Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Silalatu Colokkeun insulator > Ignitor insulator of Rumah tangga listrik panerapan

Ignitor insulator of Rumah tangga listrik panerapan

Kategori produk tina Ignitor insulator of Rumah tangga listrik panerapan, kami pabrik husus ti Cina, Ignitor insulator rumah tangga listrik panerapan, Ignitor insulator suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Somah Ignitor insulator R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • H Jenis Éléktromor Héramik Keramik pikeun Burner

    H Jenis Éléktromor Héramik Keramik pikeun Burner

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    H Jenis Éléktromor Héramik Keramik pikeun Burner Hod éléktrodeu H Jenis keramik ieu dihimpun ku awak listrik éléktronik ku keramil nganggo pin / rod logam. Sadaya H jinis insél keramik aya kalayan permukaan anu langkung saé pikeun ningkatkeun kakuatan insulasi. Kami nawiskeun seueur jinis standar éléktroda témbok...

  • Awak Seramik Seramikna Sapi pikeun Igniter

    Awak Seramik Seramikna Sapi pikeun Igniter

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Awak Seramik Seramikna Sapi pikeun Igniter Awak insulator keramik pikeun seueur jinis sistem panyalaan. samodél panci gas, sareng pamanas jsb ogé sok dianggo dina mesin keramik. Fitur: Kakuatan putus listrik 1.High 2.Ceramic kalayan permukaan anu lancar lemes 3.Abrasive sareng tahan érosi 4.Tembungan bebas bébas...

  • Insinyur Keramik alumina Sinambung pikeun nyolok Spark

    Insinyur Keramik alumina Sinambung pikeun nyolok Spark

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Insinyur Keramik alumina Sinambung pikeun nyolok Spark Insulator keramik ngagilap sok dianggo dina sababaraha jinis sistem kontak, alat panerapan, sapertos kompor gas rumah tangga, manaskeun cai gas, oven bénsin, rupa-rupa kompor gas industri. Baris produksi otomatis kami tiasa ngadamel konsistensi produk saé unggal...

  • Bagean Keramik Industri pikeun Ignition Electrode

    Bagean Keramik Industri pikeun Ignition Electrode

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Bagean Keramik Industri pikeun Ignition Electrode Kami nyayogikeun langkung ti ratusan bagian keramik pikeun éléktroda sénsor, sadaya inséltor keramik ieu pikeun narik colokan gaduh insulasi listrik anu hébat, résistansi panas, résistansi tegangan tinggi. Baris produksi otomatis kami tiasa ngadamel konsistensi produk...

  • Spark colokan Keramik suku cadang

    Spark colokan Keramik suku cadang

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Kalayan komitmen anu berkualitas, kami kalibet dina nawiskeun rupa-rupa bagéan cadar keramik percikan. Insulator plug spark Ieu utamana dijieun tina 95% keramik alumina oksida, teras ditutupan lapisan lapisan luar dina permukaan luar. Éta tiasa tahan tegangan luhur dugi ka 20KV, mata uang tinggi sareng suhu luhur dugi...

  • 95% Aluminium Oksida Keramik Serangan Insulator

    95% Aluminium Oksida Keramik Serangan Insulator

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    95% Aluminium Oksida Keramik Serangan Insulator Kalayan komitmen anu berkualitas kuat, urang nuju nawiskeun sajumlah polusi polos anu teu aya kakuatan listrik. Tukang elektron poli alumina biasana dilakukeun tina 95% keramik alumina oksida, teras ditutupan lapisan lapisan luar kana permukaan luar. Éta tiasa tahan...

  • Jarum gas masak jarum seramik

    Jarum gas masak jarum seramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Diperkirakeun ku pangalaman industri kami anu saé di sawah, kami ngalaksanakeun nawiskeun sajumlah kualitas hebat tina Keramik Ignition Electrode, anu sacara normal dilakukeun tina 95% alumina. Éta tiasa tahan tegangan luhur dugi ka 20KV, mata uang tinggi sareng suhu luhur dugi ka 1600 ℃. Kami nganggo prosés pers...

  • Sénsor témbok keramik alumina pikeun sistem panyalaan

    Sénsor témbok keramik alumina pikeun sistem panyalaan

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Kalayan komitmen berkualitas anu kuat, kami milu ngalamar rupa-rupa bagéan cadar keramik percikan. Insulator plug spark ieu utamana dijieun tina 95% keramik alumina oksida, teras ditutupan lapisan lapisan luar dina permukaan luar. Éta tiasa tahan tegangan luhur dugi ka 20KV, mata uang tinggi sareng suhu luhur dugi ka...

  • Industrial burner Igniter rod

    Industrial burner Igniter rod

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    pedaran: The narik ignition keramik éléktroda nu loba dipaké dina diversity of mesin durukan, alat keur ngagolakkeun, kalayan titik kuat kayaning ignition sénsitip, awét, résistansi sepuh kuat, résistansi suhu luhur, résistansi korosi, kakuatan diéléktrik tinggi. Panganteur thread baku nyaeta M14 × 1,25, M16 × 1,5,...

  • Gas oven keramik éléktroda ignition

    Gas oven keramik éléktroda ignition

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    pedaran: The narik ignition keramik éléktroda nu loba dipaké dina diversity of mesin durukan, alat keur ngagolakkeun, kalayan titik kuat kayaning ignition sénsitip, awét, résistansi sepuh kuat, résistansi suhu luhur, résistansi korosi, kakuatan diéléktrik tinggi. Panganteur thread baku nyaeta M14 × 1,25, M16 × 1,5,...

  • Alumina keramik pipah narik Colokkeun insulator

    Alumina keramik pipah narik Colokkeun insulator

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Kalawan komitmen pageuh kualitas, urang keur aya di maturan rupa-rupa ignition éléktroda tube keramik. Alumina ignition éléktroda tube keramik utamana diwangun ku 95% keramik alumina oksida, lajeng ditutupan ku lapisan glaze dina beungeut cai éksternal. Ieu tiasa tahan tegangan tinggi nepi ka 20KV, mata uang tinggi na...

  • Alumina keramik Ignitor éléktroda insulator

    Alumina keramik Ignitor éléktroda insulator

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Kalawan komitmen pageuh kualitas, urang keur aya di maturan rupa-rupa ignition éléktroda tube keramik. Alumina ignition éléktroda tube keramik utamana diwangun ku 95% keramik alumina oksida, lajeng ditutupan ku lapisan glaze dina beungeut cai éksternal. Ieu tiasa tahan tegangan tinggi nepi ka 20KV, mata uang tinggi na...

  • Purity Al2O3 insulator keramik tinggi pikeun ignitor

    Purity Al2O3 insulator keramik tinggi pikeun ignitor

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Alumina insulator keramik salila ignitor utamana diwangun ku 95% keramik alumimum oksida, nu mangrupakeun bahan rékayasa utama. Ieu kawentar g ood maranéhna mékanis ngajentrekeun, insulasi listrik, leungitna frékuénsi luhur, konduktivitas termal, sarta lalawanan jeung panas, ngagem tur korosi. Garis produksi otomatis...

  • H Tipe ignition éléktroda rod Pikeun ignition Alat

    H Tipe ignition éléktroda rod Pikeun ignition Alat

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    The H éléktroda tipe ignition rod anu loba dipaké dina ignition ngabaru tina mesin durukan, nu sok dipaké salaku insulator keramik atawa holider keramik dina aplikasi. Ieu ilaharna dijieun tina 95% keramik alumina oksida, lajeng ditutupan ku lapisan glaze dina beungeut cai éksternal. Ieu tiasa tahan tegangan tinggi...

  • Glazed ignition éléktroda alumina keramik pipah

    Glazed ignition éléktroda alumina keramik pipah

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Glazed ignition éléktroda alumina keramik pipah Kalawan komitmen pageuh kualitas, urang keur aya di maturan rupa-rupa ignition éléktroda tube keramik. Alumina ignition éléktroda tube keramik utamana diwangun ku 95% keramik alumina oksida, lajeng ditutupan ku lapisan glaze dina beungeut éksternal. Bisa tahan tegangan...

  • Alat keur ngagolakkeun ignition insulator keramik

    Alat keur ngagolakkeun ignition insulator keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000 sets/month

    Alat keur ngagolakkeun ignition insulator keramik Garis produksi otomatis kami bisa nyieun konsistensi produk kacida alusna unggal angkatan, ogé kami nganggo otomatis mesin nyemprot glazing nepi ka rengse prosés glaze supados can glazed disebarkeun pisan merata dina beungeut cai. Simkuring boga kamampuan produksi...

  • 95% alumina ignition keramik pin jarum

    95% alumina ignition keramik pin jarum

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Urang ngagunakeun mesin nyemprot glazing otomatis nepi ka rengse prosés glaze supados can glazed disebarkeun pisan merata dina beungeut cai. Garis produksi otomatis kami bisa nyieun konsistensi produk kacida alusna unggal angkatan. Silalatu colokan insulator ieu normaly dijieunna tina 95% keramik alumina oksida. Ieu...

  • Anti tegangan tinggi mesin durukan ignition jarum

    Anti tegangan tinggi mesin durukan ignition jarum

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Anti tegangan tinggi mesin durukan ignition jarum Simkuring boga kamampuan produksi pisan badag jeung belasan juta unggal bulan. Ogé kami disadiakeun jasa prototyping kalawan tumpak kuantitas pisan leutik keur ngarojong sarat husus konsumén 'atawa R & D program. Urang make proses pencet pikeun produsén cooker...

  • jarum ignition keramik salila oven Gas

    jarum ignition keramik salila oven Gas

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Keramik jarum ignition ieu normaly dijieunna tina 95% keramik alumium oksida, nu mangrupakeun bahan rékayasa utama. Ieu tiasa tahan tegangan tinggi nepi ka 20KV, mata uang tinggi na suhu luhur nepi ka 1600 ℃. Garis produksi otomatis kami bisa nyieun konsistensi produk kacida alusna unggal angkatan, ogé kami nganggo...

  • tegangan tinggi narik colokan insulator keramik

    tegangan tinggi narik colokan insulator keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 20,000,000 sets/month

    Alumina narik colokan insulator keramik utamana diwangun ku 95% keramik alumina oksida, lajeng ditutupan ku lapisan glaze dina beungeut cai éksternal. Ieu tiasa tahan tegangan tinggi nepi ka 20KV, mata uang tinggi na suhu luhur nepi ka 1600 ℃. Garis produksi otomatis kami bisa nyieun konsistensi produk kacida alusna...

Cina Ignitor insulator of Rumah tangga listrik panerapan suppliers

Urang nawiskeun loba béda insulator tipe ignitor sahiji panerapan listrik somah, kaasup belasan desain baku. Sagedengeun ti eta, jenis ngaropéa bisa dipigawé per spésifikasi konsumén 'na gambar.


Insulators narik colokan ieu ilaharna dijieun tina 95% alumina jeung ngawangun ku panas mencet. Kalolobaan waktu, finish beungeut glazing ieu perlu guna ningkatkeun ngarecahna insulasi.


Simkuring geus kaayaan ngahasilkeun ignition keramik electorde leuwih ti 12 taun, éta mantuan kami nyieun unggal angkatan aya dimensi, kosmetik jeung konsistensi alus.


Urang ngarojong prototyping mun produksi masal. Naon, téh mangrupa urutan sampel atawa urutan masif, anjeun wilujeng sumping ka datangna jeung kami.




Produk anyar

Daptar Produk Patali