

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Suhu Luhur Sintil 96% Lembaran Keramik Al2O3 Sipat utama lapisan keramik alumina: 1. Rintangan shock termal anu saé, langkung ageung ti 220 T (℃) dina kaayaan suhu gancang sareng penyejukan 2. Konduktivitas termal luhur alumina 96%, dugi ka 24 W / mk tabuh 25 ℃, Éta cocog pikeun aplikasi insulasi panas 3. Kasarisan...

  • Babak Pressed Putaran 99,5% Disc Keramik Aluminium

    Babak Pressed Putaran 99,5% Disc Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Babak Pressed Putaran 99,5% Disc Keramik Aluminium Cakram keramik maju ieu diwangun tina 99,5% alumina anu dibentuk ku jalan pencét garing kalayan tékstur anu hampang sareng lemes. Kami nawiskeun ukuran sakedik ageung kana keramik cakram keramik ageung dina kisaran ketebalan anu dugi ka 0.25mm dugi 30mm, maksimal....

  • Khusus Plate Seramik Plate Al2O3 Khusus

    Khusus Plate Seramik Plate Al2O3 Khusus

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Khusus Plate Seramik Plate Al2O3 Khusus Katerangan insulator pelat alumina keramik: Insulators plat keramik alumina gaduh aplikasi anu langkung luas dina industri anu nyertakeun dina listrik, éléktronik, mineral , medis, industri kimia sareng saterasna. Kadang, sababaraha struktur pelat keramik khusus diperyogikeun...

  • Lempeng Panas Keramik Aluminium pikeun Pelurus Rambut

    Lempeng Panas Keramik Aluminium pikeun Pelurus Rambut

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Lempeng Panas Keramik Aluminium pikeun Pelurus Rambut Salaku bahan baku tina alumina gaduh kejutan termal anu luhur, insulasi listrik, sahingga piring pemanasan keramik pikeun straightener rambut sacara rutin dilakukeun tina 95% alumina, éta tiasa dibentuk, atanapi dibentuk ku otomatis kamét otomatis otomatis sareng...

  • Ngaropéa 95% 99% 99,5% Lempeng Keramik Aluminium

    Ngaropéa 95% 99% 99,5% Lempeng Keramik Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ngaropéa 95% 99% 99,5% Lempeng Keramik Aluminium Purity tinggi mangrupa lumina pelat keramik mibanda titik lebur tinggi na teu karasa luhur, kalawan lalawanan maké alus teuing. Teu karasa tina alumina nyaéta ≥HRA85, anu kadua ngan ukur karasa inten, sareng permukaanna lemes sareng koefisien gesekan. Kami parantos...

  • Ngabéréskeun Kotak Keramén High Lapisan Aluminium

    Ngabéréskeun Kotak Keramén High Lapisan Aluminium

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ngabéréskeun Kotak Keramén High Lapisan Aluminium Karakteristik utama tina témpél keramik alumina 1. Résistansi suhu- luhur dugi ka 2000 ℃ dina kaayaan atos vakum 2. Résistansi ngagem tinggi nyaéta 276 kali dibandingkeun sareng stainless steel 3. Alus / lemes lemes sareng awak anu padet pinuh tanpa

  • Pabrik Serat Pelat Serat Corundum Mullite pikeun Kiln

    Pabrik Serat Pelat Serat Corundum Mullite pikeun Kiln

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Panawaran Aluminium oksida Alida Al2O3 Keramik Spésifikasi sét keramik industri: ● Bahan-bahan ptional séjén : keramik aluminium oksida, keramik silikon nitrida, keramik karbon silikon ● Di mensions: max. ukuran dugi 600mm x 500mm, max. ketebalan tiasa 30mm ● Toleransi normal: panjang sareng lebar kalayan ± 1%...

  • Panawaran Aluminium oksida Alida Al2O3 Keramik

    Panawaran Aluminium oksida Alida Al2O3 Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Panawaran Aluminium oksida Alida Al2O3 Keramik Spésifikasi sét keramik industri: ● Bahan-bahan ptional séjén : keramik aluminium oksida, keramik silikon nitrida, keramik karbon silikon ● Di mensions: max. ukuran dugi 600mm x 500mm, max. ketebalan tiasa 30mm ● Toleransi normal: panjang sareng lebar kalayan ± 1%...

  • Serangga Hardness Tinggi 96% 99% Lempel Keramik Al2O3

    Serangga Hardness Tinggi 96% 99% Lempel Keramik Al2O3

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Serangga Hardness Tinggi 96% 99% Lempel Keramik Al2O3 Katerangan tina piring al2o3 pelat Al2O3, ogé katelah alumina, nyaéta bahan keramik téknis sulit anu sering dianggo dina rangkaean aplikasi industri. Pelat keramik Al2O3 sering dibentuk ku pita tuang, garing dipencet atanapi Isostatic dipencet sareng sintered dina...

  • Precision 99,5% Baramik Keramik sareng Blok

    Precision 99,5% Baramik Keramik sareng Blok

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Precision 99,5% Baramik Keramik sareng Blok Katerangan ngeunaan barél keramik alumina Blok keramik alumina aya tina 95%, 99% atanapi 99.5% keramik oksida alumunium, ayeuna sacara usik dibentuk ku kamét garing sareng awak keramik padet. Urang tiasa ngawangun varity blok keramik sakumaha pikeun teken sareng spésifikasi...

  • Kualitas High canggih keramik

    Kualitas High canggih keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Kualitas High canggih keramik Jeruk seramik canggih diwangun tina 95%, 99% atanapi 99.5% keramik oksida alumunium, éta tiasa dibentuk ku otomatis kamét otomatis atanapi pencét garing sareng awak keramik padet. Urang tiasa ngawangun varity shim keramik sakumaha pikeun teken sareng spésifikasi palanggan, sakapeung, kami...

  • Piring keramik nanas kualitas luhur

    Piring keramik nanas kualitas luhur

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Pemanasan pelat seramik digawe tina 95%, 99% atanapi 99.5% keramik oksida alumunium, éta tiasa dibentuk ku otomatis kamét panas atanapi pita tuang sareng awak keramik padet. Urang tiasa ngawangun varity piring insulasi pemanasan keramik sakumaha pikeun teken sareng spésifikasi palanggan, sakapeung, kami bakal...

  • Yttria Industri Dipasangkeun ZrO2 Zirconia Lantai Keramik

    Yttria Industri Dipasangkeun ZrO2 Zirconia Lantai Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Yttria Industri Dipasangkeun ZrO2 Zirconia Lantai Keramik Katerangan ngeunaan piring seramik zirconia Zirconium Dioxide, anu biasa dikenal salaku Zirconia, mangrupikeun bahan keramik anu luhur-luhur anu nawiskeun sipat mékanis anu alus sapertos karasa tinggi sareng karasa narekahan. ogé éta paling seueur pikeun bahan...

  • Plat témping lapisan murni anu murni

    Plat témping lapisan murni anu murni

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Plat témping lapisan murni anu murni Ogé varity bentuk rumit, perawatan permukaan precision tinggi sareng syarat diménsi anu tepat tiasa dihontal ku cara ngagiling, polishing, lapping, cut, CNC maching sareng saterasna. Urang nyayogikeun seueur jinis béda alumina, zirconia, sareng nitrida plate keramik aluminium ku...

  • Panerapan haba panas tilelep piring keramik

    Panerapan haba panas tilelep piring keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Panas seramik seramik Katerangan: Panangan seramik panas alumina sacara lega dianggo dina médan listrik sareng listrik anu meryogikeun konduksi panas, dissipation panas, insulasi, résistansi suhu anu tinggi sareng ngarobangan tegangan tinggi. Koefisien konduksi panas luhur, sareng stabilitasna saé. Fitur Perdana: ●...

  • Ngaropéa Mesin Kasur Seramik Tinggi Keramik Tinggi

    Ngaropéa Mesin Kasur Seramik Tinggi Keramik Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 2,000,000 sets/month

    Ngaropéa Mesin Kasur Seramik Tinggi Keramik Tinggi Mesin basuh keramik insulasi tinggi tina keramik alumunium tinggi, anu mangrupikeun salah sahiji bahan bahan teknis keramik paling luhur. Keramik alumina nawarkeun résistansi insulasi anu tinggi , résistansi tegangan, kakuatan tinggi, kekonduksian panas anu alus,...

  • Listrik substrat 96 alumina keramik

    Listrik substrat 96 alumina keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Listrik substrat 96 alumina keramik Keramik alumina mangrupikeun jenis keramik struktural, sareng résistansi penebat, résistansi tegangan, kakuatan tinggi, konduktivitas termal anu hadé, leungiteun dielektrik, ciri kinerja listrik stabil. Dipaké dina substrat keramik éléktronik, insulasi listrik keramik, alat vakum,...

  • Dataran Leungiteun Keramik Lémpér C799 Tinggi

    Dataran Leungiteun Keramik Lémpér C799 Tinggi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dataran Leungiteun Keramik Lémpér C799 Tinggi Plat alumina keramik C799 tiasa tahan suhu luhur sareng nawiskeun tahan ngagem super, karasa sareng kakuatan mékanis. Sajaba ti éta, gaduh insulasi listrik anu alus teuing, stabilitas kimia sareng koefisien ékspansi anu séhat. Kusabab sipat anu pinunjul ieu, lempeng...

  • Plat keramik keramik dina keramik aluminium oksida

    Plat keramik keramik dina keramik aluminium oksida

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Plat keramik keramik dina keramik aluminium oksida Kusabab konduktivitas termal tinggi alumina, dissipation panas sareng sipat insulasi anu luar biasa, sanaos ayeuna, éta ngagaduhan resistansi ngagem anu luar biasa, karasa langkung ageung tibatan ampir sadaya bagian logam sareng kapadetan handap, sacara éksténsif...

Cina Industrial Lempeng keramik suppliers

Urang nyadiakeun loba jenis alumina, zirconia na nitride aluminium plat keramik béda via mencet tur tape casting ti mnt.

Ukuran jeung ukuranana badag kalayan ketebalan béda ti 1.0mm mun 10mm.


Ogé varity tina bentuk pajeulit jeung sarat permukaan precision tinggi bisa dihontal via prosés sekundér.

Produk anyar

Daptar Produk Patali