Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Rékayasa Cibalong keramik

Rékayasa Cibalong keramik

Kategori produk tina Rékayasa Cibalong keramik, kami pabrik husus ti Cina, Rékayasa Cibalong keramik, Zirconia keramik Téknik Cibalong suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Téknik outdoor keramik Cibalong R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Rékayasa Cibalong keramik suppliers

Kami bisa nyadiakeun alumina éksténsif, zirconia, steatite, cordirite, nitride alumium, karbon silikon jeung bagian keramik titium oksida.

Ieu gampang pikeun ngahontal réa patempatan struktural béda via suntik, mencét langsung kalayan temerature tinggi firing. Lajeng ku prosés precision sekundér, kawas grinding rupa, CNC machining, laser motong atanapi metallizing pikeun ménta komponén salaku sarat konsumén '.

Alatan éta fitur anu luar biasa ti bahan sejenna urang, Hayu urang loba dipaké dina éléktronik, listrik, pétrokimia, semikonduktor, Podomoro, mesin, kimia, energe anyar, milltary, aerospace, ampir kabéh industri modern.

Produk anyar

Daptar Produk Patali